februar 2013


Nydelig dag på fjellet i sola

Hei, i dag sto jeg opp rundt tolv tia, frokost etterpå, senere på dagen dro vi på fjellet for å gå tur, vi gikk 1 time og 45 min! Deilig var det hehehe!
Nå skal kose meg middag snart og chille resten av dagen.
Vi blogges

I not perfekt girl

Hei, når har blitt ta bilde av i dag. 

På bilder har jeg på meg den ny genser, jeg bare elsker den og sånn halskjede av noe greier.For å si det sånn legger ved noen tulle-bilder innimellom.

Jeg gikk en liten tur i dag med hunden, haha jeg falt og slo meg godt på høyre side, men det går jo bra med meg, 

Har hatt super god biff middag i dag. Nå skal jeg chille og kanskje se på film etterhvert. Pluss det er godt og varmt i huset. 

hehehe. 

Vi blogges Meg på mitt beste her ass ;) 


Onsdag ^^

Hey, i dag jeg vært på skola. Vi hadde litt om motorolje de to første timene, så noe annet i to timer, etter lunjs var verkstedet å jobbe for å fikse på steinplukker og noe annet!
Etter skolen dro jeg og vennine hjem til meg, jeg skiftet så tok vi en tur i sentrum får å se på klær, fordi hun skulle bli hentet!
Så tok jeg meg en tur innen bakeriet for å kjøpe boller. Når jeg kom lage jeg meg capitcino og spiste bollene med liten hjelp hva hunden, haha.
Nå skal jeg chille og få om jeg gidder å gjøre noe mer i dag.
Vi blogges

New thing form nelly.com

Heyyy! Fått pake i dag, fra nelly.com
En hånføner, ring og en nydelig genser. Er veldig fornøyd med det.

Kan jo nevne hva jeg gjort etter skola!
Spiste litt og gikk tur opp til Svøo. Til Gommo og Goffa altså, vi spiste middag der, dro hjem etter middag. Dro på butikken for å hande noe rundstykker og noe annet!!
Nå har jeg lest i nelly-magasin og drukket et kopp med espresso.
Også vurder jeg å gå i dusjen snart.
Men vi blogges

Svar på spørsmålrunde

Hey, nå skal jeg svare på spørsmålrunden, håper dere liker svarene mine og jeg ærlige på alle altså, hahaha. 

secretly

1- hvorfor startet du å blogge? 

Jeg startet med å blogge fordi, jeg ville prøve det ut. Jeg har egenlig blogget tre år, men med pauser. For å si det sånn jeg blir fort lei ting, men jeg liker å dele en smakebitt av hverdagen min. 2- liker du One Direction? 

Ja, seff.. Men var fan før, men ikke nå lenger. 


3- Favoritt matrett?

Det vet jeg ikke helt jeg, men jeg liker det meste når det kommer til mat. Men da må det være biff med noe godt tilbehør. 

 

Ida Amalie

hva er det beste med å bo i hallingdal? 

Det må være naturen og den tilgang man hele året man kan gjør med forskjellige ute og inne. Også folka her er forskjellige, sånn man ikke blir fort lei. 

Det jeg liker miløjet her, men jeg synes kunne vært litt bedre, men hvordan man ser det. Hvertifall når jeg er oppvoskt her og kommer i fra Hallingdal. trives du godt på skolen du går på ?

Jeg trives på skolen, men ønsker det var flere elver her. Kan bli litt kjedelig til tider på skolen.   favoritt artist?

Jeg hører på alt mulig når kommer til musikk, men vis jeg må velge blir det Ferige, digger den artisten. favorit dyr? og rasen på det dyret?

Det må hest, jeg liker veldig godt varmblodsridehest.. Men hester betyr så meg, at rasen har ikke så mye å si. 

hva skal du gjøre når du er ferdig med utdannelsen din? og hvor vil du bo ?

Når jeg ferdig å fulleføre på Landbrukskolen og tatt fagbrevt i Argnom, så finner jeg læringplass på en hestsenter, pratet med fagforbundet, så det blir 2.5 år som læring, så planen og søke på Gjøvik(Starum) og gå trinn 1 ridelærer. Men har lyst bo Hønnefoss, eller i Stokke/Tønsberg. For se hvor jeg ender. Hallingdal ser ikke lyst ut nå. 

Men nå vet dere litt. Neste spørsmål runde kan kom når som helst, haha. Vi for se. 

Men vi blogges 

Ps: blei miniskrivt på slutten håper dere skjønner hahahahaMonday night

Hei, nå snart kvelden for allemann! Jeg skal faktisk legge meg tideligg grunn av dårlig søvn forie natta!
Jeg prøver å spise sunt hverdag og til lunjs og til middag.
Men det gjør jeg jo. Hadde ost og rugkjekks og trekanta knekkebrød og to forskjellige oster og sitron te, det er gødt synes jeg!
Men og går mye turer med hunden! Gikk en liten tur med hun i sta, fordi jeg var sliten i hode og kropp..
Nå blir det musikk og chille resten av kvelden før man finner senga.
Vi blogges

Helt grei start på dagen!

Hei, mine kjære lesere!
I dagtidelig når jeg var på vei til skola var jeg veldig trøtt, tok sin tid å våkne på skola, hadde regnskap i dag og prøve det gikk greit. Vi tok en tur til Gol(heimplasen min) og så sånn traktorhenger til tre og forskjellige sånn til å dele opp ved, vi var på Felleskjøpet. Så vi sluttet kvarter før, deilig.
Så dro jeg bakeriet og kjøpte boller og bagueter. Hehe.
Men nå skal slappe av. Også tur med hunden i kveld og øve til prøve.
Men får se hva dagen bringer!
Vi blogges
Ps; normale bilder av, haha

Spørsmål runde

Hei, jeg vil at dere kjære lesere og dere som titter innom skal spøre meg noen spørsmål. 

Det kan alt være fra gutter eller hverdag. Bare spør i vei. Spør om dere lurer på.  Jeg skal love mye hverdags blogging etterhvert, blir nok blogging fra 3 til 4 ganger uken

skal prøve det. 

Vi blogges 
 

Livet med en tvilingsøster med angst!!!

Hei, nå skal jeg fortelle noe som jeg hatt på hjertet ganske lenge. 

Siden barneskolen(rundt 6/7 klasee) begynte søstern min å slite med sosial angst. Noe som blei en kamp for meg og mamma. Men hun har fått hjelp fram til nå som funker helt greit, men kunne vært bedre. 

Hun vil ikke reise noen sted, bare hjem og gjøre det hun vil. Hun hadde jo en hobby og det var jo hest, som vi begge hadde til felles. 

Men hobbyen hennes begynte å dabbe av, og et eller to år senre, så fikk hun intriesse for kamera, noe som har blitt gankse flink med og hjelper henne med og komme ut døra par ganger i uka. For to år siden fikk vi oss en hund, som har hjulpet både meg og henne. Hunden er verdnes bestevennen man kan ha når man har vanskelige tider. 

Det negative hun sliter med: 

 • Hun sitter mye inne og gjør ikke noe stort. 
 • Hun vil ikke gjøre noe sosialt som å være med venner, som f.eks. bare hjemme hos oss med venne. 
 • Går på tabletter som skal gjøre dagen enklere til tider, men det gjør at hun for en anne regaskjon, som vi ikke håpet på. 
 • Hun blir fort frustrert over igjenting, f.eks vis jeg har gjort noe bra løpa av en dag, så er det ikke bra nok hun
 • Fordi hun vil også prøve å oppnå det å, men hun klarer det ikke. 
 • Hun liker å ha kontroll på alle andre, sånn hun at hun får gjøre det hun vil. 
 • Og hun låser seg på sitt og det ikke andre vil. 

Det postive med seg selv: 

 • Hun har blitt mere sosail enn for 3 årsiden, som er veldig bra. 
 • Hun er en glad og posetive person og omgjenglig. 
 • Drivkraft, hunden og karma! 
 • Hun blir blir med på ting vis hun er klar for det. 
Hvordan jeg føler det oppi styret i hverdagen

Det går greit å leve med søster som sliter, men det er ganske slitsom til tider, når man får kjeft av at man ikke gjort hun en dritt. 

Jeg går på skole som krever mye av deg til tider. Men når søstern min skal kreve så mye av meg når jeg sliten den funker ikke. Jeg vil ha et liv, som ikke skal styres av min egen søster, men jeg lar hun ikke styre meg, fordi det knekker meg. Jeg trenger og puste og være fri. Ikke at hun sier, du får ikke lov til gå ut i kveld. Fordi du må være her for å passe på meg eller noe den duren. 

Greit at hun ikke stoler på seg og ikke har selvtilt på normalt nivå. Men jeg har sett veggen med min søster, kommer hun fremover, eller skal hun bare site og glo i veggen i flere år til? Hun har planner, men skal hun fulleføre dem. 

Det er bra hun setter seg mål for år etter år, men og fullføre er det de fleste sliter med. Men jeg vil at hun skal fulleføre målene sine. Få seg jobb og egen leilighet når hun blir eldere og ha et liv og være sosial. 

Det er bra og fullføre noe, da føler man seg vel i det samfunnet som er i dag, men jobb og god lønning og har kanskje en famille. Da føler man seg ikke avleine. Mitt mål er å fullefør det jeg har begynt på og få seg jobb eller læringsplass i en annen kommune og ut av Hallingdal. 

Jeg håper hun vånker opp av sin eggeskal. Og se lyset i tunnelen. Men ting blir bedre med hun, men jeg synes hun har for mye med seg selv og de som hjelper hun. Hjelper henne ikke nok. Noe jeg synes er veldig synd. 

Hun må bli med på de som hjelper henne. De må ikke la henne styre, noe hun gjør nok fra før av. Man kan styre litt selv, men ikke for mye til tider. Hun må si JA ikke nei det før som offestet til negative i hennes liv nå. 

Men når jeg delt litt av mitt liv, som jeg synes synd, dumt og trist. Jeg savner min søster hun var før. Det var så mye bedre det er nå. 

Men håper mine leser eller dere som titter innom, skjønner hva jeg er oppi hverdagen. Men jeg blitt sånn at kan ikke bry meg, for ellers ødelegger det min hverdag. Men jeg bryr meg mye om hun og er veldig glad i hun, så jeg håper om noen år. At det bedre syn på dette enn det er nå. 

Vi blogges 


Ny farget hår!

Hei, nå i dag har jeg kjøpt hårfarge. Det blei mørke brunt!
Jeg blei fornøyd. Så legger jeg ut bilde før og etter.
Nå skal jeg slappe resten av kvelden!
Vi blogges

Me in the winter wonderland

Hey alle. 

Og god morgen.  Idag har jeg hatt en god frokost og skal snart ut og finne på noe med vennina mi. Men tar dagen som den kommer, som sagt har jo igjen planner, skulle gjerne dratt og stått i bakken i dag å hehe. 

Men over til det jeg skulle egenlig blogge om, i går tok min søster bilder av meg. Her er link til facebook siden hennes: https://www.facebook.com/pages/BlackfotoFotograf-Marthe-Roteg%C3%A5rd/344206885599826?fref=ts . 

Jeg tok på meg en hvit topp under og en slags tunika under og sånn halskjedde, hehe husker ikke hva den heter, men men. 

Det var rundt -5 ute, så da gikk å stå sånn ute, hehe frys litt. Så det gikk. Bildene er helt greie. Men jeg gjort det bedre på hennes bilder før. 

Men lurer om jeg skal legg ut en innlegg om 10 ting dere ikke viste om meg? Vis dere vil det. 

Så håper dere liker bildene, jeg legger ut de bildene jeg er mest fornøyd med. 

Men vi blogges folkens. 


Herlig fredag!

Hey!
I dag starten dagen med å dra opp i Hemsedal Skisenter for å stå slaom i 3 timer og fin skoledag det. Vi tok bussen opp og var rundt halv ni, og dro tolv. Kjørte de første løypene oppi der, supere løyper. Og glade og herlige venner i bakken i dag. Hehe landet på tryne i dag, gikk bra.
Et fall når man ikke har stått på fire eller tre år. Men mer skal i skiheisen skal fremover!
Når jeg kom til Gol igjen kjøpte jeg meg lunjs på bakeriet. Og time etter gikk tur med hunden en time.
Har vært Model for søstra mi, innlegg om det kommer!
I kveld skal jeg slappe av og nyte det.
Vi blogges

Det blei ikke turen til Drammen avlikevel!!

Hei. Livet er jo surt, når man blir dårlig løpa natta, kvalm og vondt i magen, men har slitet med siden søndag. Og har gått på skolen. 

Når man vært i form i 3 uker, så begynenr det på igjen.  Men formen er sånn 70 % men jeg har det veldig bra ellers vis dere lurer. 

Men sto opp halv seks som jeg pleier, men jeg var så dårlig, så jeg ringte nedi til sykehuset og avlyste igjen, så får nok ny time snart. 

Også hadde planer om og shoppe litt og sånt. 

Ellers i dag, har dusjet og luft hunden, så blei det jo kaldt igjen, den er dritt altså -15, brr. 

Men i morgen blir utplassering på hestesenter også ferdag i ski heisen i Hemsedal med skolen, det blir bra, gleder meg. 

Vi blogges 


This is, music is mye life forever <3

Brun vs blond

Hey, fine folk!

Jeg trenger hjelp til ¨velge hår farge. Jeg skal de like brunt som nå, eller farge nesten tilbake min naturlige hårfarge, men kan komme fort tilbake vis jeg gjør det lyssere. 

Så kom med deres menning. Vi blogges 
Endelig helg!!

Hey! Nå blir godt med helg. Skal sove mye hvertifall og ta igjen søvn som har gått tapt mine venner. Hatt en helt grei skole dag.
Har vært hos legen, gikk bra der. Skal dit igjen å ta blodprøve, om to uker cirka!
Legen sa jeg var i god form og tok opp sånne små ting. For to timer siden luftet jeg hunden i 20 min i -21, kaldt var det!
Men me blogges

Ps: ser veldig trøtt ut Hehe på bildene

Hektisk skole uke!!!

Hey søtiser! 

Nå må jeg begynne å blogge igjen. Som jeg hadde lovd med dere. Kan fortell halve uken min, det skjedd mye og utrolig koselig. 

Mandag: hehe mandag er som regel kjedelig. Mye teori og natur og skog! Men også en tur i skogen får drive med stammesag det betyr å fjerne kvister langt opp treet. 

Gidder ikke går mer inn på det.  Etter skolen var det bare chille og musikk og lufte engelen min. 

Tirsdag: Da var allmen hele dagen, jippi utrolig kjedelig. Men koste meg de i 3LAA i pausene. Hadde kjempe koselig med for å dra ut tiden litt. 

Setter pris på dem forstår meg og ikke motarbeider meg. Men prøve å skoledagen ut til noe posetivt vis noen sint eller sur. 

Etter skola, var det en time fri. så var det  fjøstell. Det fjøstellet gikk bra, men unatt noen surre huer, melket halve kua, ikke bra. Men de lærer nok. 

Når jeg kom heim, fikk jeg pizza til middag og chille resten av kvelden. 

Onsadag. Var det teori om ku, gidder ikke gå inn på hva slags teori. Også gikk vi ned i fjøset får ha kvigeskjemma for skjekke helle kua åssen hold den hadde. Men den fucking lærnen var jo så dum og glemte sette på kjetting, kuer i melkegraven. Synd for de som eier de. hehe. ¨

Også teori fram til tolv rundt, så heim. Så dro jeg med meg med Michaela til Gol. Vi var først heime oss meg, pratet litt også byttet jeg klær og ordnet meg. 

Så stakk vi en tur i Gol, vi gikk på kafe date sammen, blei der nesten time. Så gikk vi så i butikker og sånt. 

Blei ikke noe shopping, men koselig var uansett.  

Ellers har resten av dagen hvert chill. Når blir det lufte hunden snart og kanskje ta en dusj. 

Får se hva jeg får tid til. 

Vi blogges