FeelingsHei, jeg vil prate litt om følelser og litt rundt det tema der og live vi lever i dag, jeg vet ikke dere enige med meg og det trenger dere heller ikke å være, men sånn jeg oppfatter det og det riktig eller feil så uansett mitt synspunkt.  

Som jeg har vært singel enn stund så følelsene mine veldig på kjøretur.Men mange er ute etter meg f,k.s som ofrer for dem, om jeg dem de sikter på jeg målet dens. Og de personene er bare ute etter bruke meg ikke etter personligheten min som jeg syntes jævla stygt gjort mot meg som faktisk blir for fortvilt og forvirret av sånne mennesker orker jeg ikke, de knekker meg helt enda mer. Det omgir jeg meg hverdag, som jeg sagt at jeg er ikke ute noen forhold.Men går jo faen ikke inn nøtta dens. 

Når skal folk skjønne når en person sier NEI, så er det nei. Vi driver ikke motsatt psykologi her heller! Men la jeg eller andre leve det livet de vil og sett pris det positive de gjør enn gjøre verre for dem har tøft. Men nok om det. 

I dag lever vi en ganske A4 verden, som går ut på sto opp morgen så stikke på jobb og skole. Også hjemme lage mat og husarbeid eller om du barn ut sport.

Det går an gjøre andre! Være med folk og bruke tid på de, det kan hjelpe mot det negative, enn og sitte inne gro fast i sofaen og enn sitte tenke på seg  selv at man ikke brukt tiden på seg selv litt mere og litt på andre. Husk du lever en gang du prioritere deg og venninne eller venn eller bare deg selv, lov og ære litt egovist til tider. 

Og dere bruker tid sammen. Eller sett deg for selv en halve time hverdag les en bok eller gjør du vil og få tenkt litt hva du vil og hvem du vil leve sammen med. Det faktisk litt om helsen og psyken din med å gjøre. 

Vi kan  ikke styre deg eller dine følser på både posestive og negativ måter, men folk må slutte og klage over seg selv og tak i seg selv og ikke andre sine problemer og det må de personene ordne oppi selv Og egentlig hva søren er det som feiler meg og hva gjør jeg for og komme meg ditt jeg vil. Og da handler om ta riktig avgjørleser og hva våres drømmer forteller oss hva vil. Husk du lever nå, du vet aldri den dagen kommer at du ikke er her. ¨

Så husk du bestemmer over ditt liv og igjen andre rett til og ta i fra deg det valget du velger. 

vi blogges 


2 kommentarer


Anonym
-30.09.2014 kl:21:49


kan du lage innlegg om deg og kjæresten din? :) hvordan dere møttes bilder av dere/han osv? :)
Kjersti
-01.10.2014 kl:23:29


Anonym: nei, vi er ikke dessverre sammen lenger og vil ikke gjøre det uten hans tillatelse.

Skriv en ny kommentar