Blogg


Uff

Hei.
Det har skjedd så mye på hjem fronten. Jeg føler totalt ødelagt. Jeg vil ha ting hemmelig. Men så har jeg lyvet vist. Har så dårlig samvittighet. Jeg og eksen deler forsatt leiligheten. Men gjør ikke noe lettere å gå i fra han. Følsene er ikke der og det vet jeg, tror jeg da. Er så usikker.Nå er ting som skjedd vil jeg bo for meg selv og puste fritt. Orker styr rundt meg. Alle andre bruker jo mere penger på seg selv enn når de er hos meg og eksen sløser til tider. Skjønner ikke hvordan jeg få råd til dette. Nå har mest lyst å bo ensom i meg eget hjem uten folk skal bestemme over meg. Er så dritt lei...
Og jeg vil og skal være singel. Unasett hvem som prøver seg på meg. Eller å bli sammen med meg..
Meg og tinka hadde hørt fantastisk ut. Nå skal også bli kvitt noen venner jeg ikke liker noe særlig lenger og de har så ikke meg.
Også har hatt krangl på Facebook/snapchat og fikk skylden for det meste. Jeg skrev rolig og forklarte rundt men den idioten forsto ikke det. Så han blokka meg, vet hva faen hva som grunnen. Får så skylden så ofte får dritt ting.
Men jeg prøver og tenker positivt da.

Vi blogges

sosiale medier

Heihei!

Jeg vil ta opp at alle har blitt s usosiale fortiden. Jeg ser vennene mine sitte med mobilen sin p facebook, snapchat, instagram, osv. Flere gr s langt som bruke 90 % av tiden sin p dette, og 10 % p det sosiale fellesskapet. Noe som gr i en negativ retting.

Uansett om folk er p jobb eller skole s er de p nettet konstant. Man trenger ikke vre plogget p nett hele tiden. Det gr ann sende sms p tlf fremfor chatte p facebook. Tror jeg er mye bedre. Fere som svarer p meldinger p facebook velger oppdatere en status i samme slengen. Det gr an ta seg litt fri innimellom.

Nr man har planlagt mte noen personer, enten det er hjemme hos dem eller andre plasser s er det flere som har helt feil fokus. Jeg mener at det er vesentlig ha fokus p de man er med, ikke mobilen sin. I tillegg er det veldig uhflig og bruke tlf rundt andre. Den personen man er med kan fle seg oversett og bli sret nr den ikke blir pratet til og fr bare care svar tilbake nr de prver f kontakt. Da vil man tilslutt ikke gidde prate med den personen. Ved ha feil fokus kan det fre til man faktisk mister kontakt med vennen eller bestevennen nr man skal holde p snn. Hvem er viktigst i yeblikket? Den man er med fysisk eller de man chatter med via tlf?

P instagram og snapchat: Mange mennesker deler oftere bilder med folk de er med. Noen kan bli ganske sjalu eller trist p grunn de ikke kunne vre med eller fikk lov. Dette kan faktisk g utover psyken vres som ikke er sunt for noen av oss.

S mitt strste nske nr man er med andre legg vek tlf og bruk tid med dem. Mobilen din er s viktig at gjr noe og verden gr ikke under om du tar fri fra sosiale media.

Dette innlegget har jeg ftt hjelp av min bestevenninne p grunn oppfatter samme rundt dette tema.

Vi blogges

Tattoo

Heii.

N vil jeg prate litt om tattoo p grunn folk liker det bde negativt og posetivft egentlig. Kan jo begynne med veldig gode grunner til at jeg har det. Ikke blir overasket eller om du ikke vet det fra fr av, men snn liker jeg bare det. Og litt om det negative da.

Positive:

 • Jeg lider av smerte hver dag, jeg har livsstilssykdom skal sjekkes n i oktober. Om jeg m leve med det resten av mitt liv eller operers.
 • Jeg liker smerte, jeg tler merr smerte en det enn del folk tror. Om jeg fr trer om det vondt s gr det alltid greit med meg, det er liksom null stress! Blir avhenning av tattovering smerten ogs.
 • Tattoo er kunst i mine yner, p grunn jeg dreiv og maling fr.
 • Det har blitt mer normalt blandt folk, enn det var fr. Alle gringene hadde det eller de som er forskjellige enn de normale.
 • Mange bruker tatto for vise man har gtt igjennom i livet sitt og det ligger fortelling bak det. Det gjr bak mine to , jeg tar ikke ny vis den ikke har noe si eller betydning for at jeg skal en ny.
 • Det er veldig fint med tattoo syntes jeg.
 • Og ja vi alle dr en gang og da har ikke s mye om huden min gammel med tattoo p, det gir minner nr jeg blir gammel dame.

Negative:

 • Kan gjre veldig vondt vis du flsom eller tar det steder du ikke takler smerte.
 • Tattooen din kan bli delagt av feil smring eller drlig arbeid, for si det snn at det er ikke gy nr tegnet over igjen, vondt ja.
 • Ikke flg mote nr det gjelder tattoo, om du anger skal du bruke masse penger p fjerne den. Tenk deg nye om da. veldig fr du bestemmer deg.
 • Kan bli pvirket av venner og angre i ettertid.
 • Du kan f kreft i kroppen din, det kan at hudkreften kan komme frem,

Det er noe av det jeg ville nevne, jeg syntes mye bra om det og lite negativt. Ja jeg m innrmme at jeg skal pynte p mine to og planlegger min neste, men har igjen planer om nr jeg skal gjre det enn. Det handler om faktisk og ha r og hvor du vil ha det kroppen din.

Men husk om skal ta din frste vr helt sikker p at du skal ha det der for hele ditt liv! Jeg har to og den ene er et r og andre blir et r i vinter. Jeg er veldig fornyd med de, men jeg vil gi den siste delen snn jeg fler de er ferdige, men jeg ikke vil bare bruke penger p dette hele tiden og kan jeg bruke penger p noe annet enn fulle det opp.S det er jo null stress.

Men gjerne legg ved kommentar om jeg glemt noe. Men et lite innblikk hvordan jeg ser p dette her, selv om jeg har sjl. Vi blogges og ha en forsatt fin fredagskveld..
FeelingsHei, jeg vil prate litt om flelser og litt rundt det tema der og live vi lever i dag, jeg vet ikke dere enige med meg og det trenger dere heller ikke vre, men snn jeg oppfatter det og det riktig eller feil s uansett mitt synspunkt.

Som jeg har vrt singel enn stund s flelsene mine veldig p kjretur.Men mange er ute etter meg f,k.s som ofrer for dem, om jeg dem de sikter p jeg mlet dens. Og de personene er bare ute etter bruke meg ikke etter personligheten min som jeg syntes jvla stygt gjort mot meg som faktisk blir for fortvilt og forvirret av snne mennesker orker jeg ikke, de knekker meg helt enda mer. Det omgir jeg meg hverdag, som jeg sagt at jeg er ikke ute noen forhold.Men gr jo faen ikke inn ntta dens.

Nr skal folk skjnne nr en person sier NEI, s er det nei. Vi driver ikke motsatt psykologi her heller! Men la jeg eller andre leve det livet de vil og sett pris det positive de gjr enn gjre verre for dem har tft. Men nok om det.

I dag lever vi en ganske A4 verden, som gr ut p sto opp morgen s stikke p jobb og skole. Ogs hjemme lage mat og husarbeid eller om du barn ut sport.

Det gr an gjre andre! Vre med folk og bruke tid p de, det kan hjelpe mot det negative, enn og sitte inne gro fast i sofaen og enn sitte tenke p seg selv at man ikke brukt tiden p seg selv litt mere og litt p andre. Husk du lever en gang du prioritere deg og venninne eller venn eller bare deg selv, lov og re litt egovist til tider.

Og dere bruker tid sammen. Eller sett deg for selv en halve time hverdag les en bok eller gjr du vil og f tenkt litt hva du vil og hvem du vil leve sammen med. Det faktisk litt om helsen og psyken din med gjre.

Vi kan ikke styre deg eller dine flser p bde posestive og negativ mter, men folk m slutte og klage over seg selv og tak i seg selv og ikke andre sine problemer og det m de personene ordne oppi selv Og egentlig hva sren er det som feiler meg og hva gjr jeg for og komme meg ditt jeg vil. Og da handler om ta riktig avgjrleser og hva vres drmmer forteller oss hva vil. Husk du lever n, du vet aldri den dagen kommer at du ikke er her.

S husk du bestemmer over ditt liv og igjen andre rett til og ta i fra deg det valget du velger.

vi blogges


Tiden som gr

Hei, det skjedd utrolig mye i det siste.

Jeg er singel igjen, noe jeg takler greit, men sorgen kommer og gr. Har jo en hverdag leve. Jobben min er viktig fortiden og det tar en del min hverdag, som at jeg trives. Begynner jo f en del venner i Drammen og i nedre Buskerud omrdet! Godt og ikke fle seg avleine i denne byen.

Pluss at jeg brukt mye tid familie hjem og her i nedenfor, men det veldig koselig :)

Jeg jo nesten sofagris nr jeg kommer hjem, knapt gidder jeg g til byen igjen. Jeg blir god venn med tven for se p filmer til jeg sovner, hahaha..

Men det jo godt det da, ser fremover at ting kommer til g fremover, men jeg vet en nedtur kan komme s er jo forberedt hele tia.

Skal prve blogge mer nr jeg tid til det.

Vi blogges

Jau jau tirsdag

Hei. Idag jeg endelig fått gjort ting. Deilig det. Gjort husarbeid og endelig fått satt på den berømte haugen med klær. Pluss laget fiske middag. Kjempe godt.
Jeg tinka gikk en fin kveldstur i sta. Men jeg vil ha besøk kjeder meg utrolig mye. Glad for det er jobb på mandag.
Skal snart komme bedre bilder av leiligheten.

Er utsende så viktig?

Hei.
Folk er jo opptatt og se bra ut fortiden når det gjelder kropp og ansikt. Noen tar silikon og masse annet tull. Sier du meg når du tar sånn tøv blir du styggere.
Jeg liker og se mest mulig naturlig ut. Ja når jeg blei 17 så begynte jeg sminke meg på grunn av interesse og ville lære meg det på mange måter. Men selv liker jeg mest uten. Greit jeg er jente fra bygda og til flytta til byen. Men forsatt har ikke utsende så mye og si. Det personligheten din. Er den bra hvem vil ikke være med deg, på grunn du stråler ut i fra den. Og da man pen nok. Jeg gir blaffen om du ordner på deg mange fine ting. Bare at man er renslig så er det greit. Og ikke stinker som en gris.
Også bruker vi sminke er prøvd på dyr, det håper det blir stopper på. Bra mange sminke produsenter ikke gjør det. Blir nok mere det pluss at det innholder skadelig stoffer for huden.
Så tenk over det. Jeg kan gå flere uker eller mnd uten. Men i dag kan dere se noen bilder med meg og uten. Jeg ser forskjell på meg selv. Når jeg begynner og jobbe har ikke tid til sminke meg så da blir nok jeg har lyst og ordne meg litt ekstra og når man kanskje skal pynte seg.
Mitt moto vær deg og unngå og bruk den maska hele tia og ta pauser og vær mest mulig naturlig. Blogges

En helt grei lørdag

Hei. I dag var en helt grei start på dagen. Vi sto opp som vanlig og fikk oss god frokost jeg og tinka. Før vi stakk av på fin tur i sentrum og mot bryggene i drammen. Tror vi brukte omtrent en om halv time også tok jeg meg god dusj senere på dagen etter den fine turen. Er ikke mye og finne på her i drammen akkurat. Men blir nok det etterhvert. Nå tenker jeg og sette på film og slappe av og se hva dagen bringer. Blogges

Hvordan jeg er og ting jeg bryr meg om og ikke godtar

Hei
Jeg har kjærste men jeg er ikke perfekt. Jeg vet han ønsker seg i jente jeg har ikke alt.

Som ting jeg liker og gjøre som er meg!

- Være med venner og venninner.
- jeg bryr meg mere dem rundt meg enn meg selv.
- Drive med hobbyene min(hest,knust, musikk og hund)
- shopping
- lange turer som på fjellet eller et annet sted, men jeg er friluftslivs menneske. Om det ikke ser sånn ut.
- Har interesse for kjøretøy. Men delen synes ikke så mye.
- Digger og prøve nye ting.

Så gutta sett pris på meg som jeg er.
Er jeg ikke bra nok. Får du gå i leketøy fortetting og kjøpe det Barbie dukke.
Selv liker jeg meg best naturlig men liker og freshe meg opp. Da føler jeg meg så mye bedre.
Men jeg har mange som setter pris meg gjør det.

Det jeg er opptatt av.

- Herregud noen mener jeg bifil. Nei da må slått seg hode jeg hetro og det kommer jeg altid til og være.
- Gutter er de beste vennene. Jeg mener en del forstår seg på jenter enn jentene forstår seg på hverandre, men det er min tolking.
- liker at andre lærer meg nye ting det elsker jeg.
- Gi meg utfordringer, det er artig.
- Synes folk skal gi blaffen i tlf blandt og komme unvetet på besøk.
- Ut og spise mat. In love with food.
- Det er så mye mere.

Det jeg ikke liker

- At folk baksnakker
- Behandler meg som dritt når jeg faktisk har vært snill og god med den person.
- At ikke folk kan lære seg oppføre seg.
- Og at folk respekter noen så lite at det er kvalmt.
- også alle disse bedreviterene kan holde kjeft, for du som er bedreviter er ikke best i alt, Bull shit.

Så jeg håper dere som lest dette kan legge kommentar vis du enig i noe av dette og hva dere synes litt om meg.
Vi blogges

Alt er så på hode her

Hei, ja går tok vi siste laset til drammen og vasket jeg og mamma ferdig leiligheten pluss at vi tok med noe til Gol. Slappet av før vi skulle ta toget og nyt timene hjemme hos mamma på Gol. Etterhvert tok jeg toget som gikk litt før ni og var i drammen halv tolv. Typen møtte meg på togstasjonen også gikk vi hjem gud hvor klamt det var og det regnet. De hadde jo lagt alt i senga så måtte flytte alt inn i stua og re senga og legge meg var helt ferdig. Når jeg sto opp i dag så begynte jeg og ordne litt på kjøkkenet haha står litt på hode der enda men mye bedre nå også i stua. Også har jeg handlet sånn at vi har noe mat her da. Gleder meg mye til det blir mere orden her. Legger ved noen bilder.Blogges

Ny leilighet!!

Hei. Idag tok jeg og pappa det første laset til mitt nye hjemsted drammen. Fått en fin leilighet på 45 kvadrar meter. Tok litt bilder hvordan det ser ut her nå. Og jeg er dritt sliten altså. Blogges

Pakking og kjede seg

Hei. Dette må jo være den kjedeligste søndagen på lenge. Har hatt vising i dag av leiligheten på grunn vi skal flytte. Også pakket litt og skal forsette senere i dag tror jeg. Også streiker magen kan det bli bedre. Ja, håper noen vil holde meg med oppmerksomhet løpet dagen eller får jeg pakke i vei.og ikke minst hunden er lat i dag.haha blogges

Hva gjør jeg feil

Hei kan en eller annen fortelle meg det. Alt jeg gjør nesten for alle er jo aldri bra nok. Gir opp snart det meste. Alle andre skal ha det gøy men ikke jeg må sitte råtne og gjøre helt andre ting. Se på meg da blir jeg trist og lei meg.
Får ofte skylden for ting jeg ikke gjort og det er altid jeg som blir innblandet. Hva har jeg med dette og gjøre?
Ellers driver noen med sette meg i bur eller henger oppi kroppen min blir så lei og ikke minst trist. da føler jeg at ikke er bra nok for noen på grunn folk kvrever så mye at man skal være perfekt hele tiden så desverre er ikke jeg det altså.jeg er meg selv og sånn er det. Jeg har mine feil og mangler.og sånn er det. Så folk slutt og lag ting ut jeg har No med pluss at ikke jeg få skylden får det meste for nå har jeg jaggu fått nok!!!

Dårlig døgn rytme fortiden

Hei ja dere. I det siste har jeg slittet med og sove og til og med typen vekker meg midt på natta jævla irriterende.skal legge meg tideligere i dag. Og slappe av nå og liten tur med frøkna mi. Og handle. Vi blogges

God morgen

Hei i dag våknet jeg halv tolv jeg og tinka. Sto opp får å lufte hun og leste til teorien på bil etter det også frokost meg hun fikk etter vi hadde vært ute. Så slappet vi av før vi stakk en tur i sentrum og gikk en liten tur. Også tatt litt tulle bilder og litt av meg hehe. Nå ta vi det med ro før vi drar til Gol i dag. Det kommer til og bli kos. Vi blogges

Fra blond til rød

Hei i dag har jeg farget håret mitt og blei ganske fornøyd. Legger ut to forskjellige bilder fra nå og før.vi blogges

Onsdag ja

I dag startet dagen og ligge og dra seg så var ut og lufte tinka og så spisee frokost og gi mat til henne.så var det ut på times tur og ligge dra seg litt på sofaen. Så stakk jeg ut for å handle.
Følte jeg trengte en dusj etter turene i dag. Så blei det kylling og salat også en slaks dressing besiden av. Nå er slappe av resten av kvelden og lufte henne og se ferdig sesongen 2 av once upon a time. Vi blogges

Mye som har skjedd i det siste

Heii.nå er det jo endelig sommerferien godt i gang. Jeg endelig ferdig på VGs gud så deilig.sto i alle fag og gikk bra på eksamenene.
Nå i de siste dagene har jeg slappet av og ryddet og ordnet.hatt fest kom rundt 30 personer. Var artig det og god og fyllesyk på natta. Også har jeg ryddet igjennom en haug av klær. Litt som må til fretex og noe selges. Ellers går det bra med meg.
Hadde kjøre time på mandag gikk supert.hehe.
Ellers har jeg hatt en fin dag var ute i sentrum med hunden og typen og spiste is det var kos. Ikke lenge til flytting nå da.men det blir nok så bra.vi blogges

Helt grei onsdag

Hei dere.
Dagen startet med vkna halv ni da vekte Tinka meg og da skulle p morra tur i sentrum. Kom vi hjem spiste vi frokost og slappet av med musikk fra radio nrj.
Ogs s har jeg har laget sknad til en sommerjobb p Gol de trengte. Bare hpe p det beste og sknad og cv er sendt og godt det er i boks. Hper det dukker flere sommerjobber jeg kan ske p. Men i gr var lringsplassen onklig i boks. Deilig!
S n i dag har vasket leiligheten og ryddet og lest. Leser nok mere i kveld. Driver og tenker hva man skal ha til middag jeg. Matlei med store bokstaver!!
Tenker og tenker enda p det som har skjedd i det siste. Men prver ikke og tenke s mye.
Fr vel nyte solen etterp, men noe ikke jeg har orket. N slapper av jeg sofan og vil bare sove. Sliten. Vi Blogges

Follow your Heart

Hei. Jeg fler meg forsatt knust. Etter jeg og han slo opp. Vi prver igjen s funker det nok ikke. Fler det at det str p tynn is. Jeg var og er klar til og g videre. Jeg orker ikke og bli knust atter en gang.
Jeg har ogs en grense da. Jeg m bare lyte til hjerte mitt egentlig. Jeg vil mitt liv ikke alle andre sitt forst det da mannfolk. Pluss jeg livet mitt ikke gr p spill og samme gjelder flsene mine. Jeg vil vre lykkelig og ikke ulykkelig. Jeg vil ha det livet jeg drmmer om. Da er jeg lykkelig. Ikke nr jeg lever andre sitt. Det funker bare ikke. Da m jeg vre en del det p mten jeg vil og jeg ikke blir bestemt over hode p og blir styret. Det fles som og vre innsperet i et rom og aldri og komme seg ut av det.
Men jeg er meg selv igjen. Men snur om saken at jeg mere fri enn fr, Jeg liker og fly p egene vinger og samtidig vre stabil og ikke ustabil og fall ned i havet. Og det er en lang vei opp igjen.
Forhold er bundene og noe styr. Og pluss mange gutter er mere opptatt av sex enn de av selve jenta og flsene hennes. Vet du hardt det er og sre noen for det?Jeg vil ha noen som er opptatt av meg og min personlighet. Ja sex er viktig det men det kan komme etterhvert mener jeg.
Noen jenter blir faktisk skremt at gutten vil ha sex forann fr han blir mere kjent med hun. hun var ikke god i senga da gidder jeg ikke hu. Gi hun em sjangse hun har en super personlighet men veldig sjenert og trenger tid. Hun nok bedre nr hu er varm i trya.
Og det greit og se p jenter nr du sammen jenta si og er utro nr hun merker det deg. Bare at du ikke dolker jenta de i ryggen p grunn den jenta er pen men har rwa personlighet ogs gjr hun seg enda bedre p ting enn jenta de er p grunn den jenta er bare ute en ting er bruke gutten og der var slutt mellom det paret feks.

Mye snt kan skje. Jeg er lei alt det der og bli behandlet nesten p samme mte. Er ikke gy!!
Noen forhold er lite respekt og tillit.
Men n har jeg ftt skriket ut om dette. Ja jeg har det bra meg selv og det for g jeg lever i det minste fall.

Skjnner ingenting jeg!!

Hei lesere. I siste dagene har ikke vrt s enkle. Jeg og typen slo opp. Men var lei og grtt i flere dager ogs nesten ikke sovet p flere dgn.
Sliter og sove p natta og vi deler leilighet. Tror hode og kroppen ikke orker stort mere mellom meg han. Kan jo prve til jeg ikke orker mere. Men da m han slutte og kontrolle snn og nr jeg vil vre med venner og vennine avleine. Ja jeg kan nok si fra. Men ingen stopper meg. Jeg er egentlig ganske knust. Skal mye til at de samme flsene kan komme tilbake vis jeg og han prver igjen. Har jo p en mte gitt slipp p han. Hm uff sliten av dette styret.
Vi Blogges

What happend!?

Hei, ja jeg blogger sjelden. Haha, jeg br skamme meg rett og slett. Nei i det siste har jeg jo hat kjretimer som har vrt helt supere. S lappen her kommer jeg.
16.mai drakk jeg og vennine og typen men hadde stakk for ordne med ny tlf. Men det gikk jo ikke s bra. Pluss at jeg og han kranglet senere p kvelden. Og vi holdt p og sl opp den kvelden. Men vi kom oss ut av det. Takk for sttten Ida, vennina mi og hun hjalp meg ut av det.
17.mai var en fin dag. Da hadde vi koselig frokost, men s ordna vi oss og pynta oss og gikk fr se barnetoget. Koselig. S gikk vi opp fr og hre p 17.mai tale fr vi stakk hjem til mamma og spiste middag. Senere p dagen skulle jeg og andre med russ mttes halv fem. Vi ordna og styret og hadde det s moro i tillegg danset vi bak bilene mens vi gikk. Men vi gikk vi opp til sentrum. Gud det var mange folk. Fikk litt hetta for si det snn men veldig artig og g i russetoget. Og vre den eneste grnnrussen . Senere var vi fest. Kos det.
Sndagen dro hjemmet til l ogs p Mandag var kjretime og da vi igjennom gang. Ganske artig og jeg flte det gikk supert. Bedre og bedre for vr gang fler jeg da. Og i gr var ving til eksamen. Og det gikk bra det. Men i dag og i natt har jeg nesten ikke sovet og hode mitt er s fuck. M vel snart p butikken og handle middag.
Blogges

Jeg lever mitt og du lever ditt

Hei.
Ja blogger kommer det litt av og til. Jeg vil gjerne dele med dere hvordan livet mitt baser seg p. Haha, fr si det snn s har jeg ikke det like bra med meg selv hverdag.
Jeg sliter med humret, selvtillit og depresjoner. Til tider fler at jeg er person ikke burde og ha med og gjre. Ha jeg god dag eller uke. S jeg er super med og vre i nrheten av. Jeg er person man kan faktisk stole p, men lrer du meg og kjenne meg p feil mte da har du gjort. Jeg er en historie for meg selv. Du opplever noe nytt meg meg ofte.
Jeg gr til psykolog og det gjr hverdagen min super.
Musikken jeg elsker og hre p er rock helst de gamle klassikerene! Kan ogs hre p alt annet .
Skriver dagbok, funker veldig bra det. Kjrlighets livet lever sitt eget liv. Men jeg og typen er snn vi er. Men gr bra med meg og han. Vil ikke dele s mye om det.
Og jeg er glad for den jeg er. Kommer aldri til og forandre meg til person som vil kunne forme sin egen. Jeg er meg og snn er det og liker du ikke meg snn jeg er. Fr man g til noen andre. Fordi jeg stjeler ingens tid og det har jeg ikke planer om. Har et liv jeg . Og lever mitt n og ikke deres.
Vi Blogges

Hva skjer fortiden

Hei!
Jeg m bare rope ut og kan ikke det alle andre steder.
Jeg fler folk stoler lite p meg og vr gang jeg m ta noen valg p egenhnd mener folk at det er feil og ganske sjelden fr jeg hre det valge jeg velger er riktig.
Har bare lyst til gravd meg ned akuratt n.
Men jeg trenger sikkeret bedre kontroll over meg selv og mine flser. Kan vre no i det som pvirker meg. Gr til legen og psykolog to eller en gang mnd. P grunn jeg ikke helt frisk.

Jeg er mye stille n og prver og vre meg selv. Men er ikke p beina mine n, er ustabil. Men prver gjre mitt beste.
Men er veldig glad i venne og bestevennen mine jeg har ogs stoler jeg spass p de.
Om jeg er ustabil n s er lett og misforst og kan gjre mye feil og si mye feil .
Jeg trenger sttte og ikke bli trappa ned p.

Lurer dere p mere kontakt meg her. Snakkes

Jeg er tilbake p bloggen igjen

Hei, folkens. Jo jeg m si det er lenge siden sist.
Har hatt bra og greit i siste. Slitet med depresjoner og hele desmber mnd har vrt anna hver uke hos legen. Blitt fulgt opp. Jeg og typen har ftt oss valp.
Men skal flytte fra leiligheten p l og finne en annen p l. Hehe
Men i dag har vondt i nakke og skuldre ogs ryggen. Fler at kroppen min har delagt dagen min. M nesten st p skolen. Har drlig karakter. P tide og ta ting onkelig og ting bedre og f psysiken og fysikken p igjen. Men gr nok etterhvert.
Blogges

Lite blogging! For lite tid til det

Ja! Overskriften sier jo alt nesten fordi tid er viktig for meg, nr det gjelder blogging! Ja jeg har hat en fin pskeferie med venner og Drammens tur med snuppa mi! Koste meg da, mtte en gutt jeg kjent en stund. Hihi. Hyggelig han. Jeg har bare slappet av i ferien ! Ellers skole viktig, ikke lenge igjen til sommeren, jihuu!
Jeg har mtt verdens herligste gutt, blei sammen med han p lrdag den 6 denne mnd.
Skal til han i morra, blir kos det.
Vis det savner at jeg blogge mer, gi meg beskjed, s skal jeg gjre noe med det.
Vi blogges
Ps: smakebit hva som har skjedd i det siste.

Lrdag!!

Hei, mine lesere, m bare beklage. Har glemt og blogge!
I dag har jeg hatt en super frokost. Ogs handlet og gtt en tur i sentrum! N skal jeg chille resten av kvelden med god middag og glass vin.
Etter rare og spesiele uka. Men hvertifall i gr. Bra kveld ;)
Vi blogges

Mandag

Hei.
Har kjedet meg noe veldig p skolen i dag, mte p skolen som gikk bra og to timer ned produksjon og tre timer uten lrer, fint men kjedelig!
Nr jeg kom hjem. Blei jeg med p butikken for handle.
Nr jeg kom hjem lage de andre i huset middag mens jeg lage blbr muffins. Skal spise de senere i kveld!
Klar for se sesong start p paradise hotell Hehe!
Vi blogges

My self is a model one day

Hei, n i dag har jeg vr model for Blackfoto. I dag skulle vi ta hele protert bilde og bare ansikket.

Legger ut som vanlig bilder jeg ble fornyd med. Klr jeg har p meg er : shorts fra nelly.com// topp fra Only og sko fra nelly.com.

Jeg er veldig fornyd, s jeg skal ikke klage, i dag har vrt veldig flink.

Hper dere liker det dere ser.

Vi blogegs


Nydelig dag p fjellet i sola

Hei, i dag sto jeg opp rundt tolv tia, frokost etterp, senere p dagen dro vi p fjellet for g tur, vi gikk 1 time og 45 min! Deilig var det hehehe!
N skal kose meg middag snart og chille resten av dagen.
Vi blogges

I not perfekt girl

Hei, nr har blitt ta bilde av i dag.

P bilder har jeg p meg den ny genser, jeg bare elsker den og snn halskjede av noe greier.For si det snn legger ved noen tulle-bilder innimellom.

Jeg gikk en liten tur i dag med hunden, haha jeg falt og slo meg godt p hyre side, men det gr jo bra med meg,

Har hatt super god biff middag i dag. N skal jeg chille og kanskje se p film etterhvert. Pluss det er godt og varmt i huset.

hehehe.

Vi bloggesMeg p mitt beste her ass ;)


Onsdag ^^

Hey, i dag jeg vrt p skola. Vi hadde litt om motorolje de to frste timene, s noe annet i to timer, etter lunjs var verkstedet jobbe for fikse p steinplukker og noe annet!
Etter skolen dro jeg og vennine hjem til meg, jeg skiftet s tok vi en tur i sentrum fr se p klr, fordi hun skulle bli hentet!
S tok jeg meg en tur innen bakeriet for kjpe boller. Nr jeg kom lage jeg meg capitcino og spiste bollene med liten hjelp hva hunden, haha.
N skal jeg chille og f om jeg gidder gjre noe mer i dag.
Vi blogges

New thing form nelly.com

Heyyy! Ftt pake i dag, fra nelly.com
En hnfner, ring og en nydelig genser. Er veldig fornyd med det.

Kan jo nevne hva jeg gjort etter skola!
Spiste litt og gikk tur opp til Svo. Til Gommo og Goffa alts, vi spiste middag der, dro hjem etter middag. Dro p butikken for hande noe rundstykker og noe annet!!
N har jeg lest i nelly-magasin og drukket et kopp med espresso.
Ogs vurder jeg g i dusjen snart.
Men vi blogges

Svar p sprsmlrunde

Hey, n skal jeg svare p sprsmlrunden, hper dere liker svarene mine og jeg rlige p alle alts, hahaha.

secretly:

1- hvorfor startet du blogge?

Jeg startet med blogge fordi, jeg ville prve det ut. Jeg har egenlig blogget tre r, men med pauser. For si det snn jeg blir fort lei ting, men jeg liker dele en smakebitt av hverdagen min.2- liker du One Direction?

Ja, seff.. Men var fan fr, men ikke n lenger.


3- Favoritt matrett?

Det vet jeg ikke helt jeg, men jeg liker det meste nr det kommer til mat. Men da m det vre biff med noe godt tilbehr.

Ida Amalie:

hva er det beste med bo i hallingdal?

Det m vre naturen og den tilgang man hele ret man kan gjr med forskjellige ute og inne. Ogs folka her er forskjellige, snn man ikke blir fort lei.

Det jeg liker miljet her, men jeg synes kunne vrt litt bedre, men hvordan man ser det. Hvertifall nr jeg er oppvoskt her og kommer i fra Hallingdal.trives du godt p skolen du gr p ?

Jeg trives p skolen, men nsker det var flere elver her. Kan bli litt kjedelig til tider p skolen.favoritt artist?

Jeg hrer p alt mulig nr kommer til musikk, men vis jeg m velge blir det Ferige, digger den artisten.favorit dyr? og rasen p det dyret?

Det m hest, jeg liker veldig godt varmblodsridehest.. Men hester betyr s meg, at rasen har ikke s mye si.

hva skal du gjre nr du er ferdig med utdannelsen din? og hvor vil du bo ?

Nr jeg ferdig fullefre p Landbrukskolen og tatt fagbrevt i Argnom, s finner jeg lringplass p en hestsenter, pratet med fagforbundet, s det blir 2.5 r som lring, s planen og ske p Gjvik(Starum) og g trinn 1 ridelrer. Men har lyst bo Hnnefoss, eller i Stokke/Tnsberg. For se hvor jeg ender. Hallingdal ser ikke lyst ut n.

Men n vet dere litt. Neste sprsml runde kan kom nr som helst, haha. Vi for se.

Men vi blogges

Ps: blei miniskrivt p slutten hper dere skjnner hahahahaMonday night

Hei, n snart kvelden for allemann! Jeg skal faktisk legge meg tideligg grunn av drlig svn forie natta!
Jeg prver spise sunt hverdag og til lunjs og til middag.
Men det gjr jeg jo. Hadde ost og rugkjekks og trekanta knekkebrd og to forskjellige oster og sitron te, det er gdt synes jeg!
Men og gr mye turer med hunden! Gikk en liten tur med hun i sta, fordi jeg var sliten i hode og kropp..
N blir det musikk og chille resten av kvelden fr man finner senga.
Vi blogges

Helt grei start p dagen!

Hei, mine kjre lesere!
I dagtidelig nr jeg var p vei til skola var jeg veldig trtt, tok sin tid vkne p skola, hadde regnskap i dag og prve det gikk greit. Vi tok en tur til Gol(heimplasen min) og s snn traktorhenger til tre og forskjellige snn til dele opp ved, vi var p Felleskjpet. S vi sluttet kvarter fr, deilig.
S dro jeg bakeriet og kjpte boller og bagueter. Hehe.
Men n skal slappe av. Ogs tur med hunden i kveld og ve til prve.
Men fr se hva dagen bringer!
Vi blogges
Ps; normale bilder av, haha

Sprsml runde

Hei, jeg vil at dere kjre lesere og dere som titter innom skal spre meg noen sprsml.

Det kan alt vre fra gutter eller hverdag. Bare spr i vei. Spr om dere lurer p. Jeg skal love mye hverdags blogging etterhvert, blir nok blogging fra 3 til 4 ganger uken

skal prve det.

Vi blogges
Livet med en tvilingsster med angst!!!

Hei, n skal jeg fortelle noe som jeg hatt p hjertet ganske lenge.

Siden barneskolen(rundt 6/7 klasee) begynte sstern min slite med sosial angst. Noe som blei en kamp for meg og mamma. Men hun har ftt hjelp fram til n som funker helt greit, men kunne vrt bedre.

Hun vil ikke reise noen sted, bare hjem og gjre det hun vil. Hun hadde jo en hobby og det var jo hest, som vi begge hadde til felles.

Men hobbyen hennes begynte dabbe av, og et eller to r senre, s fikk hun intriesse for kamera, noe som har blitt gankse flink med og hjelper henne med og komme ut dra par ganger i uka. For to r siden fikk vi oss en hund, som har hjulpet bde meg og henne. Hunden er verdnes bestevennen man kan ha nr man har vanskelige tider.

Det negative hun sliter med:

 • Hun sitter mye inne og gjr ikke noe stort.
 • Hun vil ikke gjre noe sosialt som vre med venner, som f.eks. bare hjemme hos oss med venne.
 • Gr p tabletter som skal gjre dagen enklere til tider, men det gjr at hun for en anne regaskjon, som vi ikke hpet p.
 • Hun blir fort frustrert over igjenting, f.eks vis jeg har gjort noe bra lpa av en dag, s er det ikke bra nok hun
 • Fordi hun vil ogs prve oppn det , men hun klarer det ikke.
 • Hun liker ha kontroll p alle andre, snn hun at hun fr gjre det hun vil.
 • Og hun lser seg p sitt og det ikke andre vil.

Det postive med seg selv:

 • Hun har blitt mere sosail enn for 3 rsiden, som er veldig bra.
 • Hun er en glad og posetive person og omgjenglig.
 • Drivkraft, hunden og karma!
 • Hun blir blir med p ting vis hun er klar for det.
Hvordan jeg fler det oppi styret i hverdagen

Det gr greit leve med sster som sliter, men det er ganske slitsom til tider, nr man fr kjeft av at man ikke gjort hun en dritt.

Jeg gr p skole som krever mye av deg til tider. Men nr sstern min skal kreve s mye av meg nr jeg sliten den funker ikke. Jeg vil ha et liv, som ikke skal styres av min egen sster, men jeg lar hun ikke styre meg, fordi det knekker meg. Jeg trenger og puste og vre fri. Ikke at hun sier, du fr ikke lov til g ut i kveld. Fordi du m vre her for passe p meg eller noe den duren.

Greit at hun ikke stoler p seg og ikke har selvtilt p normalt niv. Men jeg har sett veggen med min sster, kommer hun fremover, eller skal hun bare site og glo i veggen i flere r til? Hun har planner, men skal hun fullefre dem.

Det er bra hun setter seg ml for r etter r, men og fullfre er det de fleste sliter med. Men jeg vil at hun skal fullefre mlene sine. F seg jobb og egen leilighet nr hun blir eldere og ha et liv og vre sosial.

Det er bra og fullfre noe, da fler man seg vel i det samfunnet som er i dag, men jobb og god lnning og har kanskje en famille. Da fler man seg ikke avleine. Mitt ml er fullefr det jeg har begynt p og f seg jobb eller lringsplass i en annen kommune og ut av Hallingdal.

Jeg hper hun vnker opp av sin eggeskal. Og se lyset i tunnelen. Men ting blir bedre med hun, men jeg synes hun har for mye med seg selv og de som hjelper hun. Hjelper henne ikke nok. Noe jeg synes er veldig synd.

Hun m bli med p de som hjelper henne. De m ikke la henne styre, noe hun gjr nok fra fr av. Man kan styre litt selv, men ikke for mye til tider. Hun m si JA ikke nei det fr som offestet til negative i hennes liv n.

Men nr jeg delt litt av mitt liv, som jeg synes synd, dumt og trist. Jeg savner min sster hun var fr. Det var s mye bedre det er n.

Men hper mine leser eller dere som titter innom, skjnner hva jeg er oppi hverdagen. Men jeg blitt snn at kan ikke bry meg, for ellers delegger det min hverdag. Men jeg bryr meg mye om hun og er veldig glad i hun, s jeg hper om noen r. At det bedre syn p dette enn det er n.

Vi blogges


Ny farget hr!

Hei, n i dag har jeg kjpt hrfarge. Det blei mrke brunt!
Jeg blei fornyd. S legger jeg ut bilde fr og etter.
N skal jeg slappe resten av kvelden!
Vi blogges

Me in the winter wonderland

Hey alle.

Og god morgen. Idag har jeg hatt en god frokost og skal snart ut og finne p noe med vennina mi. Men tar dagen som den kommer, som sagt har jo igjen planner, skulle gjerne dratt og sttt i bakken i dag hehe.

Men over til det jeg skulle egenlig blogge om, i gr tok min sster bilder av meg. Her er link til facebook siden hennes:https://www.facebook.com/pages/BlackfotoFotograf-Marthe-Roteg%C3%A5rd/344206885599826?fref=ts .

Jeg tok p meg en hvit topp under og en slags tunika under og snn halskjedde, hehe husker ikke hva den heter, men men.

Det var rundt -5 ute, s da gikk st snn ute, hehe frys litt. S det gikk. Bildene er helt greie. Men jeg gjort det bedre p hennes bilder fr.

Men lurer om jeg skal legg ut en innlegg om 10 ting dere ikke viste om meg? Vis dere vil det.

S hper dere liker bildene, jeg legger ut de bildene jeg er mest fornyd med.

Men vi blogges folkens.


Herlig fredag!

Hey!
I dag starten dagen med dra opp i Hemsedal Skisenter for st slaom i 3 timer og fin skoledag det. Vi tok bussen opp og var rundt halv ni, og dro tolv. Kjrte de frste lypene oppi der, supere lyper. Og glade og herlige venner i bakken i dag. Hehe landet p tryne i dag, gikk bra.
Et fall nr man ikke har sttt p fire eller tre r. Men mer skal i skiheisen skal fremover!
Nr jeg kom til Gol igjen kjpte jeg meg lunjs p bakeriet. Og time etter gikk tur med hunden en time.
Har vrt Model for sstra mi, innlegg om det kommer!
I kveld skal jeg slappe av og nyte det.
Vi blogges

Det blei ikke turen til Drammen avlikevel!!

Hei. Livet er jo surt, nr man blir drlig lpa natta, kvalm og vondt i magen, men har slitet med siden sndag. Og har gtt p skolen.

Nr man vrt i form i 3 uker, s begynenr det p igjen. Men formen er snn 70 % men jeg har det veldig bra ellers vis dere lurer.

Men sto opp halv seks som jeg pleier, men jeg var s drlig, s jeg ringte nedi til sykehuset og avlyste igjen, s fr nok ny time snart.

Ogs hadde planer om og shoppe litt og snt.

Ellers i dag, har dusjet og luft hunden, s blei det jo kaldt igjen, den er dritt alts -15, brr.

Men i morgen blir utplassering p hestesenter ogs ferdag i ski heisen i Hemsedal med skolen, det blir bra, gleder meg.

Vi blogges


This is, music is mye life forever <3

Brun vs blond

Hey, fine folk!

Jeg trenger hjelp til velge hr farge. Jeg skal de like brunt som n, eller farge nesten tilbake min naturlige hrfarge, men kan komme fort tilbake vis jeg gjr det lyssere.

S kom med deres menning. Vi blogges
Endelig helg!!

Hey! N blir godt med helg. Skal sove mye hvertifall og ta igjen svn som har gtt tapt mine venner. Hatt en helt grei skole dag.
Har vrt hos legen, gikk bra der. Skal dit igjen ta blodprve, om to uker cirka!
Legen sa jeg var i god form og tok opp snne sm ting. For to timer siden luftet jeg hunden i 20 min i -21, kaldt var det!
Men me blogges

Ps: ser veldig trtt ut Hehe p bildene

Hektisk skole uke!!!

Hey stiser!

N m jeg begynne blogge igjen. Som jeg hadde lovd med dere. Kan fortell halve uken min, det skjedd mye og utrolig koselig.

Mandag: hehe mandag er som regel kjedelig. Mye teori og natur og skog! Men ogs en tur i skogen fr drive med stammesag det betyr fjerne kvister langt opp treet.

Gidder ikke gr mer inn p det. Etter skolen var det bare chille og musikk og lufte engelen min.

Tirsdag: Da var allmen hele dagen, jippi utrolig kjedelig. Men koste meg de i 3LAA i pausene. Hadde kjempe koselig med for dra ut tiden litt.

Setter pris p dem forstr meg og ikke motarbeider meg. Men prve skoledagen ut til noe posetivt vis noen sint eller sur.

Etter skola, var det en time fri. s var det fjstell. Det fjstellet gikk bra, men unatt noen surre huer, melket halve kua, ikke bra. Men de lrer nok.

Nr jeg kom heim, fikk jeg pizza til middag og chille resten av kvelden.

Onsadag. Var det teori om ku, gidder ikke g inn p hva slags teori. Ogs gikk vi ned i fjset fr ha kvigeskjemma for skjekke helle kua ssen hold den hadde. Men den fucking lrnen var jo s dum og glemte sette p kjetting, kuer i melkegraven. Synd for de som eier de. hehe.

Ogs teori fram til tolv rundt, s heim. S dro jeg med meg med Michaela til Gol. Vi var frst heime oss meg, pratet litt ogs byttet jeg klr og ordnet meg.

S stakk vi en tur i Gol, vi gikk p kafe date sammen, blei der nesten time. S gikk vi s i butikker og snt.

Blei ikke noe shopping, men koselig var uansett.

Ellers har resten av dagen hvert chill. Nr blir det lufte hunden snart og kanskje ta en dusj.

Fr se hva jeg fr tid til.

Vi blogges
Hei og how

M bare legg ut innlegg!
Men n er det snart ferie hvertifall for meg.
Om to dager 21.12.12 weehuuu. Hehe. Men er syk s da er ikke skole s viktig, men gr andre p VGS s m gi gass og ikke ha s mye fravr!
Men nsker god jul og nyttr ogs skal bli bloggings fra ny ret, men kan ikke blogge nr mye syk. Jeg orker ikke, men har tatt en maktover. Hper dere ser forskjell. Men laster bare opp et bilde. Vi blogges folkens

Hei og how

M bare legg ut innlegg!
Men n er det snart ferie hvertifall for meg.
Om to dager 21.12.12 weehuuu. Hehe. Men er syk s da er ikke skole s viktig, men gr andre p VGS s m gi gass og ikke ha s mye fravr!
Men nsker god jul og nyttr ogs skal bli bloggings fra ny ret, men kan ikke blogge nr mye syk. Jeg orker ikke, men har tatt en maktover. Hper dere ser forskjell. Men laster bare opp et bilde. Vi blogges folkens

Indianer i skogen

Hei, folkens. Mtte bare blogge i dag.

Er som sagt syk, har vrt det i fem dag n. Var hos legen i dag fordi jeg fikk veldig vondt i bryset. Tok forskjellige prver og skjekka det meste. De sa jeg var jeg var frisk ellers men gr med etinfluensavirus. Fr hper p at jeg blir i form lpa av helgen. Savner venna mine og g p skolen.

Begynnte jo bli rastls, s Marthe(ssteren) min tok bilder av meg. Sminke meg litt og tok p litt forskjellige klr. S viser det fine bildene av meg.

Men det kan komme litt overaskene bilder.

Vi blogges.


Heeelg

Hei, n i dag har vi handlet inn til helga. Ogs har vi gtt tur og spist taco til middag. Tenkte shoppe i morgen. Men fr se.
Vi blogges

Hst-fotoshoot

Hey!

Jeg m bare beklage at jeg ikke har blogget p stund. Har faktisk vurdert legge ned bloggen. Fordi jeg har ikke nesten ikke tid til det.

Men det kan vre at den kommer noen innlegg av og til.

Men over til i det vi skulle prate om. I dag tok ssteren min bilde av meg. Jeg vil kalle det hstfoto av meg. Men s halveis fornyd.

Men de fineste for dere se. Jeg burkte den nye parkasen min i bildene. Vis dere lurer hvor jeg kjpt den. S er det "Only" sin nye hst/vinter kolksjon.

Jeg elsker jakka.

Vi blogges
Dritt lei

Heii
N begynner jeg bli dritt lei vre drlig. Det feiler meg noe hele tia nesten. I dag har jeg opp og med smerter. Uff, dritt vondt i magen.
Vi blogges

dagnes antrekk

Hei, i dag tok min sster bilder av meg.

Bilde kan ikke vise hele antrekket men en del av det.

Jeg blei veldig fornyd med bildene, for si det snn blei et ganke fint profilbilde.

Jakke fra bikbok// t-skjorte fra cubus// jeans fra B-jeans

Vi blogges.
Dagens innkjp

Hei
I dag fikk jeg inn stipend og da kjpte jeg meg hodetelefoner og noe bak p tlf min.
Vi blogges

Hva trenger man til smart tlf sin DuperDigg.no har det

DuperDigg.no har alt du trenger til din tlf.

Bde dekelser, pynt og mye mer. De har bde til Ipad.

Alt du nsker deg til din tlf som du ikke finner i butikken.

Lett fine det du skal ha.


F.eks dette

Link til siden dems:http://www.duperdigg.no/

Vi blogges
Vil blitt kvitt betenelsen

Hei!!
N har blogget lite i det siste, har ikke hatt tid ikke giddet..

Siden sndag har jeg hatt vondt i munnen p hyre side! Fikk vite det i gr nr jeg var hos tannlegen.
Jeg har betenelse rundt en visdomstann p hyre side. S n m jeg g penselin og smertestillende i tillegg.
Men fr vel prve meg p skolen i morgen. Ogs er jobbing i helga.
Vi blogges

Ny klipt

Hei, i dag har jeg vrt p skolen og mt ei jente og etter det vrt hos frisren.

Har akkurat spsit taco. Fr vel slappe av litt s er det jobb i morgen :)

Vi blogges

Fotodag p skolen

Hei h flokens.

Haha. I dag har vi nesten bare hatt teori om gress som har p gjordet. Om forskjellige sorter og hatt en litt undervising om husdyr og snn.

Etter lunjsen dro vi til l vgs, for ta bilde av oss til elevkortet. Ellers skal jeg slappe i dag og g tur med hunden i sola.

Vi blogges


Kos med verdens beste vennine

Hei, da har jeg og Kjerstine gtt en sndagstur i sentrum og koser oss i parken, skal hjem til hun etterp og blir bra <3 Vi blogges

Ukens shopping

Hei, sorry for lite blogging, men har ikke hatt tid.

Frste uke p vgs gikk kjempe bra.

Denne uken jeg kjpt klr og divesre. Og ny tlf( Iphone 4s.

S se dere fr se hva jeg kjpt i vrt sit bilde :) I gr var jeg p besk hos Kjerstine.

Vi blogges


Back to school tomorrow, grr

Hei, ja i morgen er det skule. Hehe, vil ha mere sommer.

Men det blir godt se igjen folk i morgen, og ha et morsomt og livat r p Lien Lanbrukskole, hehe. Da skal jeg g Lanbruk og Gratneri.

Men m st opp halv sju i morgen og dra fra Gol halv tte, men skal ikke vre det fr tte.

P tirsdag for kanskje Iphone 4s i posten, gleder meg til f den :)

Vi blogges
Hatt herlig sommerdag

Hei.

I dag sto jeg opp for g ut en timestur med hunden. Nr jeg kom heim, dro vi ut i Gol for hente Anne Guro( sskenbarn) p togstasjonen.

S dro vi for handle litt mat etter det gikk vi litt p senteret. S dro vi hjem til oss, fr vi dro opp til gommo og goffa sit hus for lage middag, etter middag

var det is til dessert, nam. Det var jo s varmt i dag ogs, hhihi.

Senere p kvelden s tok vi litt bilder :)

Hatt en herlig da :)

Vi blogges


Drlig og gode negelakerHei.

Jeg tenkte lage et innlegg om dette, fordi hva jeg synes er drlig og bra om negelak. Noen legger seg for mye neglen snn det fles rart( kommer ikke p bedre forklaring)

Men andre helt perfekte men kan vre fra det samme merke, men legger seg litt anderledes. Men jeg skrivet p et bilde hva som drlig og hva som er bra.

Men de som er drlig trker sakte, men blir litt klumpete og funker bare ikke.

Men de gode, sitter som de skal og ikke klumper og det blir bra.

Vi blogges
Fotoshoot i sommeridyll

Hei herlig folk.

N i kveld har jeg hatt fotoshoot med min sster, hun er veldig flink til ta bilder.

Vi dro opp et sted som var ganske fint.

Bilde ble jeg veldig fornyd med. Hper dere liker dem, tihi.

Vi blogges

Hahah, st

Koslig dager p hytta

Hei!

Vi var to dager p hytta, vi kom tirsdag og dro torsdag. P kvelden satt vi og koste( begge kveldene). Deilig slappe av ut pc og tv.

Gikk rundt en vann som heter Hakasjnn, ligger ikke s langt i fra hytta.

Legger ved bilder nr jeg var hytta. Var mye sol p tordag, s fikk en del farge, deilig :)

Vi blogges :)


Goldagen som var

Hei, lenge siden jeg har blogget. Fordi jeg har ikke hat lyst.

I helgen som var det Goldagen, hele sentrum var fult av boder og tivoli og salg p allle butikkene. Kan si at det var ganske mange folk, da mener jeg flere tusen igjenom helgen.

P fredag, gad jeg ikke. P lrdag gikk med hunden, etterhvert tok jeg hun i bilen, for vi tok med den. Gikk i Gol i flere timer, men den ble ikke mye p meg, men littgran.

Senere p kvelden p lrdag, koste jeg jeg meg med en vennine i Gol, vi gjorde mye rart, shoppet og hadde det ganske morro. P kvelden dro vi snetrum for hre p plumbo konsert, men kom ikke inn fordi man m vre 20 r, for to rsiden var 18 r, heheh rart . Men samme det. Koste meg jeg unansett :)

Sndagen gad jeg heller ikke. Ellers fornyd med helgen.

Skal p hytta i dag og skal kanskje vre der til fredag, vil ikke til hytta!!

Vi blogges
Herlig dag p jobb

Hei. I dag var jeg p jobb og i gr. Men i dag begynte dagen med leieturer i time. Mange ti minuters runder. Nr kl var tolv var det ut tre-timers tur. Ganske koslig med s mange p tur. Jeg ri i midten for passe p de bak. Mtte se om de var s langt bak. Hele turen. Og en gikk foran besiden den som ri frst. Nr vi kom tilbake skulle jeg p en timestur ned ei jente. Gikk veldig bra p den turen. Og n er ganske stiv. Men gleder meg til jobbe i morgen ogs med hestene. Vi blogges

Deilig f klipt seg igjen

Hei!

N i dag har jeg vrt hos frisren, hadde time kl ellve. Klippte bort det var slitt og ordnet p det sin tungt.

Ble veldig fornyd. Etterp i dag har jeg gtt tur med hunden, ellers bare slappe av i dag.

Hper dere synes det er fint, men det ikke s stor forandring, men mye lettere og bedre enn fr, det var s tungt en stund. Har faktisk ganske tykt hr.

Vi blogges

Det frste er fr og det andre er etter. Morsom jeg er p bildene, hahha

Tordags-kos

Hei folkens!

I dag har vrt p jobb, ganske hektisk, men ganske gy jobbe fortiden. Men har fri i morgen, da jeg skal jeg frisren( fredag den 13..) Men tror ikke p ulykkedager, hahah

Nr jeg kom hjem i dag rett i dusjen og ha p seg noen andre klr. Deilig.

Vi dro p butikken i sta for kjpe is, og nr vi kom hjem, delte jeg opp jordbr og det dekkte p stueboret. Godt med is og jodbr. Det var kjempegodt.

Vi blogges
dagens antrekk # 110712

Hei!

I dag har vrt p jobb, det har ikke vrt s mye gjre i dag, men litt. Fr god lunsj fra hotellet.

P jobben gr jeg i rideklr, vis jeg skal vise ssen jeg klr p jobben. Vis dere vil se det?

Har ikke p meg sminke i dag, fordi jeg har jobebet i dag, da gidder jeg ikke sminke meg.

Ogs har jeg gtt tur med Frya og bare slappet av.


Buske fra cubus// topp fra cubus// genser fra nelly.com

Dagens innkjp

Fjellsko fra FelleskjpetHper dere likte ssen jeg blogga n! Men vi blogges

dagens antrekk # 080712

Hei.

Ikke dagen til ta bilde til dagens antekk, fordi det s klamt ute. Ikke noe srlig. Hret mit ser ikke ut akuratt. n Hahah.

I dag har vrt p besk hos en vennine i en om halv time, ellers har jeg bare slappet av.

Hadde rotet bort bankortet, lettet i flere dager i huset, men det la p stueboret uten en duk. Hahah

I morgen er det tilbake igjen p jobb, men gleder meg!

Vi blogges


Sorry, vis jeg ser sur ut, hahah.

Topp fra cubuss// bukse fra cubus// genser fra bikbok

Herlig jobbuke

Hei folkes.

Hele uka har jeg jobbet. Mandag til fredag. Det jeg driver med turist riding p Golsfjellet(Storefjell hotell) Begynner fra ti om morgen til fire p ettermiddagen.

Veldig koselig, jeg og annen jente drivet hele denne uka, men mora hennes hjalp til litt de frste dagene.

Vrt mye leing eller gtt besiden av de som rir, alts mye ging. Men man blir sprek. Vi har jo ftt ridd litt selv.

Det ble jo to timers til sammen denne uken. En for noen dagen siden og en i dag. Deilig f ri litt selv.

Skal jobbe neste uke og noen dager tredje uka i Juli.

Ellers skal det komme mere blogger senere, men nr jeg jobber blir det litt vansklig. Sorry for litte blogging. Har ikke tid.

Men vi blogges
dagens antrekk # 130612

Hei, lenge siden jeg har lagt ut dagens antekk, men det skal komme mer av det fremover. Jeg lover.

Trodde det egenlig det skulle vre litt varmt i dag, men s dukket opp sola en liten stund og forsvant eller det deilig ute.

Jeg elsker hvite overdeler akuratt n, passer til det meste hehe.

Hper dere liker det. Skriv deres mening, og hva jeg kan gjre med bedre med dette antrekket. Artig med litt nye tips, tar gjerne i mot.

Vi bloggesBuske fra b-jeans// topp fra cubus// gesner fra Josefine

Dette nsker jeg meg akkurat n

Hei!

N kommer det innlegg, hva jeg nsker meg klr, sko og diverse.

Det mye jeg nsket meg en stund, men ikke har ftt kjpt meg enda. At det gr ann.

Hper dere liker hva nsker meg. Elsker alt jeg valgt ut ;)

Litt om de to dagene som er har vrt.

P onsdag dro vi p hytta, ganske koselig ble drlig onsdag kveld. Dro hjem torsdag for slappe av. Ganske deilig.

Ellers har det ikke skjedd s mye i det siste.

Vi blogges.
dagens innkjp

Hei.

N har jeg vrt handlet i dag. Trengs littt nytt av og til. Ikke for skryte elsker shoppe bare fr ha sagt det.

Hper dere liker hva jeg kjpt. Genser fra Josefine // Converse: All Star Stars fra eurosko // redobber fra Cubus.

Vi blogges
Sommerferie jihaaaa

Hei folkens. N er jeg kjempe glad. Endelig sommerferie, herrigud. Snn jeg ventet p den.

Littt om jeg flt ret p skolen:Har hatt et kjempefint skoler p vidaregande, med masse hyggelig folk. Lrt mye nytt og mtt nye folk, som satt spor etter seg i meg.

Det har bde glede og trer ogs hat det veldig gy sammen dette ret. Gleder meg til nytt skoler, med nesten de samme folka :)

Det jeg har gjort i dag: Skoleavsluttingen var ganske fin, fikk de arka jeg ikke husker navne p, haha. Hele skolen var p l kulturhus.
Etter det dro jeg hjem, for slappa litt.
Etterhvert dro jeg til en vennine, vi slappet av litt fr vi tok oss en tur til Kremartunet(senteret) S p klr og prvde sko og gjorde mye rart. Ogs gikk vi p kaffe og koste oss der.
Etter det gikk vi s i butikkene i sentrum. Ogs gikk hjem til hun, slappet av og pratet om mye rart og private ting.
Jeg var hjemme rundt syv. Ellers i kveld har slappet og kost meg.
Vi blogges og god sommer alle sammen. N skal sommeren nyttes :D

Ps. kommer mere bilder senere.

Mye som har skjedd i det siste

Hei!

Sorry for lite blogging, har ikke hat tid. Forrie uke skjedde det ganske mye p skolen.. Har vrt syk, men det sitter i litt alts enn. Hoste, tett nese osv.

Idag har jeg vasket rommet og hjelpet mamma litt i huset vaske flytte p ting, det ble ganske fint, thi.

Har dere noe forslag jeg kan blogge om, s kom med det.

Vi bloggesMeg for en stund siden.

dagnes antrekk # 080612


Sko fra konomisko// jeans fra b.jeans// topp fra b-jeans//cardigan fra nelly.com

Hei, folkes.

Har hatt en kjempedag, sluttet p skolen ellve og dro halv tolv hjem. Tok med tur p kremartunet(senteret) For se litt, lite nytt, hahah. Men fant noen kule sko, som jeg m ha.

I kveld skal slappa og ikke gjre s mye og skal mtte et sskenbarn. I morgen drar til Hurdal, og kommer sndag kveld.

Vi blogges.

ssen jeg sminker meg

Hei n var det tide blogge om ssen jeg sminker meg. Alt er forklart p bildene, hahah.

Ser rar ut p bilde jeg usminket, hahah var veldig trt da. Men nr jeg fikk fresset meg opp, mye bedre. Hper dere liker det. Jeg prve se mest mulig naturlig ut. Hhaha kvisene har kommet, for noe dritt.

Men vi blogges

Mote og hverdags innlegg

Hei fine folk!

I dag starten dagen med at vi vde til matteeksamen. Hper jeg ikke kommer opp i matta hahah. Ogs hadde film innspilling for skolen( l vgs avd Lien) Skal filme om en uke igjen. Har sovet seks om halv time i natt. Flte meg som en svingstang haha. Men over til det jeg blogge om :)

Forditiden brukes mye hvite klr. Tenkte si at hvit shorts er fint bruke om sommeren vis du blander det med fine fager p t-skjorte eller noe annet og smykker og sko. Her vil jeg vis som du bruke til fest eller hverdag. Jeg synes det ganske fint satt sammen. Det er ann p hva slaks smak man har. Men hvit er jo mote n. Vis jeg husker riktig.

Men fr sommerstemming av disse klrene her.

Det er jo ann p hvor man bruker selv, men det passer veldig godt. Klrene er fra Nelly.com untatt shorten den er fra cubus. Elsker kjedet. M kjpe meg det.

Vi blogges

N er det hlj

Hei!

Ja, n er det helg. Har avpassering i dag p en FREDAG, men det er kjempe deilig. Det kommer nok til bli godt med helg.

I dag har vi rnet i Gol, haha gy. S handlet vi inn til helga og dro hjem og spsite lunjs og dro vi p tur med Frya. Koselig.

Etterp skal jeg slappe av litt med godtri og brus ovs.

Gleder meg til i morgen. Skal i stallen igjen, fr hpe om de blir noe riding. Vis ikke m ordne en hest. f.eks. vaske hesten.

Vi blogges

Lunjs <3Frya i farta :)

Herlig fri dag

Hey! N tror jeg ut i Gol en tur, har igjen planer hva jeg skal gjre. Men skal hjelpe Goffa i dag. Vi Blogges

Pinsehelga

Hei har dere hatt en fin pinse helg, det har jeg.

Har hatt en herlig varme, i mange dager og helga. Kunne ikke ftt noe bedre vr. Vi var Hurdal i helgen, for mtte famille. Det var jo ganske koslig. Ri bde lrdag pg sndag ikke lenge, det var jo s varmt. Har blitt litt brum deilig. Hahaha

Hadde god middag lrdag(grillmar) ganske godt, jeg, Marthe og Ramzi har spillt litt p Xbox artig det, hahaha. Gjr ikke det s ofte!

Har kost oss veldig i pinsen. I gr dro seint hjem. Hamburger til middag i gr kveld, nam. Men skal slappe n.

Legger ved en film fra ene kta. Og samlet noen bilder sammen.

Vi blogges

Herlig dag og dagnes innkjp

Hei!

Sykt deilig vr det har vrt i dag, herrigud. Ble litt solbrent, hahah snn kan skje. Sola oss p skolen i dag. Fordi vi skulle p hvordan de ordner hovene til kua. HAHAHA husker ikke hva det heter.

Nr jeg kom hjem rett i dusjen og skifte og dra til vennine og shoppe p senteret. Dro hjem til hun og hadde det kjempekoselig.

N er er det bare slappe av(digg).

Vi blogges

Shorts og topp fra cubus// parfymen fra parfymriet

Utvidet Klubbstevne Dressur, Skaga

Da var det stevne igjen. Var ganske klar for i dag.

Nr jeg kom opp dreiv den jenta jeg skulle dele hesten med dreiv stellet han. Jeg flettet lugen. Hun skulle han frst og jeg var den siste som skulle ri i LC1.

Nr hun hadde salet p og osv. Leide jeg han ut i mens hun ordnet seg klar. S varmet hun han opp og ri frst.

Etter hun hadde ridd. Ri jeg han til jeg skulle ri programet.

Programet.

Starten gikk ganske bra, volte p 15 meter kunne gjort litt bedre. Overgangen fra K til M var traven fin og skritte delen. Samme p den andre siden jeg jeg gjort det bedre med 15 meter volten. S var det ktingen av stegga, haha kan ikke skrytte av det, men det vel litt. S vendingen fra B til E gikk bra og skritt delen med langetyler(fritt skritt).

Traven fra M gikk fint, ut p storvolte i galopp gikk bra, men fattet litt fr, for vre sikker. Galoppen delen i programet var jeg fornyd med p den siden og kteningen, men ktingen ble han litt brei. Og galoppen delen p den andre siden gikk bra. Ellers gikk alt ganske greit.

S var det det preimeutdeling jeg endte p 5.plass av 5 startene, men det er ikke s viktig hvilken jeg plass jeg kom. Men prosenten. Jeg fikk 57.391 veldig fornyd.

Han var kul i renserunden, hahaha. Ogs skritt jeg han av opp og ned bakken par ganger. Ogs gikk vi inn i stallen for sale av og ta holdelaget og brste over han. Og sette han ut i luftegrden.

Ellers har sett p to klasser etter min. Og dro heim.

Vi bloggesdagnes antrekk # 180512

Heisann, dette er antrekket for i dag.

Det jeg har gjort i dag, gtt tur med Frya og shoppet littgran. Og spisten kaka fra i gr.

Drlig posering i dag, hahah. Men n fr dere se likevel p som antrekket jeg har p meg i dag.

Vi bloggesJakke fra B-jeans // jeans fra Villa // t-skjorte fra nelly.com

Ukens innkjp

Hei, fant det er bedre legge sammen hva jeg har kjpt denne uken hittil.

Det er ikke mye. En trenings t-skjorte fra intersport og jeans fra cubus. Begge klrene er faktisk turkis :)

Vi blogges17.mai

Hei herlig folk

Har hatt en kjempefin dag. 17.mai er en kjempefin dag, med venner og famille.

Jeg vknet rundt tte tiden.. S var det se p tven litt fra rundt her og der, ogs var det komme seg i bunaden og sminke seg. Jeg har gudbrandsdalsbunad :)

Ogs dro vi opp sentrum, der barnetoget gikk. Altid fint. S beskte vi Oldemor, etter det dro vi p kaffe med en vennine og famille, kose oss da :)

Etter vi hadde vrt p kaffe, dro vi opp til gommo og goffa for spisse middag, men det var ikke fr p ettermiddagen.

Nr kl var fem. Dro vi ned i sentrum igjen for se p russetoget, bra det. Artig se kjent folk i russetoget.

Men nr vi kom hjem igjen, tok vi av for bunaden. Det var godt. Og slappe av litt i en time. S gikk jeg p tur med lille Frya mi.

Vi blogges og ha forsatt en fin 17.maidagens antrekk #130512

Hei folkens. Skal prve blogge mer, men har ikke s mye tid. Men har hatt en super dag.

Gtt tur p fjellet i de klrene hahah. Men men. Og spist middag hos Gommo og Goffa i dag. En god fiskemiddag, nam!

Ellers bare slappet av og hatt en vanlig sndag.

Vi bloggesBukse// B-jeans - topp// cubus - genser// bikbok

ving til dressurstevne

I dag dro jeg opp i stallen rundt ti.

Nr jeg kom opp ri en jente en hest jeg skulle. Da var det bare f p seg ridestvler og hjelm og ri. Frst travet jeg p begge sider og galopperte p storvolte ved A par ganger p begge sider. S ri jeg progranet fire ganger. Snn at det skulle sitte. Laget film s gidder ikke forklare.

Jeg skal starte LC1, men programet sitter stttt i hode p meg, hahaha kan det veldig godt.

Etter jeg hadde programet s mange ganger. S ri jeg ned til A og galopperte par ganger p ene sider og byttet og par ganger p andre siden. Ogs ri jeg ut p firekantsporet fr trave av en stund og skrittet av til slutt.

S hoppet jeg leide hesten i stallen ned til vaskespillet for vaske han bak. S ikke ut der. Og etter det, leide jeg han ned p beite.

Vi blogges

Sommerlig/vrlig anntrekk i varmen

Hei, klarte ikke lavr og lage en blogg om dette antrekket.

Selv s elsker jeg det fordi, gr snt fint sammen. Jeg har valgt bltt som hovedtema i dette antrekket. Veskaog smykene gir en sommerflsefordi det er frisk bl farge. Skoene erbare r kule, pluss at jeg elsker kjolen. Pluss det gr i etmed hverandre!Alt er fra Nelly.com, vis dere lurer.

Ogs er alt ganske nytt alls!

Vi blogges

Dagens innkjp fra Nelly.com

Hei fine folk og helg!
I dag har jeg hentet pakke fra Nelly.com det som var i den var genser og sportsbh. Haha men det noe man trenger. Vi Blogges

Dagens antrekk #300412

Hei fine folk.

I dag har jeg vrt og sm handlet litgran, men gidder ikke lage et innlegg av det! Ogs sola kommet i dag , sommer til nytte den og sole meg. Hper dere liker antrekket.

Men vi blogges

Jakke fra Josefine, buske fra Villa, topp fra cubus og genser fra Nelly.com

Happy day

Hei folkens. Har hatt en herlig dag. Hahah blei seint i gr, la meg fr kl tre om natta, shit. Vknet med vondi hodert, ikke noe godt, men gikk fort over.

Etter frokost skappa jeg meg for rakke bort lv. Etter tok jeg med meg pcen og retlf og hrte p musikk. Og etter lunjs ute p tur med Frya og handle noe vi manglet til middag. Nr jeg hadde kommet meg heim la jeg meg slaks solseng og sola meg litt, har 19 varmegrader her i dag, deilig.

Ellers har jeg bare slappet av. Legger ved bilder nr jeg sitter ute i solen og koser meg :)

Vi bloggesStiltips til gutta

Hei.

Jaja, jeg synes noen gutter hardrlig stil, fr vre helt rlig! Jeg gr p en skole nesten alle gutta gr i arbeidsty eller goggeklr. Mens jente klr seg som jenter. Gutta dere m vise at dere kan han fin still i blant. Jenter liker det. Pluss synes vi at det fint at dere gr arbedisty :)

N nrmer seg sommer skan man kle seg bedre. Man m tre forandre stillen sin. Men jeg lage bilde med forskjellige klr. Dette gjelder hverdagen. At man friske opp med litt annet klr enn det gr til vanlig.

Hper defleste liker det jeg har valgt :) Ps: klrene er fra Nelly.com

Ogs synes jeg disse klrene er ganske fine.

Vi blogges

My birthday is to dayHei.

Jepp, det stemmer. Jeg fyller 17 r. Litt skummlet bli eldre, hahaha.

Men nr jeg kom hjem fra skolen fikk jeg god middag ogs marsinpankake min favoritt kunne ikke ftt noe bedre.

Og fine gaver. Forklarer i under bildene.

Vi blogges


Skilt og hjertesteinfra kremmerhuster og genser og kosedress fra b- young. Og penger, ps ikke bilde. Flere gaver fr jeg flere seinere.


Herlig skoledag :)

Hei!

Ja, det er sant. Starten dagen og vi dro til Fl p Jakt og Fiskesenteret, nr vi kom frem.

Fikk vi se hvordan det s ut der, ssen alt er og blir. Det blir for de som har intresse for det!

Nr kl var rundt tolv dro p maceren, kjpte meg pomfritt og brus. Ogs tok meg en en rask tur innom senteret og kjpte meg en genser og t-skjorte.

S dro vi hjem igjen. Nr jeg kom til Gol, er fort tur innenom statiol fr kjpe godteri, ogs mtte jeg en tur innom FK og kjpe arbeidsbokse. Trenger snt p den skolen jeg gr.

Vi blogges.

Mcdonalds nam nam


Buske fra Fk, T-skjorte og genser fra B-young

Nice day

Hei!

Har hatt en kjempefin dag, hittil. Ble middels fornyd med krakteren i naturfag 2/3 fordyelsen, men det er vanskligste. Hahaha. N har jeg akkurat kommet inn etter kvarter med jogging. Deilig :) Planer om bli sperkere enn det jeg er. Skal jogge en til to ganger uken er mlet, men det an p hvor mye aktiv jeg er.

Vi blogges

Prving av negelak

Hei, denne negelaken. Kjempe enkel fordi det gliter p den og vanlig blank. Hm gidder skrive mere, fordi jeg skiver fr htc-en min. Negelaken er fra nelly.com vi Blogges

Ridetur

Hei fine folk, n har jeg hatt en kjempefin dag. Kost meg p ridesenteret. Skal fortelle ssen dagen i dag har vrt p ridesenteret.

I dag dro jeg opp til ridesenteret, rundt ti. S hentet jeg grima og leitauet og hesten i luftegrden.

Tok han inn og pusset han og salte, tok p hodelaget og ordnet meg hjelm og ridestvler og ut p tur med to andre.

P turen travet vi og ri litt over time. Nr vi kom tilbake til ridesenteret salte vi ovs, tok hestene og dro hjem.

Vi bloggesInnkjp fra Nelly.comHei!

Ja, n kom pakka endelig. Kjempfornyd det jeg har kjpt.

Negelak med gliter kom blogg om den, hper den er bra. Ogs dagkremen jeg elsker, den burde dere bruke. Hartiliggere laget en blogg om den, The Blam sin. Love it.

Ogs en buskekjole elsker den. Veldig god ha p. Og nye skoa mine mtte jeg ha, kler hverandre, hahaha.

Vi blogges