april 2012


Dagens antrekk #300412

Hei fine folk.

I dag har jeg vært og små handlet litgran, men gidder ikke å lage et innlegg av det! Også sola kommet i dag å, sommer til nytte den og sole meg. Håper dere liker antrekket.

Men vi blogges

Jakke fra Josefine, buske fra Villa, topp fra cubus og genser fra Nelly.com

Happy day

Hei folkens. Har hatt en herlig dag. Hahah blei seint i går, la meg før kl tre om natta, shit. Våknet med vondi hodert, ikke noe godt, men gikk fort over.

Etter frokost skappa jeg meg for rakke bort løv. Etter tok jeg med meg pcen og øretlf og hørte på musikk. Og etter lunjs ute på tur med Frøya og handle noe vi manglet til middag. Når jeg hadde kommet meg heim la jeg meg slaks solseng og sola meg litt, har 19 varmegrader her i dag, deilig.

Ellers har jeg bare slappet av. Legger ved  bilder når jeg sitter ute i solen og koser meg :)

Vi blogges 

Stiltips til gutta

 Hei.

Jaja, jeg synes noen gutter har dårlig stil, får å være helt ærlig! Jeg går på en skole nesten alle gutta går i arbeidstøy eller goggeklær. Mens jente klær seg som jenter. Gutta dere må vise at dere kan han fin still i blant. Jenter liker det. Pluss synes vi at det fint at dere går arbedistøy :)

Nå nærmer seg sommer så kan man kle seg bedre. Man må tøre å forandre stillen sin. Men jeg lage bilde med forskjellige klær. Dette gjelder hverdagen. At man friske opp med litt annet klær enn det går til vanlig.

Håper de fleste liker det jeg har valgt :) Ps: klærene er fra Nelly.com

Også synes jeg disse klærene er ganske fine.

Vi blogges

 

 

 

My birthday is to day Hei.

Jepp, det stemmer. Jeg fyller 17 år. Litt skummlet å bli eldre, hahaha.

 Men når jeg kom hjem fra skolen fikk jeg god middag også marsinpankake min favoritt kunne ikke fått noe bedre.

Og fine gaver. Forklarer i under bildene.

Vi blogges


Skilt og hjertestein fra kremmerhuster og genser og kosedress fra b- young. Og penger, ps ikke bilde. Flere gaver får jeg flere seinere.


Herlig skoledag :)

Hei!

Ja, det er sant. Starten dagen og vi dro til Flå på Jakt og Fiskesenteret, når vi kom frem.

Fikk vi se hvordan det så ut der, åssen alt er og blir. Det blir for de som har intresse for det!

Når kl var rundt tolv dro på maceren, kjøpte meg pomfritt og brus. Også tok meg en en rask tur innom senteret og kjøpte meg en genser og t-skjorte.

Så dro vi hjem igjen. Når jeg kom til Gol, er fort tur innenom statiol får kjøpe godteri, også måtte jeg en tur innom FK og kjøpe arbeidsbokse. Trenger sånt på den skolen jeg går.

Vi blogges.

Mcdonalds nam nam


Buske fra Fk, T-skjorte og genser fra B-young

Nice day

Hei!

Har hatt en kjempefin dag, hittil. Ble middels fornøyd med krakteren i naturfag 2/3 fordøyelsen, men det er vanskligste. Hahaha. Nå har jeg akkurat kommet inn etter kvarter med jogging. Deilig :) Planer om bli sperkere enn det jeg er. Skal jogge en til to ganger uken er målet, men det an på hvor mye aktiv jeg er.

Vi blogges

 

Prøving av negelak

Hei, denne negelaken. Kjempe enkel fordi det gliter på den og vanlig blank. Hm gidder å skrive mere, fordi jeg skiver frå htc-en min. Negelaken er fra nelly.com vi Blogges

Ridetur

Hei fine folk, nå har jeg hatt en kjempefin dag. Kost meg på ridesenteret. Skal fortelle åssen dagen i dag har vært på ridesenteret.

I dag dro jeg opp til ridesenteret, rundt ti. Så hentet jeg grima og leitauet og hesten i luftegården.

Tok han inn og pusset han og salte, tok på hodelaget og ordnet meg hjelm og ridestøvler og ut på tur med to andre.

På turen travet vi og ri litt over time. Når vi kom tilbake til ridesenteret salte vi ovs, tok hestene og dro hjem.

Vi blogges 

Innkjøp fra Nelly.com 

Hei!

Ja, nå kom pakka endelig. Kjempfornøyd det jeg har kjøpt.

Negelak med gliter kom blogg om den, håper den er bra. Også dagkremen jeg elsker, den burde dere bruke. Har tiliggere  laget en blogg om den, The Blam sin. Love it.

Også en buskekjole elsker den. Veldig god å ha på. Og nye skoa mine måtte jeg ha, kler hverandre, hahaha.

Vi blogges  

Dagens antrekk #200412

Hei, nå en cirka en om halv time siden, jeg kom frem fra skolen. Hadde naturfag-prøve i fordøyelsen.

Det gikk greit. Nå kommer det bilde fra dagens antrekk. Håper dere liker det :)

Kommer en blogg om hva jeg bestilt fra Nelly.com fikk det i dag. Skal ikke nevne noe.

Vi blogges

Cardigins fra nelly.com, skjerf b-jeans, t-skjorte og jeans fra cubus

 

 

Dagens innkjøp

Hahah, kan ikke skyrte av hva kjøpt i dag. Men nye sko. Bare digger dem. Ikke noe særlig gå i, men de blir nok det snart får jeg håpe på.

Må bare si det snød som bare det når vi hadde gym i dag på Ål, herrigud!! Gikk en time og snudde etter på hadde spinnging gøy og tøya ut :) Så dro vi tilbake til Ål vgs avd Lien. Den skolen jeg går på. Vi var selve skolen vis noen lurer(Ål vgs) Men ellers har slappet av i dag, også gått tur med snupaa mi <3.

Ps. husker ikke hva disse skoene heter, vis noen kan navnet, skriv det i kommentaren. Takk.

Vi bloggesFin start på morgen

Hei folkens, og god morgen her er ikke noe særlig fint vær, men men

. Når sitter jeg på skolen og har undervising om skog(teori). Tenkte å dele med dere en bakgrund jeg laget. Håper dere liker den. Vi blogges.Dagens antrekk #160412


Genser fra nelly.com/ topp fra cubus/ buske fra cubus.

Har hatt ganske slitsom dag på skolen, ser litt sliten ut. Men det var gått å komme tilbake i dag. Mye prøve denne uken, så det kan være at det blir lite blogging. Hhahah, noen ganger er jeg ikke fotogen. Men man må jo prøve sitt beste. Vi bloggas.

Topp 10 liste

Hei, og god lørdags kveld til alle sammen. Her en min topp ti liste av musikk som jeg hører ofte på. Dette burde dere høre på. Skrive gjerne opp hvilken sanger dere har dilla på nå!

 Vi blogges.

1

2

 

3

 

4

 

5

 

6

 

7

 

8

 

9

 

10

 

Klær man kan bruke til hverdag og skole

Her ikke det ikke noe klær som hovdet tema, men sette av klær man jo sette sammen, men her går det min still. Masse av dette passer ganske godt sammen

Passer fint til hverdagen og skolen enkelt og greit og så klart fint blir det.  Du finner klærene her http://no.bestseller.com/pieces/kl%C3%A6r/pc-clothing,no_NO,sc.html

Blått er herlig farge i mine øyne, og vis du velger blå bukse, grå toppen og den svarte skinjakka, svarte veska og de blå skoa. Så klart kan du sette sammen du synes er fint, men man har jo forskjellige stiller.  Også er den ganske variendene stiller på folk.

Jeg synes det gøy og dele stillen min med dere, hva dere synes om den. Men an på hva jeg synes er fint,  og på meg selv.

 Vi blogges

Nice night

Hei fine folk.

Fin start på kvelden, kose seg foran pcen og tven. Og  koser meg med godteri og brus, som jeg har fått nok av i påsken, hahhaa. Hva synes dere om det nye designe? Jeg likte det veldig godt :)

Når vi var på tur med hunden, tok søstren min bilde av meg. Fine blei de :) Ps: bildene er brukt i headeren.

Men vi blogges

 

 

To kjedelige dager

Disse vil jeg, nydelig.

Hei folkens. I dag og går har ikke vært helt på topp. Men første skole dag var i går etter ferien. Også i dag var jeg klar som et egg, men så kommer det forferdlige menstraskjonssmerter. Da kan man ikke noe få å bli hjemme.

Gleder meg til kveld skal se på The Vocie og senekveld. Men taco til middag, det er godt. Hahahha blir kanskje kjedelig blogg i dag, men i morgen kommer det blogge om noe. Og kanskje blogger om mote eller noe annet.

Vi blogges

Rein dag

Morsomt at det skal reine i dag. Når jeg akkurat spist frokost, drikket en kopp te.
Jeg og en vennine skal gå tur med hundene snart.
Vi Blogges

En helt grei dag

Hei, har glemte å blogge i det siste, men sorry folkens.

I dag våknet jeg med snø utenfør, men det smeltet ganske fort. Det var glad for, men søren og det reinet. Hadde renget med det, hahah. Vi har  gått lang tur i dag, i reinet. Også spist middag hos Gommo og Goffa.

Ellers har jeg sett på film og vært på pcen i dag. Og så klart gått kvelds tur med Frøya. Men skal prøve blogge mer, men kan ikke love noe.

Vi blogges 

Dressurøkt i fineværet

I dag var tilbake igjen på Skaga å ri. Men jeg var ikke helt i form, men det gikk! Ps. hesten heter Calabria :)

Jeg hentet trillebåren, greipa og begynte å møkke etter jeg hadde møkket gikk jeg å tømte det. Så hentet jeg hesten.

Og stelleveksa, så begynte jeg stelle hun, også hentet jeg beinbeskyttere og hodelag, martingal og salen. Salte på og beinbeskyttere etterhvert hodelaget og martingalen.

Så leide jeg hun ut og strammet gjorten hoppet på, hahha.

Rideøkten:

Jeg skritt med halvlange tøyler par runder og byttet vei ri forsatt sånn.

Så kortet jeg opp og begynte å trave først par ganger på ene siden og byttet å gjorede det samme på andre siden.

Også ri jeg inn på storvolte ved B og E travet en god del runder og skrittet litt og travet igjen, også ri jeg over på firekantsporet travet å byttet vei. Å ri igjen på storvolte med B og E eller midtre man kaller det.

Travet godt en stund. Så gjorde en jeg øvelse skritt på ene halvdel og travet på den andre det gjorde også en god del runder.

Å ri over firekantsporet travet litt før jeg begynte å ri i åttetall. Jeg brukte hele banen, haddee jo hele selv, hahah. Det gikk veldig bra alle de runden.

Så travet jeg av også skritt jeg av. Og ri inn på midten og hoppet av og tok opp stiggbøylene.

Ps: hun steilet og bukket grunn av hun svatt av traktoren og kanskje vinden ellers gikk det veldig bra, ¨

Når vi kom inn igjen salte vi av ovs. Og brøset over, så tok jeg på eieren hun dekken mens tok av meg ridestøvlene og hjelmen. Så leide jeg hun i luftegården.

Også dro vi hjem.

Vi bloggeshttp://www.youtube.com/watch?v=wptAPwqSjCg&feature=plcp&context=C41b7413VDvjVQa1PpcFPA727ilhZMeXQ1_hNV2LsDFQU5LRPkRg0%3D

Her videoen når jeg rir hun :D

Dagens antrekk #060412

Hei søte folk!

I dag føler jeg meg bedre, har vært syk nå i tre dager. Men jeg følte liksom ta dagens antrekk i  dag, skal prøve på det flere ganger. Skal kanskje i stallen i morgen, men formen bestemer det


Grener- bikbok, bukse- cubus, topp- cubus og jakke fra josefine.

Vi blogges

 

Herrigud for en kjedelig dag!!!

Ja, det er sant. Være hjemme orker ikke gå ut fordi jeg syk! Hva skal man fine på da. Jeg har sett en film bare blad og blad på tven, har ikke vært på pc-en før nå!!

Trenger virkelig noen tips hva skal fine på? Så skriv forslag.

Men vi blogges, lover at det skal komme noen mere intrisange blogger fremover i ferien :)Hhahah, ler av Frøya!!

Fem festkjoler under 500 kr

Nå har jeg funnet frem kjoler fra nelly.com under femhundre kr. Fordi tenk dere at dere har dårlig rå en mnd. Og du skal på fest. Bestiller eller kjøper på salg..

Da får man en kjole for den prisen du ønker denne månden og blir fornøyd!

Isteden kan man jo fine fem fine kjoler som du liker til den prisen du elsker. Jeg liker disse kjolene veldig godt, de kan nok passe en hver enkel, men jeg håer dere liker de. Kan være at noen av de viser en del hud, men det skader vel ikke. Også viser hoftene ganske godt og partiet frem på, disse har også en fin fasong.

Vi blogges

Herlig dag :)


Hahaha, nice!


Hei pene folk! I dag  sto jeg opp halv ni, men sovnet ikke før et tjerde natta, shitt. Men vi møtte Gommo med Gol Bakeri. Der kjøprte meg horn og et glass vann med isbiter. Etter vi hadde vært på kaffe, dro vi så på vårjakker, fant meg noen på Josefine, og tok to stk til siden.  Også dro vi Ål,  på senteret og fant en der, men likte den litt og annen. Så dro vi hjem.

Ellers har jeg hatt en kjempefin dag hittil. Så en jævlig morsom film i går kveld. Kong Curlig, herrigud jeg hadde lættis mange ganger.

Vi blogges

Denne her ble det :)

Kald og sur dag

Dagen startet med kaldt ute og surt. Var hos frisøren kl et og stusset på håret. Etter det kjøpte jeg meg smulteringer. Og handlet en blomst til mamma. Ellers har jeg gått med Frøya i kveld. Det var kaldt.
Også har bare slappet av.
Vi Blogges