What happend!?

Hei, ja jeg blogger sjelden. Haha, jeg bør skamme meg rett og slett. Nei i det siste har jeg jo hat kjøretimer som har vært helt supere. Så lappen her kommer jeg.
16.mai drakk jeg og vennine og typen men hadde stakk for ordne med ny tlf. Men det gikk jo ikke så bra. Pluss at jeg og han kranglet senere på kvelden. Og vi holdt på og slå opp den kvelden. Men vi kom oss ut av det. Takk for støtten Ida, vennina mi og hun hjalp meg ut av det.
17.mai var en fin dag. Da hadde vi koselig frokost, men så ordna vi oss og pynta oss og gikk får se barnetoget. Koselig. Så gikk vi opp får og høre på 17.mai tale før vi stakk hjem til mamma og spiste middag. Senere på dagen skulle jeg og andre med russ møttes halv fem. Vi ordna og styret og hadde det så moro i tillegg danset vi bak bilene mens vi gikk. Men vi gikk vi opp til sentrum. Gud det var mange folk. Fikk litt hetta for å si det sånn men veldig artig og gå i russetoget. Og være den eneste grønnrussen å. Senere var vi fest. Kos det.
Søndagen dro hjemmet til Ål også på Mandag var kjøretime og da vi igjennom gang. Ganske artig og jeg følte det gikk supert. Bedre og bedre for vær gang føler jeg da. Og i går var øving til eksamen. Og det gikk bra det. Men i dag og i natt har jeg nesten ikke sovet og hode mitt er så fuck. Må vel snart på butikken og handle middag.
Blogges

Én kommentar


Ida Amalie
-21.05.2014 kl:14:55


Vil alltid være der for deg når du trenger meg <3 <3

Skriv en ny kommentar