Follow your Heart

Hei. Jeg føler meg forsatt knust. Etter jeg og han slo opp. Vi prøver igjen så funker det nok ikke. Føler det at det står på tynn is. Jeg var og er klar til og gå videre. Jeg orker ikke og bli knust atter en gang.
Jeg har også en grense da. Jeg må bare lyte til hjerte mitt egentlig. Jeg vil mitt liv ikke alle andre sitt forstå det da mannfolk. Pluss jeg livet mitt ikke går på spill og samme gjelder følsene mine. Jeg vil være lykkelig og ikke ulykkelig. Jeg vil ha det livet jeg drømmer om. Da er jeg lykkelig. Ikke når jeg lever andre sitt. Det funker bare ikke. Da må jeg være en del det på måten jeg vil og jeg ikke blir bestemt over hode på og blir styret. Det føles som og være innsperet i et rom og aldri og komme seg ut av det.
Men jeg er meg selv igjen. Men snur om saken at jeg mere fri enn før, Jeg liker og fly på egene vinger og samtidig være stabil og ikke ustabil og fall ned i havet. Og det er en lang vei opp igjen.
Forhold er bundene og noe styr. Og pluss mange gutter er mere opptatt av sex enn de av selve jenta og følsene hennes. Vet du hardt det er og såre noen for det?Jeg vil ha noen som er opptatt av meg og min personlighet. Ja sex er viktig det men det kan komme etterhvert mener jeg.
Noen jenter blir faktisk skremt at gutten vil ha sex forann før han blir mere kjent med hun. Åå hun var ikke god i senga åå da gidder jeg ikke hu. Gi hun em sjangse hun har en super personlighet men veldig sjenert og trenger tid. Hun nok bedre når hu er varm i trøya.
Og det greit og se på jenter når du sammen jenta si og er utro når hun merker det deg. Bare at du ikke dolker jenta de i ryggen på grunn den jenta er pen men har ræwa personlighet også gjør hun seg enda bedre på ting enn jenta de er på grunn den jenta er bare ute en ting er å bruke gutten og der var slutt mellom det paret feks.

Mye sånt kan skje. Jeg er lei alt det der og bli behandlet nesten på samme måte. Er ikke gøy!!
Noen forhold er lite respekt og tillit.
Men nå har jeg fått skriket ut om dette. Ja jeg har det bra meg selv og det for gå jeg lever i det minste fall.

3 kommentarer


Ida Amalie
-26.05.2014 kl:22:45


Bra skrevet snuppa <3
Anonym
-26.05.2014 kl:22:52


Altså utroskap er ikke greit i det hele tatt syntes jeg, det kan knuse en hver person når noe sånt skjer! Det finnes sikkert en gutt der ute for deg som tar deg for den du er! men du må nok igjennom mange gutter/Mannfolk som tenker bare på samleie, og ikke tenker på den personen du er og personligheten din!

Men som sagt, Utroskap i mine øyne er noe man rett og slett ikke gjør, da mister man i vertfall all respekten og kjærligheten jeg da har for den personen.

En man/gutt burde behandle sin kjæreste sånn han vil at hun skal behandle henne for og si det rett ut, Behandles likeverdig for alle menn og kvinner er likeverdige. men utroskap er fy fy.!!!

Ps. Bra innlegg, dette her er noe som kan skje en hver person, og det som ikke dreper deg gjør deg bare sterkere så dette kommer du deg nok igjennom etter verdt ^^
kjersti
-26.05.2014 kl:23:08


hehe, takk for støtten Anonym! :) det gjør jeg, men er på god vei, men trengte og få det ut og ikke ha det i hode mitt. Utroskap ødelgger oss alle og I hate it. helt enig med deg.

Takk ida mi <3

Skriv en ny kommentar