sosiale medier

Heihei! 

Jeg vil ta opp at alle har blitt så usosiale fortiden. Jeg ser vennene mine sitte med mobilen sin på facebook, snapchat, instagram, osv. Flere går så langt som å bruke 90 % av tiden sin på dette, og 10 % på det sosiale fellesskapet. Noe som går i en negativ retting.

Uansett om folk er på jobb eller skole så er de på nettet konstant. Man trenger ikke være pålogget på nett hele tiden. Det går ann å sende sms på tlf fremfor å chatte på facebook. Tror jeg er mye bedre. Fere som svarer på meldinger på facebook velger å oppdatere en status i samme slengen. Det går an å ta seg litt fri innimellom.  

Når man har planlagt å møte noen personer, enten det er hjemme hos dem eller andre plasser så er det flere som har helt feil fokus. Jeg mener at det er vesentlig å ha fokus på de man er med, ikke mobilen sin. I tillegg er det veldig uhøflig og bruke tlf rundt andre. Den personen man er med kan føle seg oversett og bli såret når den ikke blir pratet til og får bare care svar tilbake når de prøver å få kontakt. Da vil man tilslutt ikke gidde å prate med den personen. Ved å ha feil fokus kan det føre til man faktisk mister kontakt med vennen eller bestevennen når man skal holde på sånn. Hvem er viktigst i øyeblikket? Den man er med fysisk eller de man chatter med via tlf? 

På instagram og snapchat: Mange mennesker deler oftere bilder med folk de er med. Noen kan bli ganske sjalu eller trist på grunn de ikke kunne være med eller fikk lov. Dette kan faktisk gå utover psyken våres som ikke er sunt for noen av oss. 

 Så mitt største ønske når man er med andre legg vek tlf og bruk tid med dem. Mobilen din er så viktig at gjør noe og verden går ikke under om du tar fri fra sosiale media. 

 Dette innlegget har jeg fått hjelp av min bestevenninne på grunn oppfatter samme rundt dette tema. 

Vi blogges

 Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar