mars 2012


Dagens innkjøpHei allesammen, etter fin dag på ridesenteret å ridd,  men måtte jeg  ta meg en tur  på senteret å shoppe littgran.

Det jeg kjøpte er: T-skjorte med lomme, topp, dekkstivft, hårstikker og spenner <3

Men hva har dere gjort i dag? Men vi blogges

Galopp tur i fin været

Dagen startet med at vu møkket og tok flis i boksen. Etter det hentet jeg Blakken, og leide han ned i stallen for stelle han og sale på ovs. Leide han ut for å stramme gjorten og stigget på.

På tur ri vi Skaråssen, men masse oppoverbaker i skritt og stå mye i både to-punkt og tre-punkt sits. Når vi hadde kommet over på en vei travet vi litt og fattet galopp og galopperet en bake først, og skritt litt og gjorde det samme igjen. Vi galopperete tre oppoverbaker i full galopp. Veldig gøy allså.

Så snudde vi ri skritt vi nedover til vi kom frem. Når vi tilbake på ridesenteret, stigget vi av. Leide hestene inn, for å sale av og ta av hodelaget. Og brøste over dem.

Etterhver tok jeg ut Blakken og leide han ut i luftegården. Og dro hjem. Vi blogges.

Dagens antrekk #280312Hei folkens har dere hatt fin dag? Det har jeg, masse sol, men synd at det blåser sånn. Vi blogges

Dressurtrening på Calabria I går hadde jeg dressørk igjen med
Calabria, gikk greit det.

Når vi kom til stallen ordnet vi til middag, etterhvert hennet jeg hesten og tok av dekken, etterhvert stellet vi hun og tok på transportbeskytelse.

Så dro vi ned til Breidokksbanen for å ri. Simone ri hun først også jeg jeg hun etterpå.

Rideøkten: Vi skritt litt først og travet jeg par runder på firekantsporet. Begynnte å jobbe med serpinburer på denne ene siden par ganger og byttet vei å gjorde det samme. Skritt litt og begynte å trave igjen på firekantsporet, ri over på storvolten, litt trav. Jeg prøde og prøvde henne i galopp, men det gikk ikke denne gangen heller, men men. Får begynne å bli bedre kjent med hun. Så skritt vi litt og etterhvert og tok stiggbøylene ri uten litt i skritt og ri det trav par runder og byttet vei og gjorde det samme. Starten og slutten på rideøkte var veldig bra, men galoppgreine med henne må jeg jobbe med. Og skirtt av og hoppet av. Salte av osv. Dro opp igjen på ridesenteret. Hun tok inn hesten, mens jeg hentet utsyret. Etter det tok jeg hun opp i luftegården.

Også dro vi hjem. Vi bloggesVår/sommerstill love it

Dette antrekket her er ganske fint, fordi vis du lei av din sommer/vårstill. Kan du gå i dette. Kanskje et festandtrekk vis man tar bort jakke eller noe lingede. Jeg synes dette kjempe kult antrekk kunne ha gått i det selv ;)

Kilder: nelly.com(bildene). Men vi blogges, men skal prøve å få lagt blogge fra rideøkten fra i dag.

Fotoshoot av meg

I dag tok  min søster fotoshoot av meg. Jeg synes du ikke var noe særlig fine, men noen av de var fine, men hun har tatt bedre bilder av meg, men sånn kan det være når man har en dårlig fotodag, men men. Nå blir godt med helg, skal i stallen i morgen, det blir deilig  også ri litt. Kommer blogg fra ridinga.

Men vi blogges.

Kjedelig dag på skolen

Hei allesammen herrigud vi hatt en kjedelig dag i dag. Vi har vært på Gartreni hahah. Vi måtte sette tomatplaneter herrgud det mange. Gidder ikke si hva gjorde helt.  Vi lagge en to hull en sek og satt to tomatplanter i hver sekk og fett en trå på hver av de og en vannslange.  Men det var kjedelig.

Men kan si jeg ble gåen i beina. Men det bra at vi fikk prøve ut dette her.

Men det vi blogges.

Men har ikke noe bilde fra i deg, men dette bilde er fra søndag når jeg ri.

Oppsumering av uka

Denne uka har ikke vært noe spesielt fordi, jeg har vært syk nesten hele uka. Ondag prøvde jeg halv dagen, men men. Ellers var syk frem til fredag. Fredag var det vanlig skoledag til halv et og hjem slappe av og lufte Frøya. Lørdagen var ganske bra fikk pakka som jeg hadde bestillt fra Nelly.com. Veldig fornøyd med alt og klærene passet.

Jeg har gått tre turer med Frøya. Ps var ikke sliten på enda hahaha. Senere på lørdag kvelden bodde jeg foran tv, for hestesport på eurosport. Måtte bare få meg det.

I dag jeg tur sammen med de andre. Rundt firetiden ble jeg hennet og dro opp på ridesenteret og vi møkket først etterhvert hentet vi  Calabria og stellet hun og etterhvert fikk vi hun på hengeren og dro ned på Breidokksbanen for å ri. Hun var god å ri og traven var herlig. Haha når jeg skulle galoppere og bukket hun og tullet fikk galoppert en halv storvolte hahaha. Men hun var herlig å ri.

Håper dere liker dette av denne sammenhengen av denne uken. Men vi blogges

Arctic Equestrian Games 2012

Det er ikke lenge siden jeg var her, men jeg legger til et bilde og video.

Dette var i Stokke i Vestfold på Oslo Fjord Center. Utrolig fint det er i Stokke :) Jeg håper dere tar en titt og ser på denne videoen. Det er jo fammileshow, håper flere skal dit neste, møtte kjent folk og shoppet en del. Jeg det fra 23 til 26 febuar. http://www.youtube.com/watch?v=nsXYfaqtCpY

Vi blogges

En snikk titt på rommet mitt

Rommet mit er blandet med mye forskjelig farger, som forteller hvilken person jeg er.

Jeg er opptatt av interiør og stil. Dere får se litt bilder av rommet, men ikke hele. Kanskje det kommer film hvem vet. Det er jo en smakebitt da :) Men jeg håper dere liker bildene.Disse sangene jeg hører mest nå fortiden

Jeg legger ut link av sangene håper dere liker de :) Ps: må prøve musikkgreia blogg.no har, men håper den funker..

Og pluss disse sangene er veldig bra og fine, hahaha jeg har ikke ord.

Vi blogges

musicnodes
One Direction: One Thing
musicnodes
LMFAO: Sorry For Party Rocking
musicnodes
Nicole Scherzinger: Wet
musicnodes
Adam Lambert: Better Than I Know Myself
musicnodes
T-Pain feat. Ne-Yo: Turn All The Lights On

musicnodes
Outasight: Tonight Is The Night

musicnodes
Sean Paul: She Doesn't Mind

musicnodes
The Wanted: Glad You Came
 My favorites from Nelly.com

Nå tenkte jeg å vise mine favoritter fra nelly.com.  Får å friske opp stilen litt. Klærene er kjempefine, men nelly har et godt utvalg av klær til både jenter/ gutter.

Klessstilen min går mye blått, som dere kanskje legger merke etter det jeg valgt ut. Håper dere liker det :)Og når man sitter hjemme og  er syk har man ikke mye å fine på  og da var det likegreit å legge ut mine favoritter fra nelly.com.
Vi blogges


Jeg ambefaler et produkt and I love it

Denne dagkremen er veldig bra, for deg sliter med tør hud i ansikket eller tør vinterhud som nå! Den er lett å smøre på og inneholder solfaktor 18.Påføres rent ansikt. Den har akkurat passe farge til å gi huden et jevnt uttrykk samtidig som den gir fuktighet. Dagkremen er fageret og finnes i tre forskjellig hud farger jeg bruker den lyssestte og den mørk nok.

Jeg liker den veldig godt.Så jeg håper dere kan prøve den, den helt genial :)  Linken til dagkremen her: http://nelly.com/no/skjønnhet-kvinne/skjønnhet/makeup/the-balm-883/balm-shelter-tinted-moist-883019-127/

Vi blogges

Bestilling fra Nelly.com

Nå trengte jeg å friske opp gardobben min. Med litt firske farger. Men pluss søt og god liploss i smikkemappa

.

Ebby Top, Glam Shine ,Lavi Knit