oktober 2014


sosiale medier

Heihei! 

Jeg vil ta opp at alle har blitt så usosiale fortiden. Jeg ser vennene mine sitte med mobilen sin på facebook, snapchat, instagram, osv. Flere går så langt som å bruke 90 % av tiden sin på dette, og 10 % på det sosiale fellesskapet. Noe som går i en negativ retting.

Uansett om folk er på jobb eller skole så er de på nettet konstant. Man trenger ikke være pålogget på nett hele tiden. Det går ann å sende sms på tlf fremfor å chatte på facebook. Tror jeg er mye bedre. Fere som svarer på meldinger på facebook velger å oppdatere en status i samme slengen. Det går an å ta seg litt fri innimellom.  

Når man har planlagt å møte noen personer, enten det er hjemme hos dem eller andre plasser så er det flere som har helt feil fokus. Jeg mener at det er vesentlig å ha fokus på de man er med, ikke mobilen sin. I tillegg er det veldig uhøflig og bruke tlf rundt andre. Den personen man er med kan føle seg oversett og bli såret når den ikke blir pratet til og får bare care svar tilbake når de prøver å få kontakt. Da vil man tilslutt ikke gidde å prate med den personen. Ved å ha feil fokus kan det føre til man faktisk mister kontakt med vennen eller bestevennen når man skal holde på sånn. Hvem er viktigst i øyeblikket? Den man er med fysisk eller de man chatter med via tlf? 

På instagram og snapchat: Mange mennesker deler oftere bilder med folk de er med. Noen kan bli ganske sjalu eller trist på grunn de ikke kunne være med eller fikk lov. Dette kan faktisk gå utover psyken våres som ikke er sunt for noen av oss. 

 Så mitt største ønske når man er med andre legg vek tlf og bruk tid med dem. Mobilen din er så viktig at gjør noe og verden går ikke under om du tar fri fra sosiale media. 

 Dette innlegget har jeg fått hjelp av min bestevenninne på grunn oppfatter samme rundt dette tema. 

Vi blogges

 Tattoo

Heii. 

Nå vil jeg prate litt om tattoo på grunn folk liker det både negativt og posetivft egentlig.  Kan jo begynne med veldig gode grunner til at jeg har det. Ikke blir overasket eller om du ikke vet det fra før av, men sånn liker jeg bare det. Og litt om det negative da. 

Positive: 

 • Jeg lider av smerte hver dag, jeg har livsstilssykdom skal sjekkes nå i oktober. Om jeg må leve med det resten av mitt liv eller operers. 
 • Jeg liker smerte, jeg tåler merr smerte en det enn del folk tror. Om jeg får tårer om det vondt så går det alltid greit med meg, det  er liksom null stress! Blir avhenning av tattovering smerten også. 
 • Tattoo er kunst i mine øyner, på grunn jeg dreiv og maling før. 
 • Det har blitt mer normalt blandt folk, enn det var før. Alle gæringene hadde det eller de som er forskjellige enn de normale.  
 • Mange bruker tatto for å vise man har gått igjennom i livet sitt og det ligger fortelling bak det. Det gjør bak mine to å, jeg tar ikke ny vis den ikke har noe si eller betydning for at jeg skal en ny. 
 • Det er veldig fint med tattoo syntes jeg. 
 • Og ja vi alle dør en gang og da har ikke så mye om huden min gammel med tattoo på, det gir minner når jeg blir gammel dame. 

Negative: 

 • Kan gjøre veldig vondt vis du følsom eller tar det steder du ikke takler smerte. 
 • Tattooen din kan bli ødelagt av feil smøring eller dårlig arbeid, for å si det sånn at det er ikke gøy når tegnet over igjen, vondt ja.
 • Ikke følg mote når det gjelder tattoo, om du anger skal du bruke masse penger på fjerne den. Tenk deg nøye om da. veldig før du bestemmer deg.
 • Kan bli påvirket av venner og angre i ettertid. 
 • Du kan få kreft i kroppen din, det kan at hudkreften kan komme frem,

Det er noe av det jeg ville nevne, jeg syntes mye bra om det og lite negativt. Ja jeg må innrømme at jeg skal pynte på mine to og planlegger min neste, men har igjen planer om når jeg skal gjøre det ennå. Det handler om faktisk og ha rå og hvor du  vil ha det kroppen din. 

Men husk om skal ta din første vær helt sikker på at du  skal ha det der for hele ditt liv! Jeg har to og den ene er et år og andre blir et år i vinter. Jeg er veldig fornøyd med de, men jeg vil gi den siste delen sånn jeg føler de er ferdige, men jeg ikke vil bare bruke penger på dette  hele tiden og kan jeg bruke penger på noe annet enn fulle det opp.Så det er jo null stress. 

Men gjerne legg ved kommentar om jeg glemt noe. Men et lite innblikk hvordan jeg ser på dette her, selv om jeg har sjøl. Vi blogges og ha en forsatt fin fredagskveld..