Blogg


Uff

Hei.
Det har skjedd så mye på hjem fronten. Jeg føler totalt ødelagt. Jeg vil ha ting hemmelig. Men så har jeg lyvet vist. Har så dårlig samvittighet. Jeg og eksen deler forsatt leiligheten. Men gjør ikke noe lettere å gå i fra han. Følsene er ikke der og det vet jeg, tror jeg da. Er så usikker.Nå er ting som skjedd vil jeg bo for meg selv og puste fritt. Orker styr rundt meg. Alle andre bruker jo mere penger på seg selv enn når de er hos meg og eksen sløser til tider. Skjønner ikke hvordan jeg få råd til dette. Nå har mest lyst å bo ensom i meg eget hjem uten folk skal bestemme over meg. Er så dritt lei...
Og jeg vil og skal være singel. Unasett hvem som prøver seg på meg. Eller å bli sammen med meg..
Meg og tinka hadde hørt fantastisk ut. Nå skal også bli kvitt noen venner jeg ikke liker noe særlig lenger og de har så ikke meg.
Også har hatt krangl på Facebook/snapchat og fikk skylden for det meste. Jeg skrev rolig og forklarte rundt men den idioten forsto ikke det. Så han blokka meg, vet hva faen hva som grunnen. Får så skylden så ofte får dritt ting.
Men jeg prøver og tenker positivt da.

Vi blogges

sosiale medier

Heihei! 

Jeg vil ta opp at alle har blitt så usosiale fortiden. Jeg ser vennene mine sitte med mobilen sin på facebook, snapchat, instagram, osv. Flere går så langt som å bruke 90 % av tiden sin på dette, og 10 % på det sosiale fellesskapet. Noe som går i en negativ retting.

Uansett om folk er på jobb eller skole så er de på nettet konstant. Man trenger ikke være pålogget på nett hele tiden. Det går ann å sende sms på tlf fremfor å chatte på facebook. Tror jeg er mye bedre. Fere som svarer på meldinger på facebook velger å oppdatere en status i samme slengen. Det går an å ta seg litt fri innimellom.  

Når man har planlagt å møte noen personer, enten det er hjemme hos dem eller andre plasser så er det flere som har helt feil fokus. Jeg mener at det er vesentlig å ha fokus på de man er med, ikke mobilen sin. I tillegg er det veldig uhøflig og bruke tlf rundt andre. Den personen man er med kan føle seg oversett og bli såret når den ikke blir pratet til og får bare care svar tilbake når de prøver å få kontakt. Da vil man tilslutt ikke gidde å prate med den personen. Ved å ha feil fokus kan det føre til man faktisk mister kontakt med vennen eller bestevennen når man skal holde på sånn. Hvem er viktigst i øyeblikket? Den man er med fysisk eller de man chatter med via tlf? 

På instagram og snapchat: Mange mennesker deler oftere bilder med folk de er med. Noen kan bli ganske sjalu eller trist på grunn de ikke kunne være med eller fikk lov. Dette kan faktisk gå utover psyken våres som ikke er sunt for noen av oss. 

 Så mitt største ønske når man er med andre legg vek tlf og bruk tid med dem. Mobilen din er så viktig at gjør noe og verden går ikke under om du tar fri fra sosiale media. 

 Dette innlegget har jeg fått hjelp av min bestevenninne på grunn oppfatter samme rundt dette tema. 

Vi blogges

 Tattoo

Heii. 

Nå vil jeg prate litt om tattoo på grunn folk liker det både negativt og posetivft egentlig.  Kan jo begynne med veldig gode grunner til at jeg har det. Ikke blir overasket eller om du ikke vet det fra før av, men sånn liker jeg bare det. Og litt om det negative da. 

Positive: 

 • Jeg lider av smerte hver dag, jeg har livsstilssykdom skal sjekkes nå i oktober. Om jeg må leve med det resten av mitt liv eller operers. 
 • Jeg liker smerte, jeg tåler merr smerte en det enn del folk tror. Om jeg får tårer om det vondt så går det alltid greit med meg, det  er liksom null stress! Blir avhenning av tattovering smerten også. 
 • Tattoo er kunst i mine øyner, på grunn jeg dreiv og maling før. 
 • Det har blitt mer normalt blandt folk, enn det var før. Alle gæringene hadde det eller de som er forskjellige enn de normale.  
 • Mange bruker tatto for å vise man har gått igjennom i livet sitt og det ligger fortelling bak det. Det gjør bak mine to å, jeg tar ikke ny vis den ikke har noe si eller betydning for at jeg skal en ny. 
 • Det er veldig fint med tattoo syntes jeg. 
 • Og ja vi alle dør en gang og da har ikke så mye om huden min gammel med tattoo på, det gir minner når jeg blir gammel dame. 

Negative: 

 • Kan gjøre veldig vondt vis du følsom eller tar det steder du ikke takler smerte. 
 • Tattooen din kan bli ødelagt av feil smøring eller dårlig arbeid, for å si det sånn at det er ikke gøy når tegnet over igjen, vondt ja.
 • Ikke følg mote når det gjelder tattoo, om du anger skal du bruke masse penger på fjerne den. Tenk deg nøye om da. veldig før du bestemmer deg.
 • Kan bli påvirket av venner og angre i ettertid. 
 • Du kan få kreft i kroppen din, det kan at hudkreften kan komme frem,

Det er noe av det jeg ville nevne, jeg syntes mye bra om det og lite negativt. Ja jeg må innrømme at jeg skal pynte på mine to og planlegger min neste, men har igjen planer om når jeg skal gjøre det ennå. Det handler om faktisk og ha rå og hvor du  vil ha det kroppen din. 

Men husk om skal ta din første vær helt sikker på at du  skal ha det der for hele ditt liv! Jeg har to og den ene er et år og andre blir et år i vinter. Jeg er veldig fornøyd med de, men jeg vil gi den siste delen sånn jeg føler de er ferdige, men jeg ikke vil bare bruke penger på dette  hele tiden og kan jeg bruke penger på noe annet enn fulle det opp.Så det er jo null stress. 

Men gjerne legg ved kommentar om jeg glemt noe. Men et lite innblikk hvordan jeg ser på dette her, selv om jeg har sjøl. Vi blogges og ha en forsatt fin fredagskveld.. 
 

FeelingsHei, jeg vil prate litt om følelser og litt rundt det tema der og live vi lever i dag, jeg vet ikke dere enige med meg og det trenger dere heller ikke å være, men sånn jeg oppfatter det og det riktig eller feil så uansett mitt synspunkt.  

Som jeg har vært singel enn stund så følelsene mine veldig på kjøretur.Men mange er ute etter meg f,k.s som ofrer for dem, om jeg dem de sikter på jeg målet dens. Og de personene er bare ute etter bruke meg ikke etter personligheten min som jeg syntes jævla stygt gjort mot meg som faktisk blir for fortvilt og forvirret av sånne mennesker orker jeg ikke, de knekker meg helt enda mer. Det omgir jeg meg hverdag, som jeg sagt at jeg er ikke ute noen forhold.Men går jo faen ikke inn nøtta dens. 

Når skal folk skjønne når en person sier NEI, så er det nei. Vi driver ikke motsatt psykologi her heller! Men la jeg eller andre leve det livet de vil og sett pris det positive de gjør enn gjøre verre for dem har tøft. Men nok om det. 

I dag lever vi en ganske A4 verden, som går ut på sto opp morgen så stikke på jobb og skole. Også hjemme lage mat og husarbeid eller om du barn ut sport.

Det går an gjøre andre! Være med folk og bruke tid på de, det kan hjelpe mot det negative, enn og sitte inne gro fast i sofaen og enn sitte tenke på seg  selv at man ikke brukt tiden på seg selv litt mere og litt på andre. Husk du lever en gang du prioritere deg og venninne eller venn eller bare deg selv, lov og ære litt egovist til tider. 

Og dere bruker tid sammen. Eller sett deg for selv en halve time hverdag les en bok eller gjør du vil og få tenkt litt hva du vil og hvem du vil leve sammen med. Det faktisk litt om helsen og psyken din med å gjøre. 

Vi kan  ikke styre deg eller dine følser på både posestive og negativ måter, men folk må slutte og klage over seg selv og tak i seg selv og ikke andre sine problemer og det må de personene ordne oppi selv Og egentlig hva søren er det som feiler meg og hva gjør jeg for og komme meg ditt jeg vil. Og da handler om ta riktig avgjørleser og hva våres drømmer forteller oss hva vil. Husk du lever nå, du vet aldri den dagen kommer at du ikke er her. ¨

Så husk du bestemmer over ditt liv og igjen andre rett til og ta i fra deg det valget du velger. 

vi blogges 


Tiden som går

Hei, det skjedd utrolig mye i det siste. 

Jeg er singel igjen, noe jeg takler greit, men sorgen kommer og går. Har jo en hverdag å leve. Jobben min er viktig fortiden og det tar en del min hverdag, som at jeg trives. Begynner jo å få en del venner i Drammen og i nedre Buskerud området! Godt og ikke føle seg avleine i denne byen. 

Pluss at jeg brukt mye tid familie hjem og her i nedenfor, men  det veldig koselig :) 

Jeg jo nesten sofagris når jeg kommer hjem, knapt gidder jeg gå til byen igjen. Jeg blir god venn med tven for se på filmer til jeg sovner, hahaha.. 

Men det jo godt det å da, ser fremover at ting kommer til gå fremover, men jeg vet en nedtur kan komme så er jo forberedt hele tia. 

Skal prøve å blogge mer når jeg tid til det. 

Vi blogges 

Jau jau tirsdag

Hei. Idag jeg endelig fått gjort ting. Deilig det. Gjort husarbeid og endelig fått satt på den berømte haugen med klær. Pluss laget fiske middag. Kjempe godt.
Jeg tinka gikk en fin kveldstur i sta. Men jeg vil ha besøk kjeder meg utrolig mye. Glad for det er jobb på mandag.
Skal snart komme bedre bilder av leiligheten.

Er utsende så viktig?

Hei.
Folk er jo opptatt og se bra ut fortiden når det gjelder kropp og ansikt. Noen tar silikon og masse annet tull. Sier du meg når du tar sånn tøv blir du styggere.
Jeg liker og se mest mulig naturlig ut. Ja når jeg blei 17 så begynte jeg sminke meg på grunn av interesse og ville lære meg det på mange måter. Men selv liker jeg mest uten. Greit jeg er jente fra bygda og til flytta til byen. Men forsatt har ikke utsende så mye og si. Det personligheten din. Er den bra hvem vil ikke være med deg, på grunn du stråler ut i fra den. Og da man pen nok. Jeg gir blaffen om du ordner på deg mange fine ting. Bare at man er renslig så er det greit. Og ikke stinker som en gris.
Også bruker vi sminke er prøvd på dyr, det håper det blir stopper på. Bra mange sminke produsenter ikke gjør det. Blir nok mere det pluss at det innholder skadelig stoffer for huden.
Så tenk over det. Jeg kan gå flere uker eller mnd uten. Men i dag kan dere se noen bilder med meg og uten. Jeg ser forskjell på meg selv. Når jeg begynner og jobbe har ikke tid til sminke meg så da blir nok jeg har lyst og ordne meg litt ekstra og når man kanskje skal pynte seg.
Mitt moto vær deg og unngå og bruk den maska hele tia og ta pauser og vær mest mulig naturlig. Blogges

En helt grei lørdag

Hei. I dag var en helt grei start på dagen. Vi sto opp som vanlig og fikk oss god frokost jeg og tinka. Før vi stakk av på fin tur i sentrum og mot bryggene i drammen. Tror vi brukte omtrent en om halv time også tok jeg meg god dusj senere på dagen etter den fine turen. Er ikke mye og finne på her i drammen akkurat. Men blir nok det etterhvert. Nå tenker jeg og sette på film og slappe av og se hva dagen bringer. Blogges

Hvordan jeg er og ting jeg bryr meg om og ikke godtar

Hei
Jeg har kjærste men jeg er ikke perfekt. Jeg vet han ønsker seg i jente jeg har ikke alt.

Som ting jeg liker og gjøre som er meg!

- Være med venner og venninner.
- jeg bryr meg mere dem rundt meg enn meg selv.
- Drive med hobbyene min(hest,knust, musikk og hund)
- shopping
- lange turer som på fjellet eller et annet sted, men jeg er friluftslivs menneske. Om det ikke ser sånn ut.
- Har interesse for kjøretøy. Men delen synes ikke så mye.
- Digger og prøve nye ting.

Så gutta sett pris på meg som jeg er.
Er jeg ikke bra nok. Får du gå i leketøy fortetting og kjøpe det Barbie dukke.
Selv liker jeg meg best naturlig men liker og freshe meg opp. Da føler jeg meg så mye bedre.
Men jeg har mange som setter pris meg gjør det.

Det jeg er opptatt av.

- Herregud noen mener jeg bifil. Nei da må slått seg hode jeg hetro og det kommer jeg altid til og være.
- Gutter er de beste vennene. Jeg mener en del forstår seg på jenter enn jentene forstår seg på hverandre, men det er min tolking.
- liker at andre lærer meg nye ting det elsker jeg.
- Gi meg utfordringer, det er artig.
- Synes folk skal gi blaffen i tlf blandt og komme unvetet på besøk.
- Ut og spise mat. In love with food.
- Det er så mye mere.

Det jeg ikke liker

- At folk baksnakker
- Behandler meg som dritt når jeg faktisk har vært snill og god med den person.
- At ikke folk kan lære seg oppføre seg.
- Og at folk respekter noen så lite at det er kvalmt.
- også alle disse bedreviterene kan holde kjeft, for du som er bedreviter er ikke best i alt, Bull shit.

Så jeg håper dere som lest dette kan legge kommentar vis du enig i noe av dette og hva dere synes litt om meg.
Vi blogges

Alt er så på hode her

Hei, ja går tok vi siste laset til drammen og vasket jeg og mamma ferdig leiligheten pluss at vi tok med noe til Gol. Slappet av før vi skulle ta toget og nyt timene hjemme hos mamma på Gol. Etterhvert tok jeg toget som gikk litt før ni og var i drammen halv tolv. Typen møtte meg på togstasjonen også gikk vi hjem gud hvor klamt det var og det regnet. De hadde jo lagt alt i senga så måtte flytte alt inn i stua og re senga og legge meg var helt ferdig. Når jeg sto opp i dag så begynte jeg og ordne litt på kjøkkenet haha står litt på hode der enda men mye bedre nå også i stua. Også har jeg handlet sånn at vi har noe mat her da. Gleder meg mye til det blir mere orden her. Legger ved noen bilder.Blogges

Ny leilighet!!

Hei. Idag tok jeg og pappa det første laset til mitt nye hjemsted drammen. Fått en fin leilighet på 45 kvadrar meter. Tok litt bilder hvordan det ser ut her nå. Og jeg er dritt sliten altså. Blogges

Pakking og kjede seg

Hei. Dette må jo være den kjedeligste søndagen på lenge. Har hatt vising i dag av leiligheten på grunn vi skal flytte. Også pakket litt og skal forsette senere i dag tror jeg. Også streiker magen kan det bli bedre. Ja, håper noen vil holde meg med oppmerksomhet løpet dagen eller får jeg pakke i vei.og ikke minst hunden er lat i dag.haha blogges

Hva gjør jeg feil

Hei kan en eller annen fortelle meg det. Alt jeg gjør nesten for alle er jo aldri bra nok. Gir opp snart det meste. Alle andre skal ha det gøy men ikke jeg må sitte råtne og gjøre helt andre ting. Se på meg da blir jeg trist og lei meg.
Får ofte skylden for ting jeg ikke gjort og det er altid jeg som blir innblandet. Hva har jeg med dette og gjøre?
Ellers driver noen med sette meg i bur eller henger oppi kroppen min blir så lei og ikke minst trist. da føler jeg at ikke er bra nok for noen på grunn folk kvrever så mye at man skal være perfekt hele tiden så desverre er ikke jeg det altså.jeg er meg selv og sånn er det. Jeg har mine feil og mangler.og sånn er det. Så folk slutt og lag ting ut jeg har No med pluss at ikke jeg få skylden får det meste for nå har jeg jaggu fått nok!!!

Dårlig døgn rytme fortiden

Hei ja dere. I det siste har jeg slittet med og sove og til og med typen vekker meg midt på natta jævla irriterende.skal legge meg tideligere i dag. Og slappe av nå og liten tur med frøkna mi. Og handle. Vi blogges

God morgen

Hei i dag våknet jeg halv tolv jeg og tinka. Sto opp får å lufte hun og leste til teorien på bil etter det også frokost meg hun fikk etter vi hadde vært ute. Så slappet vi av før vi stakk en tur i sentrum og gikk en liten tur. Også tatt litt tulle bilder og litt av meg hehe. Nå ta vi det med ro før vi drar til Gol i dag. Det kommer til og bli kos. Vi blogges

Fra blond til rød

Hei i dag har jeg farget håret mitt og blei ganske fornøyd. Legger ut to forskjellige bilder fra nå og før.vi blogges

Onsdag ja

I dag startet dagen og ligge og dra seg så var ut og lufte tinka og så spisee frokost og gi mat til henne.så var det ut på times tur og ligge dra seg litt på sofaen. Så stakk jeg ut for å handle.
Følte jeg trengte en dusj etter turene i dag. Så blei det kylling og salat også en slaks dressing besiden av. Nå er slappe av resten av kvelden og lufte henne og se ferdig sesongen 2 av once upon a time. Vi blogges

Mye som har skjedd i det siste

Heii.nå er det jo endelig sommerferien godt i gang. Jeg endelig ferdig på VGs gud så deilig.sto i alle fag og gikk bra på eksamenene.
Nå i de siste dagene har jeg slappet av og ryddet og ordnet.hatt fest kom rundt 30 personer. Var artig det og god og fyllesyk på natta. Også har jeg ryddet igjennom en haug av klær. Litt som må til fretex og noe selges. Ellers går det bra med meg.
Hadde kjøre time på mandag gikk supert.hehe.
Ellers har jeg hatt en fin dag var ute i sentrum med hunden og typen og spiste is det var kos. Ikke lenge til flytting nå da.men det blir nok så bra.vi blogges

Helt grei onsdag

Hei dere.
Dagen startet med våkna halv ni da vekte Tinka meg og da skulle på morra tur i sentrum. Kom vi hjem spiste vi frokost og slappet av med musikk fra radio nrj.
Også så har jeg har laget søknad til en sommerjobb på Gol de trengte. Bare håpe på det beste og søknad og cv er sendt og godt det er i boks. Håper det dukker flere sommerjobber jeg kan søke på. Men i går var læringsplassen onklig i boks. Deilig!
Så nå i dag har vasket leiligheten og ryddet og lest. Leser nok mere i kveld. Driver og tenker hva man skal ha til middag jeg. Matlei med store bokstaver!!
Tenker og tenker enda på det som har skjedd i det siste. Men prøver ikke og tenke så mye.
Får vel nyte solen etterpå, men noe ikke jeg har orket. Nå slapper av jeg sofan og vil bare sove. Sliten. Vi Blogges

Follow your Heart

Hei. Jeg føler meg forsatt knust. Etter jeg og han slo opp. Vi prøver igjen så funker det nok ikke. Føler det at det står på tynn is. Jeg var og er klar til og gå videre. Jeg orker ikke og bli knust atter en gang.
Jeg har også en grense da. Jeg må bare lyte til hjerte mitt egentlig. Jeg vil mitt liv ikke alle andre sitt forstå det da mannfolk. Pluss jeg livet mitt ikke går på spill og samme gjelder følsene mine. Jeg vil være lykkelig og ikke ulykkelig. Jeg vil ha det livet jeg drømmer om. Da er jeg lykkelig. Ikke når jeg lever andre sitt. Det funker bare ikke. Da må jeg være en del det på måten jeg vil og jeg ikke blir bestemt over hode på og blir styret. Det føles som og være innsperet i et rom og aldri og komme seg ut av det.
Men jeg er meg selv igjen. Men snur om saken at jeg mere fri enn før, Jeg liker og fly på egene vinger og samtidig være stabil og ikke ustabil og fall ned i havet. Og det er en lang vei opp igjen.
Forhold er bundene og noe styr. Og pluss mange gutter er mere opptatt av sex enn de av selve jenta og følsene hennes. Vet du hardt det er og såre noen for det?Jeg vil ha noen som er opptatt av meg og min personlighet. Ja sex er viktig det men det kan komme etterhvert mener jeg.
Noen jenter blir faktisk skremt at gutten vil ha sex forann før han blir mere kjent med hun. Åå hun var ikke god i senga åå da gidder jeg ikke hu. Gi hun em sjangse hun har en super personlighet men veldig sjenert og trenger tid. Hun nok bedre når hu er varm i trøya.
Og det greit og se på jenter når du sammen jenta si og er utro når hun merker det deg. Bare at du ikke dolker jenta de i ryggen på grunn den jenta er pen men har ræwa personlighet også gjør hun seg enda bedre på ting enn jenta de er på grunn den jenta er bare ute en ting er å bruke gutten og der var slutt mellom det paret feks.

Mye sånt kan skje. Jeg er lei alt det der og bli behandlet nesten på samme måte. Er ikke gøy!!
Noen forhold er lite respekt og tillit.
Men nå har jeg fått skriket ut om dette. Ja jeg har det bra meg selv og det for gå jeg lever i det minste fall.

Skjønner ingenting jeg!!

Hei lesere. I siste dagene har ikke vært så enkle. Jeg og typen slo opp. Men var lei og grått i flere dager også nesten ikke sovet på flere døgn.
Sliter og sove på natta og vi deler leilighet. Tror hode og kroppen ikke orker stort mere mellom meg han. Kan jo prøve til jeg ikke orker mere. Men da må han slutte og kontrolle sånn og når jeg vil være med venner og vennine avleine. Ja jeg kan nok si fra. Men ingen stopper meg. Jeg er egentlig ganske knust. Skal mye til at de samme følsene kan komme tilbake vis jeg og han prøver igjen. Har jo på en måte gitt slipp på han. Hm uff sliten av dette styret.
Vi Blogges

What happend!?

Hei, ja jeg blogger sjelden. Haha, jeg bør skamme meg rett og slett. Nei i det siste har jeg jo hat kjøretimer som har vært helt supere. Så lappen her kommer jeg.
16.mai drakk jeg og vennine og typen men hadde stakk for ordne med ny tlf. Men det gikk jo ikke så bra. Pluss at jeg og han kranglet senere på kvelden. Og vi holdt på og slå opp den kvelden. Men vi kom oss ut av det. Takk for støtten Ida, vennina mi og hun hjalp meg ut av det.
17.mai var en fin dag. Da hadde vi koselig frokost, men så ordna vi oss og pynta oss og gikk får se barnetoget. Koselig. Så gikk vi opp får og høre på 17.mai tale før vi stakk hjem til mamma og spiste middag. Senere på dagen skulle jeg og andre med russ møttes halv fem. Vi ordna og styret og hadde det så moro i tillegg danset vi bak bilene mens vi gikk. Men vi gikk vi opp til sentrum. Gud det var mange folk. Fikk litt hetta for å si det sånn men veldig artig og gå i russetoget. Og være den eneste grønnrussen å. Senere var vi fest. Kos det.
Søndagen dro hjemmet til Ål også på Mandag var kjøretime og da vi igjennom gang. Ganske artig og jeg følte det gikk supert. Bedre og bedre for vær gang føler jeg da. Og i går var øving til eksamen. Og det gikk bra det. Men i dag og i natt har jeg nesten ikke sovet og hode mitt er så fuck. Må vel snart på butikken og handle middag.
Blogges

Jeg lever mitt og du lever ditt

Hei.
Ja blogger kommer det litt av og til. Jeg vil gjerne dele med dere hvordan livet mitt baser seg på. Haha, får å si det sånn så har jeg ikke det like bra med meg selv hverdag.
Jeg sliter med humøret, selvtillit og depresjoner. Til tider føler at jeg er person ikke burde og ha med og gjøre. Ha jeg god dag eller uke. Så jeg er super med og være i nærheten av. Jeg er person man kan faktisk stole på, men lærer du meg og kjenne meg på feil måte da har du gjort. Jeg er en historie for meg selv. Du opplever noe nytt meg meg ofte.
Jeg går til psykolog og det gjør hverdagen min super.
Musikken jeg elsker og høre på er rock helst de gamle klassikerene! Kan også høre på alt annet å.
Skriver dagbok, funker veldig bra det. Kjærlighets livet lever sitt eget liv. Men jeg og typen er sånn vi er. Men går bra med meg og han. Vil ikke dele så mye om det.
Og jeg er glad for den jeg er. Kommer aldri til og forandre meg til person som vil kunne forme sin egen. Jeg er meg og sånn er det og liker du ikke meg sånn jeg er. Får man gå til noen andre. Fordi jeg stjeler ingens tid og det har jeg ikke planer om. Har et liv jeg å. Og lever mitt nå og ikke deres.
Vi Blogges

Hva skjer fortiden

Hei!
Jeg må bare rope ut og kan ikke det alle andre steder.
Jeg føler folk stoler lite på meg og vær gang jeg må ta noen valg på egenhånd mener folk at det er feil og ganske sjelden får jeg høre det valge jeg velger er riktig.
Har bare lyst til å gravd meg ned akuratt nå.
Men jeg trenger sikkeret bedre kontroll over meg selv og mine følser. Kan være no i det som påvirker meg. Går til legen og psykolog to eller en gang mnd. På grunn jeg ikke helt frisk.

Jeg er mye stille nå og prøver og være meg selv. Men er ikke på beina mine nå, er ustabil. Men prøver å gjøre mitt beste.
Men er veldig glad i venne og bestevennen mine jeg har også stoler jeg såpass på de.
Om jeg er ustabil nå så er lett og misforstå og kan gjøre mye feil og si mye feil å.
Jeg trenger støtte og ikke bli trappa ned på.

Lurer dere på mere kontakt meg her. Snakkes

Jeg er tilbake på bloggen igjen

Hei, folkens. Jo jeg må si det er lenge siden sist.
Har hatt bra og greit i siste. Slitet med depresjoner og hele desmber mnd har vært anna hver uke hos legen. Blitt fulgt opp. Jeg og typen har fått oss valp.
Men skal flytte fra leiligheten på Ål og finne en annen på Ål. Hehe
Men i dag har vondt i nakke og skuldre også ryggen. Føler at kroppen min har ødelagt dagen min. Må nesten stå på skolen. Har dårlig karakter. På tide og ta ting onkelig og ting bedre og få psysiken og fysikken på igjen. Men går nok etterhvert.
Blogges

Lite blogging! For lite tid til det

Ja! Overskriften sier jo alt nesten fordi tid er viktig for meg, når det gjelder blogging! Ja jeg har hat en fin påskeferie med venner og Drammens tur med snuppa mi! Koste meg da, møtte en gutt jeg kjent en stund. Hihi. Hyggelig han. Jeg har bare slappet av i ferien å! Ellers skole viktig, ikke lenge igjen til sommeren, jihuu!
Jeg har møtt verdens herligste gutt, blei sammen med han på lørdag den 6 denne mnd.
Skal til han i morra, blir kos det.
Vis det savner at jeg blogge mer, gi meg beskjed, så skal jeg gjøre noe med det.
Vi blogges
Ps: smakebit hva som har skjedd i det siste.

Lørdag!!

Hei, mine lesere, må bare beklage. Har glemt og blogge!
I dag har jeg hatt en super frokost. Også handlet og gått en tur i sentrum! Nå skal jeg chille resten av kvelden med god middag og glass vin. 
Etter rare og spesiele uka. Men hvertifall i går. Bra kveld ;)
Vi blogges

Mandag

Hei.
Har kjedet meg noe veldig på skolen i dag, møte på skolen som gikk bra og to timer ned produksjon og tre timer uten lærer, fint men kjedelig!
Når jeg kom hjem. Blei jeg med på butikken for handle.
Når jeg kom hjem lage de andre i huset middag mens jeg lage blåbær muffins. Skal spise de senere i kveld!
Klar for å se sesong start på paradise hotell Hehe!
Vi blogges

My self is a model one day

Hei, nå i dag har jeg vær model for Blackfoto. I dag skulle vi ta hele protert bilde og bare ansikket. 

Legger ut som vanlig bilder jeg ble fornøyd med. Klær jeg har på meg er : shorts fra nelly.com// topp fra Only og sko fra nelly.com. 

Jeg er veldig fornøyd, så jeg skal ikke klage, i dag har vært veldig flink. 

Håper dere liker det dere ser. 

Vi blogegs


Nydelig dag på fjellet i sola

Hei, i dag sto jeg opp rundt tolv tia, frokost etterpå, senere på dagen dro vi på fjellet for å gå tur, vi gikk 1 time og 45 min! Deilig var det hehehe!
Nå skal kose meg middag snart og chille resten av dagen.
Vi blogges

I not perfekt girl

Hei, når har blitt ta bilde av i dag. 

På bilder har jeg på meg den ny genser, jeg bare elsker den og sånn halskjede av noe greier.For å si det sånn legger ved noen tulle-bilder innimellom.

Jeg gikk en liten tur i dag med hunden, haha jeg falt og slo meg godt på høyre side, men det går jo bra med meg, 

Har hatt super god biff middag i dag. Nå skal jeg chille og kanskje se på film etterhvert. Pluss det er godt og varmt i huset. 

hehehe. 

Vi blogges Meg på mitt beste her ass ;) 


Onsdag ^^

Hey, i dag jeg vært på skola. Vi hadde litt om motorolje de to første timene, så noe annet i to timer, etter lunjs var verkstedet å jobbe for å fikse på steinplukker og noe annet!
Etter skolen dro jeg og vennine hjem til meg, jeg skiftet så tok vi en tur i sentrum får å se på klær, fordi hun skulle bli hentet!
Så tok jeg meg en tur innen bakeriet for å kjøpe boller. Når jeg kom lage jeg meg capitcino og spiste bollene med liten hjelp hva hunden, haha.
Nå skal jeg chille og få om jeg gidder å gjøre noe mer i dag.
Vi blogges

New thing form nelly.com

Heyyy! Fått pake i dag, fra nelly.com
En hånføner, ring og en nydelig genser. Er veldig fornøyd med det.

Kan jo nevne hva jeg gjort etter skola!
Spiste litt og gikk tur opp til Svøo. Til Gommo og Goffa altså, vi spiste middag der, dro hjem etter middag. Dro på butikken for å hande noe rundstykker og noe annet!!
Nå har jeg lest i nelly-magasin og drukket et kopp med espresso.
Også vurder jeg å gå i dusjen snart.
Men vi blogges

Svar på spørsmålrunde

Hey, nå skal jeg svare på spørsmålrunden, håper dere liker svarene mine og jeg ærlige på alle altså, hahaha. 

secretly

1- hvorfor startet du å blogge? 

Jeg startet med å blogge fordi, jeg ville prøve det ut. Jeg har egenlig blogget tre år, men med pauser. For å si det sånn jeg blir fort lei ting, men jeg liker å dele en smakebitt av hverdagen min. 2- liker du One Direction? 

Ja, seff.. Men var fan før, men ikke nå lenger. 


3- Favoritt matrett?

Det vet jeg ikke helt jeg, men jeg liker det meste når det kommer til mat. Men da må det være biff med noe godt tilbehør. 

 

Ida Amalie

hva er det beste med å bo i hallingdal? 

Det må være naturen og den tilgang man hele året man kan gjør med forskjellige ute og inne. Også folka her er forskjellige, sånn man ikke blir fort lei. 

Det jeg liker miløjet her, men jeg synes kunne vært litt bedre, men hvordan man ser det. Hvertifall når jeg er oppvoskt her og kommer i fra Hallingdal. trives du godt på skolen du går på ?

Jeg trives på skolen, men ønsker det var flere elver her. Kan bli litt kjedelig til tider på skolen.   favoritt artist?

Jeg hører på alt mulig når kommer til musikk, men vis jeg må velge blir det Ferige, digger den artisten. favorit dyr? og rasen på det dyret?

Det må hest, jeg liker veldig godt varmblodsridehest.. Men hester betyr så meg, at rasen har ikke så mye å si. 

hva skal du gjøre når du er ferdig med utdannelsen din? og hvor vil du bo ?

Når jeg ferdig å fulleføre på Landbrukskolen og tatt fagbrevt i Argnom, så finner jeg læringplass på en hestsenter, pratet med fagforbundet, så det blir 2.5 år som læring, så planen og søke på Gjøvik(Starum) og gå trinn 1 ridelærer. Men har lyst bo Hønnefoss, eller i Stokke/Tønsberg. For se hvor jeg ender. Hallingdal ser ikke lyst ut nå. 

Men nå vet dere litt. Neste spørsmål runde kan kom når som helst, haha. Vi for se. 

Men vi blogges 

Ps: blei miniskrivt på slutten håper dere skjønner hahahahaMonday night

Hei, nå snart kvelden for allemann! Jeg skal faktisk legge meg tideligg grunn av dårlig søvn forie natta!
Jeg prøver å spise sunt hverdag og til lunjs og til middag.
Men det gjør jeg jo. Hadde ost og rugkjekks og trekanta knekkebrød og to forskjellige oster og sitron te, det er gødt synes jeg!
Men og går mye turer med hunden! Gikk en liten tur med hun i sta, fordi jeg var sliten i hode og kropp..
Nå blir det musikk og chille resten av kvelden før man finner senga.
Vi blogges

Helt grei start på dagen!

Hei, mine kjære lesere!
I dagtidelig når jeg var på vei til skola var jeg veldig trøtt, tok sin tid å våkne på skola, hadde regnskap i dag og prøve det gikk greit. Vi tok en tur til Gol(heimplasen min) og så sånn traktorhenger til tre og forskjellige sånn til å dele opp ved, vi var på Felleskjøpet. Så vi sluttet kvarter før, deilig.
Så dro jeg bakeriet og kjøpte boller og bagueter. Hehe.
Men nå skal slappe av. Også tur med hunden i kveld og øve til prøve.
Men får se hva dagen bringer!
Vi blogges
Ps; normale bilder av, haha

Spørsmål runde

Hei, jeg vil at dere kjære lesere og dere som titter innom skal spøre meg noen spørsmål. 

Det kan alt være fra gutter eller hverdag. Bare spør i vei. Spør om dere lurer på.  Jeg skal love mye hverdags blogging etterhvert, blir nok blogging fra 3 til 4 ganger uken

skal prøve det. 

Vi blogges 
 

Livet med en tvilingsøster med angst!!!

Hei, nå skal jeg fortelle noe som jeg hatt på hjertet ganske lenge. 

Siden barneskolen(rundt 6/7 klasee) begynte søstern min å slite med sosial angst. Noe som blei en kamp for meg og mamma. Men hun har fått hjelp fram til nå som funker helt greit, men kunne vært bedre. 

Hun vil ikke reise noen sted, bare hjem og gjøre det hun vil. Hun hadde jo en hobby og det var jo hest, som vi begge hadde til felles. 

Men hobbyen hennes begynte å dabbe av, og et eller to år senre, så fikk hun intriesse for kamera, noe som har blitt gankse flink med og hjelper henne med og komme ut døra par ganger i uka. For to år siden fikk vi oss en hund, som har hjulpet både meg og henne. Hunden er verdnes bestevennen man kan ha når man har vanskelige tider. 

Det negative hun sliter med: 

 • Hun sitter mye inne og gjør ikke noe stort. 
 • Hun vil ikke gjøre noe sosialt som å være med venner, som f.eks. bare hjemme hos oss med venne. 
 • Går på tabletter som skal gjøre dagen enklere til tider, men det gjør at hun for en anne regaskjon, som vi ikke håpet på. 
 • Hun blir fort frustrert over igjenting, f.eks vis jeg har gjort noe bra løpa av en dag, så er det ikke bra nok hun
 • Fordi hun vil også prøve å oppnå det å, men hun klarer det ikke. 
 • Hun liker å ha kontroll på alle andre, sånn hun at hun får gjøre det hun vil. 
 • Og hun låser seg på sitt og det ikke andre vil. 

Det postive med seg selv: 

 • Hun har blitt mere sosail enn for 3 årsiden, som er veldig bra. 
 • Hun er en glad og posetive person og omgjenglig. 
 • Drivkraft, hunden og karma! 
 • Hun blir blir med på ting vis hun er klar for det. 
Hvordan jeg føler det oppi styret i hverdagen

Det går greit å leve med søster som sliter, men det er ganske slitsom til tider, når man får kjeft av at man ikke gjort hun en dritt. 

Jeg går på skole som krever mye av deg til tider. Men når søstern min skal kreve så mye av meg når jeg sliten den funker ikke. Jeg vil ha et liv, som ikke skal styres av min egen søster, men jeg lar hun ikke styre meg, fordi det knekker meg. Jeg trenger og puste og være fri. Ikke at hun sier, du får ikke lov til gå ut i kveld. Fordi du må være her for å passe på meg eller noe den duren. 

Greit at hun ikke stoler på seg og ikke har selvtilt på normalt nivå. Men jeg har sett veggen med min søster, kommer hun fremover, eller skal hun bare site og glo i veggen i flere år til? Hun har planner, men skal hun fulleføre dem. 

Det er bra hun setter seg mål for år etter år, men og fullføre er det de fleste sliter med. Men jeg vil at hun skal fulleføre målene sine. Få seg jobb og egen leilighet når hun blir eldere og ha et liv og være sosial. 

Det er bra og fullføre noe, da føler man seg vel i det samfunnet som er i dag, men jobb og god lønning og har kanskje en famille. Da føler man seg ikke avleine. Mitt mål er å fullefør det jeg har begynt på og få seg jobb eller læringsplass i en annen kommune og ut av Hallingdal. 

Jeg håper hun vånker opp av sin eggeskal. Og se lyset i tunnelen. Men ting blir bedre med hun, men jeg synes hun har for mye med seg selv og de som hjelper hun. Hjelper henne ikke nok. Noe jeg synes er veldig synd. 

Hun må bli med på de som hjelper henne. De må ikke la henne styre, noe hun gjør nok fra før av. Man kan styre litt selv, men ikke for mye til tider. Hun må si JA ikke nei det før som offestet til negative i hennes liv nå. 

Men når jeg delt litt av mitt liv, som jeg synes synd, dumt og trist. Jeg savner min søster hun var før. Det var så mye bedre det er nå. 

Men håper mine leser eller dere som titter innom, skjønner hva jeg er oppi hverdagen. Men jeg blitt sånn at kan ikke bry meg, for ellers ødelegger det min hverdag. Men jeg bryr meg mye om hun og er veldig glad i hun, så jeg håper om noen år. At det bedre syn på dette enn det er nå. 

Vi blogges 


Ny farget hår!

Hei, nå i dag har jeg kjøpt hårfarge. Det blei mørke brunt!
Jeg blei fornøyd. Så legger jeg ut bilde før og etter.
Nå skal jeg slappe resten av kvelden!
Vi blogges

Me in the winter wonderland

Hey alle. 

Og god morgen.  Idag har jeg hatt en god frokost og skal snart ut og finne på noe med vennina mi. Men tar dagen som den kommer, som sagt har jo igjen planner, skulle gjerne dratt og stått i bakken i dag å hehe. 

Men over til det jeg skulle egenlig blogge om, i går tok min søster bilder av meg. Her er link til facebook siden hennes: https://www.facebook.com/pages/BlackfotoFotograf-Marthe-Roteg%C3%A5rd/344206885599826?fref=ts . 

Jeg tok på meg en hvit topp under og en slags tunika under og sånn halskjedde, hehe husker ikke hva den heter, men men. 

Det var rundt -5 ute, så da gikk å stå sånn ute, hehe frys litt. Så det gikk. Bildene er helt greie. Men jeg gjort det bedre på hennes bilder før. 

Men lurer om jeg skal legg ut en innlegg om 10 ting dere ikke viste om meg? Vis dere vil det. 

Så håper dere liker bildene, jeg legger ut de bildene jeg er mest fornøyd med. 

Men vi blogges folkens. 


Herlig fredag!

Hey!
I dag starten dagen med å dra opp i Hemsedal Skisenter for å stå slaom i 3 timer og fin skoledag det. Vi tok bussen opp og var rundt halv ni, og dro tolv. Kjørte de første løypene oppi der, supere løyper. Og glade og herlige venner i bakken i dag. Hehe landet på tryne i dag, gikk bra.
Et fall når man ikke har stått på fire eller tre år. Men mer skal i skiheisen skal fremover!
Når jeg kom til Gol igjen kjøpte jeg meg lunjs på bakeriet. Og time etter gikk tur med hunden en time.
Har vært Model for søstra mi, innlegg om det kommer!
I kveld skal jeg slappe av og nyte det.
Vi blogges

Det blei ikke turen til Drammen avlikevel!!

Hei. Livet er jo surt, når man blir dårlig løpa natta, kvalm og vondt i magen, men har slitet med siden søndag. Og har gått på skolen. 

Når man vært i form i 3 uker, så begynenr det på igjen.  Men formen er sånn 70 % men jeg har det veldig bra ellers vis dere lurer. 

Men sto opp halv seks som jeg pleier, men jeg var så dårlig, så jeg ringte nedi til sykehuset og avlyste igjen, så får nok ny time snart. 

Også hadde planer om og shoppe litt og sånt. 

Ellers i dag, har dusjet og luft hunden, så blei det jo kaldt igjen, den er dritt altså -15, brr. 

Men i morgen blir utplassering på hestesenter også ferdag i ski heisen i Hemsedal med skolen, det blir bra, gleder meg. 

Vi blogges 


This is, music is mye life forever <3

Brun vs blond

Hey, fine folk!

Jeg trenger hjelp til ¨velge hår farge. Jeg skal de like brunt som nå, eller farge nesten tilbake min naturlige hårfarge, men kan komme fort tilbake vis jeg gjør det lyssere. 

Så kom med deres menning. Vi blogges 
Endelig helg!!

Hey! Nå blir godt med helg. Skal sove mye hvertifall og ta igjen søvn som har gått tapt mine venner. Hatt en helt grei skole dag.
Har vært hos legen, gikk bra der. Skal dit igjen å ta blodprøve, om to uker cirka!
Legen sa jeg var i god form og tok opp sånne små ting. For to timer siden luftet jeg hunden i 20 min i -21, kaldt var det!
Men me blogges

Ps: ser veldig trøtt ut Hehe på bildene

Hektisk skole uke!!!

Hey søtiser! 

Nå må jeg begynne å blogge igjen. Som jeg hadde lovd med dere. Kan fortell halve uken min, det skjedd mye og utrolig koselig. 

Mandag: hehe mandag er som regel kjedelig. Mye teori og natur og skog! Men også en tur i skogen får drive med stammesag det betyr å fjerne kvister langt opp treet. 

Gidder ikke går mer inn på det.  Etter skolen var det bare chille og musikk og lufte engelen min. 

Tirsdag: Da var allmen hele dagen, jippi utrolig kjedelig. Men koste meg de i 3LAA i pausene. Hadde kjempe koselig med for å dra ut tiden litt. 

Setter pris på dem forstår meg og ikke motarbeider meg. Men prøve å skoledagen ut til noe posetivt vis noen sint eller sur. 

Etter skola, var det en time fri. så var det  fjøstell. Det fjøstellet gikk bra, men unatt noen surre huer, melket halve kua, ikke bra. Men de lærer nok. 

Når jeg kom heim, fikk jeg pizza til middag og chille resten av kvelden. 

Onsadag. Var det teori om ku, gidder ikke gå inn på hva slags teori. Også gikk vi ned i fjøset får ha kvigeskjemma for skjekke helle kua åssen hold den hadde. Men den fucking lærnen var jo så dum og glemte sette på kjetting, kuer i melkegraven. Synd for de som eier de. hehe. ¨

Også teori fram til tolv rundt, så heim. Så dro jeg med meg med Michaela til Gol. Vi var først heime oss meg, pratet litt også byttet jeg klær og ordnet meg. 

Så stakk vi en tur i Gol, vi gikk på kafe date sammen, blei der nesten time. Så gikk vi så i butikker og sånt. 

Blei ikke noe shopping, men koselig var uansett.  

Ellers har resten av dagen hvert chill. Når blir det lufte hunden snart og kanskje ta en dusj. 

Får se hva jeg får tid til. 

Vi blogges 
 

 

Hei og how

Må bare legg ut innlegg!
Men nå er det snart ferie hvertifall for meg.
Om to dager 21.12.12 weehuuu. Hehe. Men er syk så da er ikke skole så viktig, men går andre på VGS så må gi gass og ikke ha så mye fravær!
Men ønsker god jul og nyttår også skal bli bloggings fra ny året, men kan ikke blogge når mye syk. Jeg orker ikke, men har tatt en maktover. Håper dere ser forskjell. Men laster bare opp et bilde. Vi blogges folkens

Hei og how

Må bare legg ut innlegg!
Men nå er det snart ferie hvertifall for meg.
Om to dager 21.12.12 weehuuu. Hehe. Men er syk så da er ikke skole så viktig, men går andre på VGS så må gi gass og ikke ha så mye fravær!
Men ønsker god jul og nyttår også skal bli bloggings fra ny året, men kan ikke blogge når mye syk. Jeg orker ikke, men har tatt en maktover. Håper dere ser forskjell. Men laster bare opp et bilde. Vi blogges folkens

Indianer i skogen

Hei, folkens. Måtte bare blogge i dag. 

Er som sagt syk, har vært det i fem dag nå. Var hos legen i dag fordi jeg fikk veldig vondt i bryset. Tok forskjellige prøver og skjekka det meste.  De sa jeg var jeg var frisk ellers men går med et influensavirus. Får håper på at jeg blir i form løpa av helgen. Savner venna mine og gå på skolen. 

Begynnte jo å bli rastløs, så Marthe(søsteren) min tok bilder av meg. Sminke meg litt og tok på litt forskjellige klær. Så viser det fine bildene av meg. 

Men det kan komme litt overaskene bilder. 

Vi blogges. 


Heeelg

Hei, nå i dag har vi handlet inn til helga. Også har vi gått tur og spist taco til middag. Tenkte å shoppe i morgen. Men får se.
Vi blogges

Høst-fotoshoot

Hey!

Jeg må bare beklage at jeg ikke har blogget på stund. Har faktisk vurdert å legge ned bloggen. Fordi jeg har ikke nesten ikke tid til det. ¨

Men det kan være at den kommer noen innlegg av og til. 

 

Men over til i det vi skulle prate om. I dag tok søsteren min bilde av meg. Jeg vil kalle det høstfoto av meg. Men så halveis fornøyd. 

Men de fineste for dere se. Jeg burkte den nye parkasen min i bildene. Vis dere lurer hvor jeg kjøpt den. Så er det "Only" sin nye høst/vinter kolksjon. 

Jeg elsker jakka.  

Vi blogges 
Dritt lei

Heii
Nå begynner jeg å bli dritt lei være dårlig. Det feiler meg noe hele tia nesten. I dag har jeg opp og med smerter. Uff, dritt vondt i magen.
Vi blogges

dagnes antrekk

Hei, i dag tok min søster bilder av meg.

Bilde kan ikke vise hele antrekket men en del av det. 

Jeg blei veldig fornøyd med bildene, for si det sånn blei et ganke fint profilbilde. 

Jakke fra bikbok// t-skjorte fra cubus// jeans fra B-jeans

Vi blogges. 
Dagens innkjøp

Hei
I dag fikk jeg inn stipend og da kjøpte jeg meg hodetelefoner og noe bak på tlf min.
Vi blogges

Hva trenger man til smart tlf sin DuperDigg.no har det

DuperDigg.no har alt du trenger til din tlf. 

Både dekelser, pynt og mye mer. De har både til Ipad. 

Alt du ønsker deg til din tlf som du ikke finner i butikken. 

Lett å fine det du skal ha. 

 
F.eks dette

Link til siden dems: http://www.duperdigg.no/

Vi blogges
Vil blitt kvitt betenelsen

Hei!!
Nå har blogget lite i det siste, har ikke hatt tid ikke giddet..

Siden søndag har jeg hatt vondt i munnen på høyre side! Fikk vite det i går når jeg var hos tannlegen.
Jeg har betenelse rundt en visdomstann på høyre side. Så nå må jeg gå penselin og smertestillende i tillegg.
Men får vel prøve meg på skolen i morgen. Også er jobbing i helga.
Vi blogges

Ny klipt

Hei, i dag har jeg vært på skolen og møt ei jente og etter det vært hos frisøren. 

Har akkurat spsit taco. Får vel slappe av litt så er det jobb i morgen :) 

Vi blogges

Fotodag på skolen

Hei å hå flokens. 

Haha. I dag har vi nesten bare hatt teori om gress som har på gjordet. Om forskjellige sorter og hatt en litt undervising om husdyr og sånn. 

Etter lunjsen dro vi til Ål vgs, for å ta bilde av oss til elevkortet. Ellers skal jeg slappe i dag og gå tur med hunden i sola.

Vi blogges


Kos med verdens beste vennine

Hei, da har jeg og Kjerstine gått en søndagstur i sentrum og koser oss i parken, skal hjem til hun etterpå og blir bra <3 Vi blogges

Ukens shopping

Hei, sorry for lite blogging, men har ikke hatt tid.  

Første uke på vgs gikk kjempe bra. 

Denne uken jeg kjøpt klær og divesre. Og ny tlf( Iphone 4s. 

Så se dere får se hva jeg kjøpt i vært sit bilde :) I går var jeg på besøk hos Kjerstine. 

Vi blogges


Back to school tomorrow, grr

Hei, ja i morgen er det skule. Hehe, vil ha mere sommer. 

Men det blir godt å se igjen folk i morgen, og ha et morsomt og livat år på Lien Lanbrukskole, hehe. Da skal jeg gå Lanbruk og Gratneri. 

Men må stå opp halv sju i morgen og dra fra Gol halv åtte, men skal ikke være det før åtte. 

På tirsdag for kanskje Iphone 4s i posten, gleder meg til å få den :) 

Vi blogges
Hatt herlig sommerdag

Hei. 

I dag sto jeg opp for å gå ut en timestur med hunden. Når jeg kom heim, dro vi ut i Gol for hente Anne Guro( søskenbarn) på togstasjonen. 

Så dro vi for å handle litt mat etter det gikk vi litt på senteret. Så dro vi hjem til oss, før vi dro opp til gommo og goffa sit hus for å lage middag, etter middag

var det is til dessert, nam. Det var jo så varmt i dag også, hhihi. 

Senere på kvelden så tok vi litt bilder :) 

Hatt en herlig da :) 

Vi blogges


Dårlig og gode negelakerHei. 

Jeg tenkte å lage et innlegg om dette, fordi hva jeg synes er dårlig og bra om negelak. Noen legger seg for mye neglen sånn det føles rart( kommer ikke på bedre forklaring)

Men andre helt perfekte men kan være fra det samme merke, men legger seg litt anderledes. Men jeg skrivet på et bilde hva som dårlig og hva som er bra. 

Men de som er dårlig tørker sakte, men blir litt klumpete og funker bare ikke. 

Men de gode, sitter som de skal og ikke klumper og det blir bra. 

Vi blogges
Fotoshoot i sommeridyll

Hei herlig folk. 

Nå i kveld har jeg hatt fotoshoot med min søster, hun er veldig flink til å ta bilder.  

Vi dro opp et sted som var ganske fint.

Bilde ble jeg veldig fornøyd med. Håper dere liker dem, tihi. 

Vi blogges

Hahah, søt

 

Koslig dager på hytta

Hei!

 Vi var to  dager på hytta, vi kom tirsdag og dro torsdag. På kvelden satt vi og koste( begge kveldene). Deilig å slappe av ut pc og tv. 

Gikk rundt en vann som heter Hakasjønn, ligger ikke så langt i fra hytta. 

Legger ved bilder når jeg var hytta. Var mye sol på tordag, så fikk en del farge, deilig :)

Vi blogges :)


Goldagen som var

Hei, lenge siden jeg har blogget. Fordi jeg har ikke hat lyst. 

I helgen som var det Goldagen, hele sentrum var fult av boder og tivoli og salg på allle butikkene. Kan si at det var ganske mange folk, da mener jeg flere tusen igjenom helgen. 

På fredag, gad jeg ikke. På lørdag gikk med hunden, etterhvert tok jeg hun i bilen, for vi tok med den. Gikk i Gol i flere timer, men den ble ikke mye på meg, men littgran. 

Senere på kvelden på lørdag, koste jeg jeg meg med en vennine i Gol, vi gjorde mye rart, shoppet og hadde det ganske morro. På kvelden dro vi snetrum for å høre på plumbo konsert, men kom ikke inn fordi man må være   20 år, for to årsiden var 18 år, heheh rart . Men samme det. Koste meg jeg unansett :)

Søndagen gad jeg heller ikke. Ellers fornøyd med helgen. 

Skal på hytta i dag og skal kanskje være der til fredag, vil ikke til hytta!!

Vi blogges
Herlig dag på jobb

Hei. I dag var jeg på jobb og i går. Men i dag begynte dagen med leieturer i time. Mange ti minuters runder. Når kl var tolv var det ut tre-timers tur. Ganske koslig med så mange på tur. Jeg ri i midten for å passe på de bak. Måtte se om de var så langt bak. Hele turen. Og en gikk foran besiden den som ri først. Når vi kom tilbake skulle jeg på en timestur ned ei jente. Gikk veldig bra på den turen. Og nå er ganske stiv. Men gleder meg til å jobbe i morgen også med hestene. Vi blogges

Deilig å få klipt seg igjen

Hei! 

Nå i dag har jeg vært hos friøsøren, hadde time kl ellve. Klippte bort det var slitt og ordnet på det sin tungt. 

Ble veldig fornøyd. Etterpå i dag har jeg gått tur med hunden, ellers bare slappe av i dag. 

Håper dere synes det er fint, men det ikke så stor forandring, men mye lettere og bedre enn før, det var så tungt en stund. Har faktisk ganske  tykt hår. 

Vi blogges

Det første er før og det andre er etter.  Morsom jeg er på bildene, hahha

Tordags-kos

Hei folkens!

I dag har vært på jobb, ganske hektisk, men ganske gøy å jobbe fortiden. Men har fri i morgen, da jeg skal jeg frisøren( fredag den 13..) Men tror ikke på ulykkedager, hahah

Når jeg kom hjem i dag rett i dusjen og ha på seg noen andre klær. Deilig. ¨

Vi dro på butikken i sta for å kjøpe is, og når vi kom hjem, delte jeg opp jordbær og det dekkte på stueboret. Godt med is og jodbær. Det var kjempegodt. 

Vi blogges
dagens antrekk # 110712

Hei! 

I dag har vært på jobb, det har ikke vært så mye gjøre i dag, men litt. Får god lunsj fra hotellet. 

På jobben går jeg i rideklær, vis jeg skal vise åssen jeg klær på jobben. Vis dere vil se det?

Har ikke på meg sminke i dag, fordi jeg har jobebet i dag, da gidder jeg ikke sminke meg. 

Også har jeg gått tur med Frøya og bare slappet av. 


 

Buske fra cubus// topp fra cubus// genser fra nelly.com

Dagens innkjøp

Fjellsko fra FelleskjøpetHåper dere likte åssen jeg blogga nå!  Men vi blogges

dagens antrekk # 080712

Hei. 

Ikke dagen til å ta bilde til dagens antekk, fordi det så klamt ute. Ikke noe særlig. Håret mit ser ikke ut akuratt. nå Hahah. 

I dag har vært på besøk hos en vennine i en om halv time, ellers har jeg bare slappet av. 

Hadde rotet bort bankortet, lettet i flere dager i huset, men det la på stueboret uten en duk. Hahah

I morgen er det tilbake igjen på jobb,  men gleder meg!

Vi blogges


Sorry, vis jeg ser sur ut, hahah. 

Topp fra cubuss// bukse fra cubus// genser fra bikbok

Herlig jobbuke

Hei folkes. 

Hele uka har jeg jobbet. Mandag til fredag. Det jeg driver med turist riding på Golsfjellet(Storefjell hotell) Begynner fra ti om morgen til fire på ettermiddagen. 

Veldig koselig, jeg og annen jente drivet hele denne uka, men mora hennes hjalp til litt de første dagene. 

Vært mye leing eller gått besiden av de som rir, altså mye gåing. Men man blir sprek. Vi har jo fått ridd litt selv. 

Det ble jo to timers til sammen denne uken. En for noen dagen siden og en i dag. Deilig å få ri litt selv. 

Skal jobbe neste uke og noen dager tredje uka i Juli. 

Ellers skal det komme mere blogger senere, men når jeg jobber blir det litt vansklig. Sorry for litte blogging. Har ikke tid. 

Men vi blogges 
dagens antrekk # 130612

Hei, lenge siden jeg har lagt ut dagens antekk, men det skal komme mer av det fremover. Jeg lover. 

Trodde det egenlig det skulle være litt varmt i  dag, men så dukket opp sola en liten stund og forsvant eller det deilig ute. 

Jeg elsker hvite overdeler akuratt nå, passer til det meste hehe. 

Håper dere liker det. Skriv deres mening, og hva jeg kan gjøre med bedre med dette antrekket. Artig med litt nye tips, tar gjerne i mot. 

Vi bloggesBuske fra b-jeans// topp fra cubus// gesner fra Josefine

 

Dette ønsker jeg meg akkurat nå

Hei!

Nå kommer det innlegg, hva jeg ønsker meg klær, sko og diverse.  

Det mye jeg ønsket meg en stund, men ikke har fått kjøpt meg enda. At det går ann. 

Håper dere liker hva ønsker meg. Elsker alt jeg valgt ut ;) 

 

Litt om de to dagene som er har vært.

På onsdag dro vi på hytta, ganske koselig ble dårlig onsdag kveld. Dro hjem torsdag for å slappe av. Ganske deilig. 

Ellers har det ikke skjedd så mye i det siste. 

Vi blogges. 
dagens innkjøp

Hei. 

Nå har jeg vært å handlet i dag. Trengs littt nytt av og til. Ikke for skryte elsker å shoppe bare får å ha sagt det. 

Håper dere liker hva jeg kjøpt. Genser fra Josefine //   Converse: All Star Stars fra eurosko // øredobber fra Cubus.

Vi blogges
 

 

 

Sommerferie jihaaaa

Hei folkens. Nå er jeg kjempe glad. Endelig sommerferie, herrigud. Sånn jeg ventet på den. 

Littt om jeg følt året på skolen: Har hatt et kjempefint skoleår på vidaregåande, med masse hyggelig folk. Lært mye nytt og møtt nye folk, som satt spor etter seg i meg. 

Det har både glede og tårer også hat det veldig gøy sammen dette året. Gleder meg til nytt skoleår, med nesten de samme folka :) 

Det jeg har gjort i dag: Skoleavsluttingen var ganske fin, fikk de arka jeg ikke husker navne på, haha. Hele skolen var på Ål kulturhus. 
Etter det dro jeg hjem, for å slappa litt.
Etterhvert dro jeg til  en vennine, vi slappet av litt før vi tok oss en tur til Kremartunet(senteret) Så på klær og prøvde sko og gjorde mye rart. Også gikk vi på kaffe og koste oss der.
Etter det gikk vi så i butikkene i sentrum. Også gikk hjem til hun, slappet av og pratet om mye rart og  private ting.
Jeg var hjemme rundt syv. Ellers i kveld har slappet og kost meg.
Vi blogges og god sommer alle sammen. Nå skal sommeren nyttes :D

Ps. kommer mere  bilder senere.

Mye som har skjedd i det siste

Hei!

Sorry for lite blogging, har ikke hat tid. Forrie uke skjedde det ganske mye på skolen.. Har vært syk, men det sitter i litt altså ennå. Hoste, tett nese osv. 

Idag har jeg vasket rommet og hjelpet mamma litt i huset vaske å flytte på ting, det ble ganske fint, thi. 

Har dere  noe forslag jeg kan blogge om, så kom med det. 

Vi bloggesMeg for en stund siden. 

dagnes antrekk # 080612


Sko fra økonomisko// jeans fra b.jeans// topp fra b-jeans// cardigan fra nelly.com

Hei, folkes.

Har hatt en kjempedag, sluttet på skolen ellve og dro halv tolv hjem. Tok med tur på kremartunet(senteret) For se litt, lite nytt, hahah. Men fant noen kule sko, som jeg må ha.

I kveld skal slappa og ikke gjøre så mye og skal møtte et søskenbarn. I morgen drar til Hurdal, og kommer søndag kveld.

Vi blogges.

Åssen jeg sminker meg

Hei nå var det å tide å blogge om åssen jeg sminker meg. Alt er forklart på bildene, hahah.

Ser rar ut på bilde jeg usminket, hahah var veldig tørt da. Men når jeg fikk fresset meg opp, mye bedre. Håper dere liker det. Jeg prøve å se mest mulig naturlig ut. Hhaha kvisene har kommet, for noe dritt.

Men vi blogges

Mote og hverdags innlegg

Hei fine folk!

I dag starten dagen med at vi øvde til matteeksamen. Håper jeg ikke kommer opp i matta hahah. Også hadde film innspilling for skolen( Ål vgs avd Lien) Skal filme om en uke igjen. Har sovet seks om halv time i natt. Følte meg som en svingstang haha. Men over til det jeg blogge om :)

 

Forditiden brukes mye hvite klær. Tenkte å si at hvit shorts er fint bruke om sommeren vis du blander det med fine fager på t-skjorte eller noe annet og smykker og sko. Her vil jeg vis som du bruke til fest eller hverdag.  Jeg synes det ganske fint satt sammen. Det er ann på hva slaks smak man har. Men hvit er jo mote nå. Vis jeg husker riktig.

Men får sommerstemming av disse klærene her.

Det er jo ann på hvor man bruker selv, men det passer veldig godt. Klærene er fra Nelly.com untatt shorten den er fra cubus. Elsker kjedet. Må kjøpe meg det.

Vi blogges

Nå er det hælj

 Hei!

Ja, nå er det helg. Har avpassering i dag på en FREDAG, men det er kjempe deilig.  Det kommer nok til å bli godt med helg.

I dag har vi rånet i Gol, haha gøy. Så handlet vi inn til helga og dro hjem og spsite lunjs og dro vi på tur med Frøya. Koselig.

Etterpå skal jeg slappe av litt med godtri og brus ovs.

Gleder meg til i morgen. Skal i stallen igjen, får håpe om de blir noe riding. Vis ikke må ordne en hest. f.eks. vaske hesten.

Vi blogges

Lunjs <3Frøya i farta :)

 

Herlig fri dag

Hey! Nå tror jeg ut i Gol en tur, har igjen planer hva jeg skal gjøre. Men skal hjelpe Goffa i dag. Vi Blogges

Pinsehelga

Hei har dere hatt en fin pinse helg, det har jeg.

Har hatt en herlig varme, i mange dager og helga. Kunne ikke fått noe bedre vær. Vi var Hurdal i helgen, for å møtte famille. Det var jo ganske koslig. Ri både lørdag pg søndag ikke lenge, det var jo så varmt. Har blitt litt brum deilig. Hahaha

Hadde god middag lørdag(grillmar) ganske godt, jeg, Marthe og Ramzi har spillt litt på Xbox artig det, hahaha. Gjør ikke det så ofte!

Har kost oss veldig i pinsen. I går dro seint hjem. Hamburger til middag i går kveld, nam. Men skal slappe nå.

Legger ved en film fra ene økta. Og samlet noen bilder sammen.

Vi blogges

 

Herlig dag og dagnes innkjøp

Hei!

Sykt deilig vær det har vært i dag, herrigud. Ble litt solbrent, hahah sånn kan skje. Sola oss på skolen i dag. Fordi vi skulle på hvordan de ordner hovene til kua. HAHAHA husker ikke hva det heter.

Når jeg kom hjem rett i dusjen og skifte og dra til vennine og shoppe på senteret. Dro hjem til hun og hadde det kjempekoselig.

Nå er er det bare å slappe av(digg).

Vi blogges

Shorts og topp fra cubus// parfymen fra parfymriet

Utvidet Klubbstevne Dressur, Skaga

Da var det stevne igjen. Var ganske klar for i dag.

Når jeg kom opp dreiv den jenta jeg skulle dele hesten med dreiv å stellet han. Jeg flettet lugen. Hun skulle han først og jeg var den siste som skulle ri i LC1.

Når hun hadde salet på og osv. Leide jeg han ut i mens hun ordnet seg klar. Så varmet hun han opp og ri først.

Etter hun hadde ridd. Ri jeg han til jeg skulle ri programet.

Programet.

Starten gikk ganske bra, volte på 15 meter kunne gjort litt bedre. Overgangen fra K til M var traven fin og skritte delen. Samme på den andre siden jeg jeg gjort det bedre med 15 meter volten. Så var det øktingen av stegga, haha kan ikke skrytte av det, men det vel litt. Så vendingen fra B til E gikk bra og skritt delen med langetøyler(fritt skritt).

Traven fra M gikk fint, ut på storvolte i galopp gikk bra, men fattet litt før, for å være sikker. Galoppen delen i programet var jeg fornøyd med på den siden og økteningen, men øktingen ble han litt brei. Og galoppen delen på den andre siden gikk bra. Ellers gikk alt ganske greit.

Så var det det preimeutdeling jeg endte på 5.plass av 5 startene, men det er ikke så viktig hvilken jeg plass jeg kom. Men prosenten. Jeg fikk 57.391 veldig fornøyd.

Han var kul i ærenserunden, hahaha. Også skritt jeg han av opp og ned bakken par ganger. Også gikk vi inn i stallen for å sale av og ta holdelaget og brøste over han. Og sette han ut i luftegården.

Ellers har sett på to klasser etter min. Og dro heim.

Vi blogges

  

dagnes antrekk # 180512

Heisann, dette er antrekket for i dag.

Det jeg har gjort i dag, gått tur med Frøya og shoppet littgran.  Og spist en kaka fra i går.

Dårlig posering i dag, hahah. Men nå får dere se likevel på som antrekket jeg har på meg i dag.

Vi bloggesJakke fra B-jeans // jeans fra Villa // t-skjorte fra nelly.com

Ukens innkjøp

Hei, fant det er bedre legge sammen hva jeg har kjøpt denne uken hittil.

 Det er ikke mye. En trenings t-skjorte fra intersport og jeans fra cubus. Begge klærene er faktisk turkis :)

Vi blogges17.mai

Hei herlig folk

Har hatt en kjempefin dag. 17.mai er en kjempefin dag, med venner og famille.

Jeg våknet rundt åtte tiden.. Så var det se på tven litt fra rundt her og der, også var det å komme seg i bunaden og sminke seg. Jeg har gudbrandsdalsbunad :)

Også dro vi opp sentrum, der barnetoget gikk. Altid fint. Så besøkte vi Oldemor, etter det dro vi på kaffe med en vennine og famille, kose oss da :)

Etter vi hadde vært på kaffe, dro vi opp til gommo og goffa for spisse middag, men det var ikke før på ettermiddagen.

Når kl var fem. Dro vi ned i sentrum igjen for se på russetoget, bra det. Artig å se kjent folk i russetoget.

Men når vi kom hjem igjen, tok vi av for bunaden. Det var godt. Og slappe av litt i en time. Så gikk jeg på tur med lille Frøya mi.

Vi blogges og ha forsatt en fin 17.mai 

dagens antrekk #130512

Hei folkens. Skal prøve å blogge mer, men har ikke så mye tid. Men har hatt en super dag.

 Gått tur på fjellet i de klærene hahah. Men men. Og spist middag hos Gommo og Goffa i dag. En god fiskemiddag, nam!

Ellers bare slappet av og hatt en vanlig søndag.

Vi bloggesBukse// B-jeans - topp// cubus - genser// bikbok

 

Øving til dressurstevne

I dag dro jeg opp i stallen rundt ti.

Når jeg kom opp ri en jente en hest jeg skulle. Da var det bare få på seg ridestøvler og hjelm og ri. Først travet jeg på begge sider og galopperte på storvolte ved A par ganger på begge sider. Så ri jeg progranet fire ganger. Sånn at det skulle sitte. Laget film så gidder ikke å forklare.

Jeg skal starte LC1, men programet sitter støttt i hode på meg, hahaha kan det veldig godt.

Etter jeg hadde programet så mange ganger. Så ri jeg ned til A og galopperte par ganger på ene sider og byttet og par ganger på andre siden. Også ri jeg ut på firekantsporet får trave av en stund og skrittet av til slutt.

Så hoppet jeg leide hesten i stallen ned til vaskespillet for vaske han bak. Så ikke ut der. Og etter det, leide jeg han ned på beite.

Vi blogges

 

 

Sommerlig/vårlig anntrekk i varmen

Hei, klarte ikke lavær og lage en blogg om dette antrekket.

 Selv så elsker jeg det fordi, går sånt fint sammen. Jeg har valgt blått som hovedtema i dette antrekket. Veska og smykene gir en sommerfølse fordi det er frisk blå farge. Skoene er bare rå kule, pluss at jeg elsker kjolen. Pluss det går i et med hverandre!  Alt er fra Nelly.com, vis dere lurer.

Også er alt ganske nytt allså!

Vi blogges

Dagens innkjøp fra Nelly.com

Hei fine folk og helg!
I dag har jeg hentet pakke fra Nelly.com det som var i den var genser og sportsbh. Haha men det noe man trenger. Vi Blogges

Dagens antrekk #300412

Hei fine folk.

I dag har jeg vært og små handlet litgran, men gidder ikke å lage et innlegg av det! Også sola kommet i dag å, sommer til nytte den og sole meg. Håper dere liker antrekket.

Men vi blogges

Jakke fra Josefine, buske fra Villa, topp fra cubus og genser fra Nelly.com

Happy day

Hei folkens. Har hatt en herlig dag. Hahah blei seint i går, la meg før kl tre om natta, shit. Våknet med vondi hodert, ikke noe godt, men gikk fort over.

Etter frokost skappa jeg meg for rakke bort løv. Etter tok jeg med meg pcen og øretlf og hørte på musikk. Og etter lunjs ute på tur med Frøya og handle noe vi manglet til middag. Når jeg hadde kommet meg heim la jeg meg slaks solseng og sola meg litt, har 19 varmegrader her i dag, deilig.

Ellers har jeg bare slappet av. Legger ved  bilder når jeg sitter ute i solen og koser meg :)

Vi blogges 

Stiltips til gutta

 Hei.

Jaja, jeg synes noen gutter har dårlig stil, får å være helt ærlig! Jeg går på en skole nesten alle gutta går i arbeidstøy eller goggeklær. Mens jente klær seg som jenter. Gutta dere må vise at dere kan han fin still i blant. Jenter liker det. Pluss synes vi at det fint at dere går arbedistøy :)

Nå nærmer seg sommer så kan man kle seg bedre. Man må tøre å forandre stillen sin. Men jeg lage bilde med forskjellige klær. Dette gjelder hverdagen. At man friske opp med litt annet klær enn det går til vanlig.

Håper de fleste liker det jeg har valgt :) Ps: klærene er fra Nelly.com

Også synes jeg disse klærene er ganske fine.

Vi blogges

 

 

 

My birthday is to day Hei.

Jepp, det stemmer. Jeg fyller 17 år. Litt skummlet å bli eldre, hahaha.

 Men når jeg kom hjem fra skolen fikk jeg god middag også marsinpankake min favoritt kunne ikke fått noe bedre.

Og fine gaver. Forklarer i under bildene.

Vi blogges


Skilt og hjertestein fra kremmerhuster og genser og kosedress fra b- young. Og penger, ps ikke bilde. Flere gaver får jeg flere seinere.


Herlig skoledag :)

Hei!

Ja, det er sant. Starten dagen og vi dro til Flå på Jakt og Fiskesenteret, når vi kom frem.

Fikk vi se hvordan det så ut der, åssen alt er og blir. Det blir for de som har intresse for det!

Når kl var rundt tolv dro på maceren, kjøpte meg pomfritt og brus. Også tok meg en en rask tur innom senteret og kjøpte meg en genser og t-skjorte.

Så dro vi hjem igjen. Når jeg kom til Gol, er fort tur innenom statiol får kjøpe godteri, også måtte jeg en tur innom FK og kjøpe arbeidsbokse. Trenger sånt på den skolen jeg går.

Vi blogges.

Mcdonalds nam nam


Buske fra Fk, T-skjorte og genser fra B-young

Nice day

Hei!

Har hatt en kjempefin dag, hittil. Ble middels fornøyd med krakteren i naturfag 2/3 fordøyelsen, men det er vanskligste. Hahaha. Nå har jeg akkurat kommet inn etter kvarter med jogging. Deilig :) Planer om bli sperkere enn det jeg er. Skal jogge en til to ganger uken er målet, men det an på hvor mye aktiv jeg er.

Vi blogges

 

Prøving av negelak

Hei, denne negelaken. Kjempe enkel fordi det gliter på den og vanlig blank. Hm gidder å skrive mere, fordi jeg skiver frå htc-en min. Negelaken er fra nelly.com vi Blogges

Ridetur

Hei fine folk, nå har jeg hatt en kjempefin dag. Kost meg på ridesenteret. Skal fortelle åssen dagen i dag har vært på ridesenteret.

I dag dro jeg opp til ridesenteret, rundt ti. Så hentet jeg grima og leitauet og hesten i luftegården.

Tok han inn og pusset han og salte, tok på hodelaget og ordnet meg hjelm og ridestøvler og ut på tur med to andre.

På turen travet vi og ri litt over time. Når vi kom tilbake til ridesenteret salte vi ovs, tok hestene og dro hjem.

Vi blogges 

Innkjøp fra Nelly.com 

Hei!

Ja, nå kom pakka endelig. Kjempfornøyd det jeg har kjøpt.

Negelak med gliter kom blogg om den, håper den er bra. Også dagkremen jeg elsker, den burde dere bruke. Har tiliggere  laget en blogg om den, The Blam sin. Love it.

Også en buskekjole elsker den. Veldig god å ha på. Og nye skoa mine måtte jeg ha, kler hverandre, hahaha.

Vi blogges