mai 2014


Helt grei onsdag

Hei dere.
Dagen startet med våkna halv ni da vekte Tinka meg og da skulle på morra tur i sentrum. Kom vi hjem spiste vi frokost og slappet av med musikk fra radio nrj.
Også så har jeg har laget søknad til en sommerjobb på Gol de trengte. Bare håpe på det beste og søknad og cv er sendt og godt det er i boks. Håper det dukker flere sommerjobber jeg kan søke på. Men i går var læringsplassen onklig i boks. Deilig!
Så nå i dag har vasket leiligheten og ryddet og lest. Leser nok mere i kveld. Driver og tenker hva man skal ha til middag jeg. Matlei med store bokstaver!!
Tenker og tenker enda på det som har skjedd i det siste. Men prøver ikke og tenke så mye.
Får vel nyte solen etterpå, men noe ikke jeg har orket. Nå slapper av jeg sofan og vil bare sove. Sliten. Vi Blogges

Follow your Heart

Hei. Jeg føler meg forsatt knust. Etter jeg og han slo opp. Vi prøver igjen så funker det nok ikke. Føler det at det står på tynn is. Jeg var og er klar til og gå videre. Jeg orker ikke og bli knust atter en gang.
Jeg har også en grense da. Jeg må bare lyte til hjerte mitt egentlig. Jeg vil mitt liv ikke alle andre sitt forstå det da mannfolk. Pluss jeg livet mitt ikke går på spill og samme gjelder følsene mine. Jeg vil være lykkelig og ikke ulykkelig. Jeg vil ha det livet jeg drømmer om. Da er jeg lykkelig. Ikke når jeg lever andre sitt. Det funker bare ikke. Da må jeg være en del det på måten jeg vil og jeg ikke blir bestemt over hode på og blir styret. Det føles som og være innsperet i et rom og aldri og komme seg ut av det.
Men jeg er meg selv igjen. Men snur om saken at jeg mere fri enn før, Jeg liker og fly på egene vinger og samtidig være stabil og ikke ustabil og fall ned i havet. Og det er en lang vei opp igjen.
Forhold er bundene og noe styr. Og pluss mange gutter er mere opptatt av sex enn de av selve jenta og følsene hennes. Vet du hardt det er og såre noen for det?Jeg vil ha noen som er opptatt av meg og min personlighet. Ja sex er viktig det men det kan komme etterhvert mener jeg.
Noen jenter blir faktisk skremt at gutten vil ha sex forann før han blir mere kjent med hun. Åå hun var ikke god i senga åå da gidder jeg ikke hu. Gi hun em sjangse hun har en super personlighet men veldig sjenert og trenger tid. Hun nok bedre når hu er varm i trøya.
Og det greit og se på jenter når du sammen jenta si og er utro når hun merker det deg. Bare at du ikke dolker jenta de i ryggen på grunn den jenta er pen men har ræwa personlighet også gjør hun seg enda bedre på ting enn jenta de er på grunn den jenta er bare ute en ting er å bruke gutten og der var slutt mellom det paret feks.

Mye sånt kan skje. Jeg er lei alt det der og bli behandlet nesten på samme måte. Er ikke gøy!!
Noen forhold er lite respekt og tillit.
Men nå har jeg fått skriket ut om dette. Ja jeg har det bra meg selv og det for gå jeg lever i det minste fall.

Skjønner ingenting jeg!!

Hei lesere. I siste dagene har ikke vært så enkle. Jeg og typen slo opp. Men var lei og grått i flere dager også nesten ikke sovet på flere døgn.
Sliter og sove på natta og vi deler leilighet. Tror hode og kroppen ikke orker stort mere mellom meg han. Kan jo prøve til jeg ikke orker mere. Men da må han slutte og kontrolle sånn og når jeg vil være med venner og vennine avleine. Ja jeg kan nok si fra. Men ingen stopper meg. Jeg er egentlig ganske knust. Skal mye til at de samme følsene kan komme tilbake vis jeg og han prøver igjen. Har jo på en måte gitt slipp på han. Hm uff sliten av dette styret.
Vi Blogges

What happend!?

Hei, ja jeg blogger sjelden. Haha, jeg bør skamme meg rett og slett. Nei i det siste har jeg jo hat kjøretimer som har vært helt supere. Så lappen her kommer jeg.
16.mai drakk jeg og vennine og typen men hadde stakk for ordne med ny tlf. Men det gikk jo ikke så bra. Pluss at jeg og han kranglet senere på kvelden. Og vi holdt på og slå opp den kvelden. Men vi kom oss ut av det. Takk for støtten Ida, vennina mi og hun hjalp meg ut av det.
17.mai var en fin dag. Da hadde vi koselig frokost, men så ordna vi oss og pynta oss og gikk får se barnetoget. Koselig. Så gikk vi opp får og høre på 17.mai tale før vi stakk hjem til mamma og spiste middag. Senere på dagen skulle jeg og andre med russ møttes halv fem. Vi ordna og styret og hadde det så moro i tillegg danset vi bak bilene mens vi gikk. Men vi gikk vi opp til sentrum. Gud det var mange folk. Fikk litt hetta for å si det sånn men veldig artig og gå i russetoget. Og være den eneste grønnrussen å. Senere var vi fest. Kos det.
Søndagen dro hjemmet til Ål også på Mandag var kjøretime og da vi igjennom gang. Ganske artig og jeg følte det gikk supert. Bedre og bedre for vær gang føler jeg da. Og i går var øving til eksamen. Og det gikk bra det. Men i dag og i natt har jeg nesten ikke sovet og hode mitt er så fuck. Må vel snart på butikken og handle middag.
Blogges