Lørdag!!

Hei, mine lesere, må bare beklage. Har glemt og blogge!
I dag har jeg hatt en super frokost. Også handlet og gått en tur i sentrum! Nå skal jeg chille resten av kvelden med god middag og glass vin. 
Etter rare og spesiele uka. Men hvertifall i går. Bra kveld ;)
Vi blogges

3 kommentarer


Silje
-18.03.2013 kl:13:06


Heisan! Vi vil gjerne gi deg en gratis DVD-film for å feire vår 3 års dag! Du er samtidig med i konkurransen om et hjemmekinoannlegg til 12 000 kroner, så her er det bare å slenge seg med. Vi håper vi hører fra deg!
Marie
-21.03.2013 kl:15:55


Jeg elsker bloggen din! Vil du være med i en konkurranse om en reise? Sjekk lenken min :-D Delta du og!!!
Casandra
-05.04.2013 kl:15:44


Hei! Digger denne blogen så vilt mye! Elsker spesielt at jeg føler du tar oss leserne på alvor ved å blogge så vilt bra som du gjør. Altfor mange bloggere bare skriver masse tull og tror folk skal like det, men det gjør ikke folk! Jeg hadde blogg før men ikke nå lenger fordi jeg fikk så mye mobbende kommentarer at jeg bare ikke orket mer. Men du må aldri gi deg! For da vinner de dumme. Ikke la det skje, ok? :) DU er så bra. Men jeg har noe til deg. Det er en konkurranse hvor du kan vinne så mye red bull du greier å drikke i et helt år! Det er perfekt for meg for jeg er helt addicted av energi drikke så jeg håper jeg vinner, men kanskje du har mer lykke? :D Se lenken min for konkurransen :-)

Skriv en ny kommentar